Bazar Umanitar***49***
Raspunsuri - Pagina 27
nushulica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dicirstea Nushulica, poti te rog sa-mi trimiti halatul? Ada a confirmat plata. Sabina, imi vine sa-mi dau palme (acum imagindaza-ti emoticonul ca ma dau cu capul de pereti, ca sunt la cursuri si intru de pd tel). Aveam in masina 2 cutii de carton noi dar am uitat sa ti le dau. CAPRA CU 2 IEZI mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009) MINUNEA MEA www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2 A DOUA MINUNE www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! Sa o ajutam pe Georgi sa mearga Manu - papusa fara picioare |
eu am scris acum ceva timp in urma ca nu stiu cum merge treaba cu noul bazar si nu stiu cand se achita cine confirma etc...rugam fetele care au castigat de la mine sa imi dea pm ca nici nu intru sa citesc aici pagina cu pagina, deci pm cu adresa
in plus de asta eu nu aveam de unde sa stiu ca ai achitat
te rog sa nu te superi da-mi adresa si luni iti trimit coletul
Mami si 2 printi iubiti: DAVID(24 sept 2008) si STEFAN(24 sept 2010)
HAINUTE 0-4ANI SUPER PRETURI
Dodo-pui spune:
Simona da Isabella l-a bagat SIGUR(era jucaria ei) si nu am verificat caci altfel numai puteam sa-ti trimit geantacaci si-o doream mandra din dotare
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
dod-participarea noastra in concurs
ancadragoman spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Flowers
Flori, mami de Julia Alessandra(5.07.2002) si Brianna Theodora (7.11.2008) |
MAINE PENTRU TINE
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
Dodo-pui spune:
Nushu sterilizatorul este pus aici
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
dod-participarea noastra in concurs
nushulica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dodo-pui Nushu sterilizatorul este pus aici Blogul Speranta moare ultima Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! dod-participarea noastra in concurs |
multumesc,l-am licitat,sper sa nu mi-l sufle nimeni ca nu prea am timp sa intru sa urmaresc
kid spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui nushulica
eu am scris acum ceva timp in urma ca nu stiu cum merge treaba cu noul bazar si nu stiu cand se achita cine confirma etc...rugam fetele care au castigat de la mine sa imi dea pm ca nici nu intru sa citesc aici pagina cu pagina, deci pm cu adresa in plus de asta eu nu aveam de unde sa stiu ca ai achitat te rog sa nu te superi da-mi adresa si luni iti trimit coletul Mami si 2 printi iubiti: DAVID(24 sept 2008) si STEFAN(24 sept 2010) HAINUTE 0-4ANI SUPER PRETURI |
nushulica Daca nu ai primit mail in care se confirma plata pentru halat, atunci ea nu a fost confirmata oficial. Mailul il trimite una din persoanele responsabile de confirmari( ana_l, madyrizi, Laura25, alexandrina, mamagiuliei si eu, sper ca nu am uitat pe nimeni, sunt trecute si in regulament).
dicirstea Daca ti-a confirmat Ada plata in topic, te rog sa dai reply si sa pui linkuri la produsele platite, altfel nu se pot face confirmarile, caci doar tu stii ce anume ai platit.
Teodora, de Vladut (15.05.2007)
Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!
adablackcat spune:
"Nu stiu daca aici trebuie sa confirm platile, dar totusi...:
Am primit in contul ING lei:
14 ron - Biro Elena Iulia
50 ron - Fedorca Simona Mariana"
A mai confirmat Cristina ceva pe subiectul ei.
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
Aradencele alaturi de maria_rubi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri
Bazar umanitar DC
nushulica spune:
kid eu din cate imi aduc aminte nu am primit niciun mail cu confirmarea platii pt dicirstea...am primit pt alte fete dar pt ea nu
dar nu e o pb ca nu imi fac eu griji ca nu a platit sau nu va plati ideea e ca nu aveam adresa si nu m-a tras de maneca pe pm
Jasmin012 spune:
Flowers, am primit bijuurile. Sunt super, exact pietrele pe care le vedeam la magazinele sau tarabele cu cristale si care-mi placeau mult. Multu,
Jasmin si Lucas Daniel (28.11.2007)
www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
http://blogulluilucas.blogspot.com/
http://elblogdeluquitas.blogspot.es
Limbajul copiilor nu se adreseaza urechilor, ci ochilor si inimii...
arcadia spune:
Dodo-pui, am platit pantalonasii, 13 lei, confirmi tu cand ii vezi, multumesc
Am platit si produsele de la sabina, fac poza mai incolo ca am pus aparatul la incarcat si trimit pe mail.
Mami de Calin Gabriel si Ioana Carolina
Hainute de vanzare
Hakuna matata!