Dovlecei in sarbatoare*202*LMA Maria!!!
Raspunsuri - Pagina 11
Ioanna81 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lali_mete M-a muscat Paul de picior de am scapat tastatura . |
daca are cu ce!
Ioana mama lui Carol Ioan Trazbâtii
Am facut, probabil, ceva deosebit candva ca sa merit un fiu ca tine!
monikus spune:
Raluk ai dreptate nu ii dau diverse lucruri. Ii dau ce consider EU ca are nevoie. Ii dau fructe, legume, lactate. Asta e principalul dar asta nu inseamna ca nu ii mai dau cate un biscuite sau cate un pufulete. De ce sa ii dau rondele de orez ca pana la urma nu isi ia mare lucru nici din alea. Totusi, daca e sa o iei ca lucrurile astea nu sunt sanatoase atunci nici puiul nu e pt ca e plin de hormoni nici legumele pt ca sunt puse diverse chimicale ca sa se coaca mai repede, nici fructele pt ca sunt tinute in nu stiu ce baraci sa se coaca si atunci stau si ma intreb cat de toxic, cat de otravitor poate fi un biscuite?
Felicitarile mele daca poti sa il cresti pe Alex numai cu lucruri sanatoase. Eu nu am livada sau gradina asa ca chiar nu pot avea certitudinea ca fructele sau legumele cumparate sunt sanatoase. Eu sunt foarte multumita de cum m-au crescut parintii mei. Consider ca a fost ok cu ce m-au crescut. Oricum, asa cum ai zis si tu , fiecare copil e crescut asa cum crede fiecare parinte de cuviinta. Eu una sunt sigura ca de la 1 biscuite nu o sa pateasca nimic.
Am vazut poze de la ziua lui Alex. Foarte frumoase. Sunt curioasa, din tortuletul lui cine a mancat?
Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009) BEBE
povestea nasterii micutului Rares Andrei
raluk16 spune:
Ioanna dupa cum bine stii, cu carnea nu ma apuc sa lamuresc pe nimeni, chiar daca eu nu mananc. Dar cu zaharul chiar nu inteleg ce ar aduce bun in organism. Cat despre google, gasesc mai multe tratate medicale, lucrari stiintifice pe internet decat stie doctorul de familie care recomanda zahar, sau care spune ca de la 6 luni laptele de mama e otravitor.
Tocmai am avut o revelatie .
Pana acum spuneam ca nu stiu de ce mai scriu aici pentru ca de obicei ma umplu de energie negativa. Ei dar acuma mi-am dat seama ca aici au ramas doar fete cu care nu impartasesc aceleasi valori, deci nu ar trebui sa mai tin cu dintii de subiectul asta doar pentru ca aici a fost oficial odiseea. Nu ar trebui, din moment ce nu ne potrivim.
Nu am stiut sa apreciez ceva. Dar noroc ca m-am trezit, si nu prea tarziu.
Nu am stiut sa apreciez ca in mod natural s-a facut o triere a prietenelor mele bune, care s-au dus total in cealalta parte. Nu am stiut sa apreciez ca acolo e umor fin si inteligent, aici atacuri subtile, acolo prietenie sincera, aici frustrari, complexe, plangeri, acolo dorinta de a face alegeri sanatoase pentru copiii tai, aici...
Nu am stiut sa apreciez (si mi-am petrecut ultimele saptamani intrand si aici), faptul ca acolo nu ma supara nici un mesaj, faptul ca acolo nu trebuie sa sar peste nici un mesaj, faptul ca acolo daca scriu ceva de vreo suferinta de-a mea, fetele sar in viata reala sa ma ajute.
Si cel mai mult nu am stiut sa apreciez ca sunt fete de aici care nu vor scrie niciodata acolo. Va multumesc pentru asta si imi cer scuze ca v-am stat pana acum pe cap in loc sa va las in pace. Imi pare rau, cum am zis, de timpul furat de la copilul meu, pentru ceva ce nu mi-a adus deloc bine.
Nu voi mai citi aici, ca sa nu-mi mai fac nervi, asa ca nu va luati nici voi din timpul copiilor vostri ca sa imi scrieti.
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13
monikus spune:
Suede . L-am tuns la o frizerie obisnuita doar ca l-a tuns la mine in brate ca altfel nu statea.
AAA Raluk sa stii ca o sa citesc ce scrie pe blog. O sa citesc articolele. Cat despre ce se zicea la odisee, ei bine eu sigur nu am zis nimic legat de zahar atunci pt ca eu in sarcina nu am mancat decat dulciuri care erau singurele alimente pe care nu le vomitam.
