Bazar Umanitar***49***
Raspunsuri - Pagina 26
Jasmin012 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madyrizi la hainele de dama nu va fac reclama ca mi le luati . Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex AlexsiMihai AlexsiMihai www.dianalaura.wblog.ro veniti POSTARI NOI pt. Alexandru Hapaleti si alti copii am nevoie de voturi |
ce bine de mine, ca-s mari. Ispititoarelor!
Jasmin si Lucas Daniel (28.11.2007)
www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
http://blogulluilucas.blogspot.com/
http://elblogdeluquitas.blogspot.es
Limbajul copiilor nu se adreseaza urechilor, ci ochilor si inimii...
Leditia spune:
Nushulica,sterilizatorul e la mine..ii fac poza mai incolo si i-o dau lui Dodo sa-l posteze.
pup.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar pt copilasi speciali!.
szivarvany spune:
citat din mesajul lui valentina_22 Ufff fetelor cum o vrea Dumnezeu! Pe de-o parte as simti ca minunea este un dar divin, pe cealalta parte sa gandesc la situatia noastra, eu abia iesita din somaj fara loc de munca si cu doi copii mici. Oricum mi-am spus (sper sa si rezist) sa nu ma mai gandesc la asta si sa mai astept cateva zile apoi sa fac testul. Dupa aia.....om vedea noi. Merci ca-mi sunteti alaturi! |
sunt sigura ca DD le aseaza cum crede el ca e mai bine pt voi Sunt sigura ca oricum va fi, veti fi bine
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
mihaela77O spune:
proba de semnatura....
edit:mi-a iesit!
avem poze in concurs,asa ca,daca va place de noi,cand se da start la votare,asteptam voturi!
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
CLIPE DE VARA-mih1 si mih2
Flowers spune:
citat din mesajul lui ancadragoman AM PUS COLETELE PENTRU TONIC,BOTI,ANCA16,GIANINA SI NOVUS anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007) poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!! Pentru mine nu? |
Dodo-pui spune:
citat din mesajul lui nushulica dodo poti sa-mi dai un link la sterilizator ca eu nu l-am gasit,pls,ms |
dupa ora 13 il pun la bazar(atunci primesc foto grafia lui)... is in urma rau din cauza la pc si-ti dau atunci link
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
dod-participarea noastra in concurs
lulu77 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Dodo-pui
dupa ora 13 il pun la bazar(atunci primesc foto grafia lui)... is in urma rau din cauza la pc si-ti dau atunci link Blogul Speranta moare ultima Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! |
Bine ca ai aparut!
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
Concurs Cilpe de vara lul-1 si lul-2
Am produse la bazar umanitar
dicirstea spune:
Nushulica, poti te rog sa-mi trimiti halatul?
Ada a confirmat plata.
Sabina, imi vine sa-mi dau palme (acum imagindaza-ti emoticonul ca ma dau cu capul de pereti, ca sunt la cursuri si intru de pd tel). Aveam in masina 2 cutii de carton noi dar am uitat sa ti le dau.
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA
www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Sa o ajutam pe Georgi sa mearga
Manu - papusa fara picioare
dicirstea spune:
Nushulica, poti te rog sa-mi trimiti halatul?
Ada a confirmat plata.
Sabina, imi vine sa-mi dau palme (acum imagindaza-ti emoticonul ca ma dau cu capul de pereti, ca sunt la cursuri si intru de pd tel). Aveam in masina 2 cutii de carton noi dar am uitat sa ti le dau.
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA
www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Sa o ajutam pe Georgi sa mearga
Manu - papusa fara picioare
simonapro spune:
Dodo: am primit coletul, multumesc frumos , printre lucruri in geanta, am dat si peste un telefon dezafectat, probabil din joaca l-au bagat copiii, sper ca nu va mai era de folos
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)