Bazar Umanitar***49***

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RHYANNA spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Citat:
citat din mesajul lui RHYANNA

Citat:
citat din mesajul lui carminabulina

Citat:
citat din mesajul lui Flowers

La multi ani Mihaita, Luca si Lukas.

Carmencita, multi ani fericiti impreuna . Auzi la ea...batrana...cred ca erai minora cand te-ai casatorit ca altfel nu-mi ies calculele.

Flori, mami de
Julia Alessandra(5.07.2002) si Brianna Theodora (7.11.2008)

Da eram minora...si Alex@Sara a intuit chestia asta. Deh ne-am iubit mult, toata lumea impotriva ca eu sunt mica, ca el e mare si am fugit de-acasa. De-adevratelea ne-am casatorit cand eram gravida in 6 luni cu Mihnea si asta la presiunea intregului familion ca noi si uitaseram ca nu suntem casatoriti. Na, ca am dat din casa.

Va multumesc pentru urari din suflet ! De sarbatorit nu am sarbatorit, am marcat acolo in calendar langa alte evenimente care au ramas restante si ne scoatem noi parleala, mai incolo, cand nu vor mai plange daca merg la paine fara ei, cand vor dormi toata noaptea, cand o raceala nu va mai fi chiar un eveniment stresant fara liniste in casa, cand....

Edit: RHYANNA la multi ani si voua si fericiti impreuna! Cumva si tu erai minora? Glumesc (sau nu)

Mihnea 15 mai 2006; Irina 10 august 2008 si Nadia 3 decembrie 2009
www.dropshots.com/carminabulina#albums/2008" target="_blank">Poze cu noi

www.flickr.com/photos/45416274@N06/?saved=1" target="_blank">Cei 3

cam la limita si noi
dar dragoste ca a noastra nu am mai vazut(ne lauda cunoscutii)
am un sot minunat
cafeluta in pat
duce pe SARAH la gradi si apoi ne facem de cap(na,ca dau si eu din casa)
si pentru IOLANDA(02.02.1995) suntem un exemplu cam asa cere si ea de la prieten (sa o asculte si sa o adore)

Facem un club al aproape-minorelor? eventual cu foarte-majori?

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!

sigur cu cea mai mare placere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgipuia spune:

Neata fetele... eu inainte de a recupera ce ati scris voi, vin cu o intrebare... Am trimis cel mai probabil luni 11.10.10 colet catre nushulica... Nusu nu a primit nici acum avizu... eu nu mai am chitanta si daca-mi amintesc corect am anuntat-o prin mesaj direct de la produs in bazar. Eu sa ea, care din noi putem verifica data trimiterii mesajului ca sa ne orientam nitel referitor la data expedierii? La mine in bazar, la produs nu-mi apare, pentru ca nu a fost trimis ca si raspuns la intrebare, ci am apasat pe pliculetul de la facturi. Oare ea are posibilitatea sa mai vada mesajul ala? sau doar daca-l mai are in mail?

Oare sa faca 10 zile colet Cosntanta-Iasi? sa nu-mi pierd speranta? sa ma rog sa mi-l returneze mie ca sa-l mai pot trimite odata? offf... daca tre sa pastrez facturile de la posta pe termen mai lungut e grav...

Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RHYANNA spune:

da,carmina-bulina exista un astfel de sot care,pe deasupra nici nu consuma cafea doar mi-o pregateste mie(acum am si expresor de la mikaela si iese grozav)

am modelul parintilor mei
-tata intotdeauna desi suntem 4 surori ,ne-a ascultat la lectii pe rand,iar mama facea tute la serviciu
-tata mergea,ne calca pentru gradi
-mama si tata au gatit mereu impreuna ca apoi sa aiba timp pentru ei!!!!

-cand m-am casatorit(normal ca nu au fost de acord cu ginerica) tata i-a spus:"fatya mea a invatat atat am lasat-o sa faca -nu a facut nimic in casa,nu stie sa faca de mancare,uraste sa calce,mie nu-mi place de tine dar daca o vrei trebuie ca o ceapa daca o aveti de taiat sa o taiati impreuna)

cred ca a fost o lupta a lui PAPI sa-i dovedeasca socrului ca merita fata sa!

SI VA SPUN CA A REUSIT

FETELE IL ADORA

NE FACE MEREU SURPRIZE

SAPTAMANA TRECUTA A CUMPARAT BILETE LA TEATRU SI AM PLECAT CU TOTII (fara SARAH)

STIE CA E VIATA MEA SI NE POTRIVIM

SUNTEM AMANDOI FECIOARE(ca zodie)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana l spune:

Georgi, a mai fost aici un caz cu o salopeta care a facut 3 luni pe drum.

