Bazar Umanitar***49***
Raspunsuri - Pagina 2
diannaalex spune:
confirm plata de la mady 22 de lei multumim frumos. La Multi Ani sarbatoritior de azi Mihaita, Luca si Lucas. Sa cresteti mari si frumosi si sanatosi si sa va bucurati parintii. la copilasi si la mamici.
mami de pui Alex www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
Alex@Sara spune:
Intru repede,sa va spun ca am pus o salopetica pt iarna
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=6907
Spor la licitat .Noi ne pregatim sa ajungem la pediatru,daca reusesc sa prind legatura si ne poate primi,sau la IOMC-Daria dupa otita de acum 2 sapt,nu imi place deloc cum e,si m-a sunat de la gradinita ca Sara are febra,si e ff moale,desi de dimineata era perfect .Si am un chef de bantuit pe vremea astaaaaaa..........Numai bine tuturor
Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
anna-mama spune:
Diseara merg la posta sa ridic coletele de la Diannaalex, Dodo, Monnavas, Sabina si Kya, abia astept! Va dau de veste cand ma uit la ele
Multumim pt toate urarile si vi le intoarcem inzecit!
Carmina, 17 ani de casnicie la multi multi ani fericiti alaturi de sot si familia ta minunata! Iti doresc ca pt tine sa se mai dilate putin timpul sa reusesti sa faci tot ce-ti propui
de baietel nazdravan (09.02.2009)
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
anna-mama spune:
Alex@Sara, sanatate multa puiutelor!
de baietel nazdravan (09.02.2009)
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
pooh spune:
Fetelor,am niste pampersi pt. innot/de baie,sau cum se numesc...pentru 7-13 kg....Este cineva interesat,sa-i pun la bazar?Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
Leditia spune:
Carmina,iti zic la multi ani sanatosi si fericiti si aici,ca poate nu ai primit mesajele pe mess.Va pupam si va imbratisam cu drag.
Anna,cum mai sunteti?Ce face Vladut..?
Pe mine ma doare asa tare o masea de minte care tot iese de multa vreme si nu se mai termina cu iesitul asta..faza e ca mi-a iesit cumva un colt in gingie pe lateral..si ma jeneaza in obraz si ma doare toata falca si urechea dreapta,abia mananc,vorbesc..Nu pot nici sa dorm pe partea dreapta..Fii-miu cu cucuie imense si chinuit si el de masele..imi pare k mi-a slabit desi mananca f bine..nr de scaune iar s-a marit,deci iar crestem doza de kreon..Ce sa mai..numai de bine..
Alex&Sara,sanatate multa.
Am primit si hainutele de la alex_andra ,mersi mult Andra.Nu am avut timp sa le pozez(bine,mi s-au stricat si acumulatorii si mi-au curs si nu stiam eu ce naiba am pe maini..cica e toxica chestia aia.Sper sa reusesc sa le pun sapt asta..Acum is umbra lu fii-miu,de frica sa nu aiba vreun simptom de la cazatura si io sa nu vad.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar pt copilasi speciali!.
Monnvas spune:
La multi ani, Mihai de Mady! La multi ani Lucilor!
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!
Monnvas spune:
Am pus azi colete pt
- iarna
- mistral
Rhyanna, scuze, maine sper sa pun si pt tine!
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!
ana l spune:
Leditia, si mie imi creste maseaua de minte de aproape 4 ani. Si abia 3 colti au iesit.
hainute de vanzare