Bazar Umanitar***49***

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Jasmin, e de ajuns sa gasesti un baiat simpatic care sa iti puna cerneala, iesi ieftin, problema la inkjet e ca tre' sa o folosesti constant (min o pag pe sapt) ca sa nu se usuce capul.

Adra_bell, exista niste sprayuri pt piele intoarsa care au si perie, eu am avut pt cizme si a fost f bun.

Am pus azi coletele pt:
- Rhyanna
- Ramona_patra
- Nushulica
- Dicirstea
- EllaX

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaX spune:

Citat:
citat din mesajul lui kid

EllaX Nu a ajuns inca pachetul de la mine?

kid, Azi mi-a sosit avizul - are data de ieri (de la posta noastra).
Tot azi si tot cu data de ieri - aviz pentru colet de la georgipuia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Monnvas. pai nu era vb ca ne vedem?

Ducky, stai ca mai am ceva in vizor, te intreb la produsul respectiv,

Si acum - ptr piele intoarsa puteti gasi
guma de sters (exact ca o guma),
perii de sters cu peri mici care pot fi de cauciuc sau de par sau chiar ca un lurex de vase, periile pot fi cu maner sau cat palma.
spray impermeabilizant (incolor, se da periodic, chiar inainte de prima utilizare, daca v-a prin ploaia tb lasat sa se usuce, se curata cu peria si detergent daca e cazul, se lasa sa se usuce si se aplica iar))
spray detergent (poate decolora anumite articole, depinde cu ce sunt vopsite)

Magazinele unde puteti gasi produse de calitate:
deichmann
bata
ikea
(astea au fost testte de mine)
ar mai fi ceva dar nu imi amintesc acum

sunt si cateva curatatorii care se lauda ca le curata chimic, dar puteti avea surpriza sa le schimbe culoarea(decoloreze) sau ca primul strop de apa sa pateze

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA

www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2

A DOUA MINUNE

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Sa o ajutam pe Georgi sa mearga

Manu - papusa fara picioare

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Jasmin012

fetelor, va cer si eu o parere. Am achizionat pe bani foarte putini (60 lei) o multifunctionala Canon (imprimanta, scanner, copiator), noua. Problema e ca nu are cartuse. Si ca sa le cumpar noi nu se merita, ca sunt in jur de 2 milioane, iar asta ar insemna sa ma coste mai mult decat ma costa in comert (e vreo 190 lei, noua, cu totul, adica inclusiv cartusele). Vanzatorul a venit sa ma intrebe daca functioneaza si i-am zis ca nu are cartuse. Cica imi da banii inapoi, ca nu mai are cartuse. Ca i-a promis-o altcuiva. Voi ce ati face? Ati da-o inapoi? Se merita s-o tin? Cum sa procedez? Oare gasesc cartuse la mana a 2-a?
Pot folosi scannerul (mai mult de asta imi trebuie, ca am imprimanta) fara cartuse?
A, mentionez ca vanzatorul a avut o urgenta nevoie de bani si nu ne-a spus ca nu are cartusele, am observat abia acasa, cand am incercat s-o instalam.

Jasmin, eu am aruncat o multifunctionala Canon (PIXMA MP130, cred) - care cat a fost buna, a fost buna! - pe care am stricat-o cu cartus reincarcat. Am intrebat niste oameni competenti - au spus ca recomanda cartuse noi - originale sau nu. In Cluj se gasesc cartuse compatibile cu Canon-urile de la alta firma (inktec) si-s relativ ieftine (25 RON/cartus negru). Eventual, cartus cumparat nou, apoi reincarcat de maxim 2 ori, ca dupa aia curge si strica tot pe-acolo (asa am patit eu). Asta-i experienta mea si a catorva cunostinte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Dianaalex, am primit azi cravata de la tine. Lui Dragos ii place foarte mult.
Multumesc!

Aradencele alaturi de maria_rubi

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Acum, ca am apucat sa citesc tot, vad ca oamenii competenti in multifunctionale pe care-i stiu eu recomanda altceva decat oamenii competenti pe care-i stiu alte fete. E bine de stiut ce am citit pe aici! Intre timp, am primit cadou (pleaca lumea in strainatate) o multifunctionala hp, tot cu jet de cerneala. Sfaturi, ceva? Nu am bani de cartuse originale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Dici, io retinusem ca n-ai treaba prin cartier in perioada urmatoare.

Sa dau si eu cu oistea-n gard. Io-s contra multifunctionalelor. Adica pocneste un cip si ramai si fara scanner, si fara imprimanta, si fara copiator, si fara fax... Prefer aparate separate pe principiul ca daca se strica unul, raman celelalte.

Cat despre imprimante... banuiesc ca oricum nu scoateti tablouri si fotografii, asa ca decat un inkjet color prefer un laser monocrom. Macar stii ca un an - un an jumate nu te doare capul, chiar daca la incarcare te doare buzunarul ceva mai tare. Dar oricum nu-l incarci prea des

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

am achitat 16 lei in contu lui siluan
pt urmatoarele:
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=5211
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=4145

getik mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009
ary poze si ary povestea unui aricy

poze nunta
am produse la bazar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

fetelor voi ce stitii de matilda33??
ca nu da nici un semn de viata

getik mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009
ary poze si ary povestea unui aricy

poze nunta
am produse la bazar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Monavas esti mortala . sa inteleg ca se practica la scara larga "aliantele" acestea minor+major=Love

RHYANNA exista un astfel de sot de-adevaratelea??? Poate ma reorientez pentru urmatorii 17 ani ...

Cat priveste chestia cu copilul usuit de-acasa cand este inca in scutece eu sunt CONTRA total. Ba mai mult, eu as da o lege sa inceapa scoala la 8 ani ca atunci sunt ei capabili sa stea cuminti in banca si sa asculte fara sa se simta chinuiti. In rest joaca frate, cat mai multa, afara in parc, in casa, in vizite, locuri de joaca. Papa - Joaca - Somn pentru ei si Iubire de la noi si va garantez ca ar iesi adultul perfect. Nu exista alta reteta, asta-i singura buna. TRUST ME !
Independenta, socializare bleah, uitati-va in jurul vostru, la adultii cu care intrati in contact! cat de sociabili va par sau independenti, siguri pe ei? Si doar au fost la cresa de la 3 luni. Eu clar am fost de la 8. Cosmar a fost copilaria mea toata. Am un nod in gat numai cand ma gandesc la asta. Si acum cand ma trezesc dimineata si afara nu-i nici zi nici noapte, aprind lumina in bucatarie si daca aud clinchet de vesela imi vin in minte diminetile la gradinita, cand imi doream atat de mult sa vina mama totusi, macar o secunda, sa-mi spuna ca ma iubeste si ca ii pare rau ca a fost nervoasa ca eu am plans si m-am dat cu curul de pamant ca vreau acasa. Trist. Copiii se simt bine si in siguranta langa parintii lor si doar acolo. Restul e vrajeala societatii de consum in care traim, din pacate.

Va pup!

Mergi la inceput