Fluturasi de martie-aprilie 2011 (50)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

am atasat 4 pozici cu rochia pt nunta. le voi sterge in juma de ora!

mamica fericita de printesa si baietzoi 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

ally eu am ales sa fac si dublu test si triplu test. Dr mi-a explicat si eu am decis... Depinde de tine! Ideea este ca dublu test nu este asemanator cu triplu test, fiecare dintre ele analizeaza alte substante. Eu nu am dat decit 130 ron+eco(dar oricum o faceam)Ai grija de tine!

simonacipsa-ti fie e folos, ...da, trebuie sa te orientezi sa-ti fie si aproape de casa. Succes!

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

wow!!!! ce gravida sexoasa!!!

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 19+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui stefyapost

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

wow!!!! ce gravida sexoasa!!!

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 19+

Mergi la inceput

acum singura pb e sa ma mentin ca peste 3 saptamani sa mai incap in rochie.... dar nu cred ca vor fi pb....daca tine de mine... si sa ma vedeti la nunta....o sa "halesc" tot din farfurii (trec si la a sotului ) la cat imi plac meniurile de nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

bb_yasmi vorba lui stefyapost ce sexoasa esti!

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Yasmi , tare bine vine rochita. Cea de nunta super sexy. Imi place mult si cea cumparata azi. Genul meu. Din tricot, nu? De curiozitate, cat a costat?

12+
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Lavi, arati de nota 10...ce gravidutza!!! mama-mama

Simona, mami de baieti David si Matei si 19+
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

alina06 din Real am luat-o! a fost 50 ron parca si are un material bun in ea. am de gand zilele urmatoare sa merg sa imi mai iau una pe mov. si mie imi place ca e serioasa si sexy ca e mulata...

va multumesc de complimente...... nu imi mai spuneti ca deja mi-am luat-o in cap azi.... dar e mai bine asa decat sa fiu in butoi ca am mai pus in greutate...:))))))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Citat:
citat din mesajul lui stefyapost

Citat:
citat din mesajul lui simonacip

miki, Catank multumesc pentru informatii. Miki, nu iti face griji pt dr, eu ma documentez deocamdata si dupa ce analizez bine locatie, etc etc...ma decid Ce fain sa ai gratuitate la Medlife, asa are si sora-me de la serviciu si n-are nici o treaba....
Andreea, ce burtica superba ai! Imi place la nebunie! Si seamana cu a lui ROxy parca...sau ma insel?
Deci gata, deja au inceput sa se rotunjeasca/ascuta burticile
Ally...eu n-am facut nici DT nici TT. Sper sa ma ajute DUmnezeu sa fie bine pana la capat totul... Imi pun increderea si speranta in El. Oricum aceste teste nu prea au relevanta, sunt statistice si mai rau te induc in eroare...
ALina, bine ca ti-a prelungit medicalul! Stai linistita, chiar nu-i vreme de plimbat pe afara
Lavi, e superba rochita si-ti vine foarte bine!!!
Monas, felicitari pentru pereche...ce fruumosss!!!!!!!!
Roxy, si mie mi-e pofta de cartofi prajiti de la o vreme...La serviciu a tot mincat o colega de-a mea Lays, am gustat si eu unul si mi-am promis ca-mi cumpar si eu o punga...noroc cu al meu sot insa ca nu m-a lasat (el e ca si Catank)...analizeaza toate alimentele in functie de cit de sanatoase sunt
STefy nici eu nu te vad grasa. Te vad cu forme si atita tot. SI-ti sta foarte bine asa...nu te mai stresa...lasa verzica aia sa pice bine...CInd ma uit in poza latine cum intra soarele in camera, ce cald si frumos pare...iar la mine pe geam e alta lume
Emigrez undeva mai aproape de Euator...Am zis!!!

si n-ai vazut inca nimic...pe unde vezi tu ca intra soarele e usa si mai e un hol cu multeeee geamuri...iti dai seama ce soare este...la geam am mereu blinds-urile trase jos....si sunt inca 30 de grade....eu m-am saturat...vreau sa imi fie frig...mi-e dorrrr...si vara asta parca a fost cea mai lunga din toate cate am trait eu la cipru

Tanjesc....

Mergi la inceput