Fluturasi de martie-aprilie 2011 (50)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina06st

Pe mine m-a luat o durere de cap... am luat un no-spa. O fi bun si pt cap. Cred ca e si de la vreme. Si cand nu eram insarcinata aveam dureri din astea surde cand era vremea asa.

Pisuc, multam, daca vor, o sa-ti dau pm.

Voiam sa le mai intreb pe fetele care sunt la bebe 2 ceva. Cum faceati cu rufele murdare ale bebelusului. Le spalati cu mana atunci cand il schimbati, ma rog, cand se strangeau cateva? Le bagati la masina? Le spalati si cu ale voastre amestecate?
Urasc sa spal de mana

12+
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

la inceput se spala cu detergent special de bbelushi,ca dc are dermatita atopica(des intalnita) iritzi pielea bblushului si tre sa previ,deci clar le speli separat,acum dc iei cum zic unii 3 body-uri si 3 pantaloni ,speli la mana..dar cum il schimbi destul de des pe bb din motive de il schimbi de pipi hop vine si kk si s-a murdarit sau regurgiteaza,iar s-a murdarit sau mai shtiu eu ce..eu una le spalam separat la mashina,apoi am folosit detergent normal ,iar acum le spal impreuna cu lenjeriile de obicei,dar blugii cu blugii noshtrii,culori inchise cu ale mele...eu am fost un caz atipic,aveam haine pt 3 copii..asta e,nu m-am putut abtzine si erau si bani...acum mai greu!

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 18+ bebe mic
Maria,povestea nashterii
Maria in culori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

capitol nou aici

spor la scris

BB on board!!! 17+

Mergi la inceput