Carmina, tare frumos ai scris. Eu imi amintesc mirosul de lapte fiert. Si acum imi vine sa vars cind il simt in nari. Tot d ela gradi mi se trage. Si imi mai vine in ochi imaginea paturilor d ela cresa. Parca e o inchisoare. Desi eu n-am mers la cresa, tot ma inspaiminta imaginea asta.
Am mare noroc de bunici intelepti, care sa stea cu copiii, astfel incit sa nu fiu nevoita sa ii duc la gradi inainte de 4 ani.

hainute de vanzare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Nag spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lumi_Nag

Buna!
Am platit azi in contul Alexiei 13 lei pentru manusi si carte. Trimis PM Sabinei, cand poate ea sa confirme si aici pentru fete.

Aici am cerut confirmare, iar aici am primit-o. Fetele responsabile (Laura si adra_bell) va rog sa ma bifati ca platit.Aveti si PM
O zi buna va doresc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana l spune:

Pentru Maria Rubi cine face confirmari?
Am nevoie sa stiu daca au intrat 11 lei de la Andreea Buse (useandy73) .

hainute de vanzare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Eu fac confirmarile, am primit acum extras de la BRD de la maria_rubi si urmeaza si pe ING. Imediat scriu ce am primit in BRD.

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Aradencele alaturi de maria_rubi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri

Bazar umanitar DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Probabil unele sunt deja confirmate, dar nu mai stiu cine a cerut confirmare zilele astea:
dicirstea -40
FM-Deva - 10
FCF-Cta - 6
madyrizi - 41
Vovcu Ana - 16
Ancadragoman - 22
PAC - 9
BF - 10
PM - 10

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Aradencele alaturi de maria_rubi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri

Bazar umanitar DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

'Neata!

Eu am patit cu un colet trimis la nushulica, sa faca 2 saptamani. In aceeasi zi pusesem pt bucuresti si a ajuns in 3 zile. Dar se pare ca de la Piatra la Iasi incurcate sunt caile...

EllaX, depinde mult de priceperea celui ce iti reincarca cartusele. Oricum nu merg reincarcate la infinit cartusele, mai ales cele compatibile, nu cele originale. Si are mare dreptate cine zice ca merita mult mai mult achizitionarea unei imprimanta laser decat a uneia cu cerneala. Sunt mult mai fiabile si per-ansamblu, chiar daca investitia initiala e mai mare, ajunge sa te tina mai mult si sa te coste mai putin utilizarea ei.

Oricum Jasmine a facut o afacere, daca a dat doar 60 lei pe multifunctional, in contextul asta ziceam noi ca merita investitia.

Si tu poti intinde o mana - Actiunea 3 sate
Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgipuia spune:

Citat:
citat din mesajul lui carminabulina
Cat priveste chestia cu copilul usuit de-acasa cand este inca in scutece eu sunt CONTRA total. Ba mai mult, eu as da o lege sa inceapa scoala la 8 ani ca atunci sunt ei capabili sa stea cuminti in banca si sa asculte fara sa se simta chinuiti. In rest joaca frate, cat mai multa, afara in parc, in casa, in vizite, locuri de joaca. Papa - Joaca - Somn pentru ei si Iubire de la noi si va garantez ca ar iesi adultul perfect. Nu exista alta reteta, asta-i singura buna. TRUST ME !
Independenta, socializare bleah, uitati-va in jurul vostru, la adultii cu care intrati in contact! cat de sociabili va par sau independenti, siguri pe ei? Si doar au fost la cresa de la 3 luni. Eu clar am fost de la 8. Cosmar a fost copilaria mea toata. Am un nod in gat numai cand ma gandesc la asta. Si acum cand ma trezesc dimineata si afara nu-i nici zi nici noapte, aprind lumina in bucatarie si daca aud clinchet de vesela imi vin in minte diminetile la gradinita, cand imi doream atat de mult sa vina mama totusi, macar o secunda, sa-mi spuna ca ma iubeste si ca ii pare rau ca a fost nervoasa ca eu am plans si m-am dat cu curul de pamant ca vreau acasa. Trist. Copiii se simt bine si in siguranta langa parintii lor si doar acolo. Restul e vrajeala societatii de consum in care traim, din pacate.

Va pup!

Eu sunt de parere ca fiecare are conceptii functie de experienta proprie. Eu am amintiri placute din gradi si cele mai frumi sunt anumite mirosuri de mancare si jocurile de grup... nu stiu, dar acasa la mama anumita supa nu miroasea ca la gradi, acasa nu aveam jucariile si prietenii de la gradi si acasa, daca nu erau parintii nu ma lasau sa aduc copii in casa (cum procedam si noi acum dealtfel).

Deasemenea - parerea mea este ca te adaptezi si functie de copil... ai mei s-au adaptat instant si nu am probleme cu ei, uneori daca Teo e bolnav si-l tin acasa, si mai ales daca Mony e la scoala, el pare sa se plictiseasca, sa-si doreasca tv sau calculator, iar eu incerc sa le limitez accesul. Daca duci copilul in colectivitate si in 2-3 saptamani nu da semne sa se acomodeze, sunt de acord sa-l retragi... dar sa nu-l duci pana la 8 ani cand incepe scoala mi se pare un pic cam mult...

Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007)

Mergi la inceput