Eu am citit pe diverse site-uri ca dupa 1 an e ok si o cantitate mica de zahar. Dr mea mi-a zis ca ei chiar au nevoie de putin zahar. Acum ramane la latitudinea fiecareia sa ia deciizile pe care le crede corecte.
Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009) BEBE
povestea nasterii micutului Rares Andrei
Lali_mete spune:
Alex Paul se trezeste destul de des pe la 8.30- 9 ,dar el se trezeste la 6 si bea o canita de lapte ,de 200 ml aproximativ.
Mai mananca in jur de 11 fructe sau cereale cum sunt cele din orez, omleta din ou "copt" in tigaia de teflon,cu ardei si rosie,cam ca pentru mine ,ca o impartim 13-14-15 ce mancam si noi ,19-20 iaurt si ce mancam noi.De multe ori refuza iaurtul si en mananca mancarea din farfurie.
FRUSTRÁRE, frustr#259;ri, s. f. Ac#539;iunea de a frustra #537;i rezultatul ei. – V. frustra.
FRUSTRÁ vb. I. tr. A lipsi, a priva pe cineva de un bun, de un drept; a în#537;ela. [< fr. frustrer, lat. frustrari].
Pe cuvant ca nu simt ca m-a privat nimeni denimic aici,nu inteleg de ce atat de utilizat cuvantul frustrare.
La mine a iesit soarele, cel putin in casa ,rade PAul singur,se uita la mine si aproape ca nu se poate abtine. Oi avea fatza de clovn
Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; maria_rubi
suede spune:
Nu pot sa spun decat ca exista caractere puternice,cu mentalitati clare si de-asta ies scantei.Cred ca fiecare a obosit sa-si prezinte parerea cu diplomatie si atunci nu iese nimic,decat suparare...
Eu ieri nu am vrut sa supar pe nimeni,nu am vizat pe nimeni,din pacate Elle s-a suparat...mi-am luat si bile negre si comentarii diverse,nu are rost sa detaliez...
Fiecare dintre noi se afla la ea acasa,in fata unui calculator...poate ca nu asa s-ar intampla daca am fi fata in fata!
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
Ioanna81 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui suede Parerea mea este ca discutia despre zahar este ca cea despre vegetarieni si restull. Fiecare e liber sa aleaga! Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009 |
corect!
alex25 spune:
Fetelor, va multumesc din suflet pentru raspunsuri.
Nu eram hotarata sa fac asta, dar acum m-am decis. Este ultimul meu mesaj pe forum, cel putin asa zic eu acum, poate ma voi razgandi candva.
M-am saturat de certuri, atacuri si fatarnicii. Daca nu suntem toate aici deodata e o problema ca nu mai intram la fel de des ca inainte
9pana la urma fiecare face ce vrea), daca citim ceva dincolo ne apucam sa comentam aici (asta se numeste barfa) , daca nu e cineva de acord cu noi e contradictie si ne suparam (eu zic ca daca toata lumea e de acord se numeste ftarnicie si in nici un caz prietenie) de parca nu avem dreptul sa avem pareri diferite, daca nu ne ureaza cineva de ziua noastra e tragedie mare (asta e chiar copilarie), daca suntem online si nu scriem suntem nu stiu cum. Ei bine m-am saturat!!!! Nu fac aluzie la nici o persoana in enumerarea de mai sus, pur si simplu am spus lucruri generale, din ce am citit in ultimele zile/luni.
E pacat, mare pacat, dar nu mai simt nimic cand citesc, nu mai imi vine sa comentez la nimic, asa ca, eu una nu mai am ce cauta. (si nu, nu e vorba ca nu ma simt binevenita, e doar decizia mea)
Am scris asta ca sa nu mai intrebati de mine si sa nu ma simt prost ca nu va raspund.
Mai repet odata ce cred eu cu tarie: FIECARE FACE CE VREA CU VIATA LUI SI ISI CRESTE COPILUL CUM CREDE DE CUVIINTA.
Va pup si sa aveti zile minunate alaturi de puii vostri.
----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
Ioanna81 spune:
Raluca, dupa cum am spus, si mai devreme si in alte zile, pe mine buna cuviinta ma impiedica sa jignesc oamenii! intelegi ce vrei sau ce poti din acest mesaj al meu.
Ioanna81 spune:
Alex, Elle nu as putea spune ca nu va inteleg! eu va
Laura gura lumii numai pamantul o astupa!