Fluturasi de martie-aprilie 2011 (50)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Roxi, Lavi. Va mltumesc. Port bluzele d ela sarcinile precedente, sunt mai lasrgute si ma simt mai lejera in ele...Insa in haine strimte se vede bine...

Simona, mami de baieti David si Matei si 19+
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

miki nici eu n-am auzit de vitaminele alea.

S-a intamplat minunea mult asteptata21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

roxy saptamana asta ne uimesti cu o burtica si mai mareeee>???

mamica fericita de printesa si baietzoi 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

bb_yasmi si eu sunt curioasa sa vad cum va creste

S-a intamplat minunea mult asteptata21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

pai roxy la tine a crescut taree vizibil de la o sapt la alta!!!

mamica fericita de printesa si baietzoi 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

simonacip esti o graviduta tare frumusica, ...ai o burtica de burtica imi place mie sa spun! Tu grasa?cind? unde?

Apropos de kg, eu tot pe -2 kg sunt, numai ca am si eu cu ce ma lauda ...parca se vede un pic mai bine... Abia astept sa fie maaare si sa ma falesc cu ea

Dar in ciuda kg in minus...parca tot umflatica ma simt si eu, ...dar "lumea" zice ca nu, ..eheiii...lume dimplomata...

roxy acum am inteles despre ce vaccin vb, am crezut ca era ceva general valabil si scapam nevaccinata

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui angieangie

miki1979 tot'hema am luat si eu pt hemogobina ca o aveam 10..iar dupa o luna mi-a cresut la 11,4..si asa a ramas..eu zic sa iei e f buna
acum iau doar elevit..si hemoglobina e buna

Angie+25

bebe jucaus

merci mult de raspuns si cate luai pe zi ?mie mi-a zis 2 fiole/zi. stiu ca nu e o regula, dar ti-a provocat constipatie ? ca mie mi-e frica rau...

mami de Vlad 09.04.2009 si 20+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medeea76nou spune:

Bine v-am regasit, fetele! Ne-am intors din concediu, ne-am relaxat, dar ne-a fost tare dor de piticele noastre.
Se pare ca bebe mic e tot fetita, dar nu ne treceti inca pe listuta caruciorul, caci mai asteptam o ecografie.
Va rog frumos, spuneti-mi unde gasesc un ecograf astazi in Bucuresti, deci urgent, daca stiti.
Va pup pe toate si sper sa citesc tot din urma, desi sunteti vitezomane rau.

Mamica de Tea (2006) si de Ana (2008), din nou 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Neata,
Am rezolvat si eu cu urocultura in dimineata asta, maine iau rezultatul...

Yasmi, am intrat mai tarziu, ca-ti raspundeam eu: sarmalele le fierb la foc mic pe aragaz cam o ora jumate si apoi le mai dau si la cuptor o jumatate de ora, poate chiat mai mult. Dar oricum, pana acum cred ca le-ai incercat, nu

Femibion sunt niste vitamine noi, ceva gen, cea mai noua inventie in materie de vitamine pt gravide. Cred ca se gasesc la farmaciile Dona.

Am vazut ca ati vorbit despre medicii de familie. Simona, mai ales ca e vorba de un copil bolnav, cred ca putea sa-ti dea macar 5 zile lucratoare... asa ma enerveaza fazele astea. Si eu vreau sa schimb medicul de familie si chiar sapt asta caut. Sa va povestesc: s-a dus soacra-mea la ea cu concediul medical de la ginecolog sa mi-l vizeze (dupa ce am avut o hemooragie in sapt 9). Si asta, doctorita de familie a intrebat-o cum ma simt si a comentat ceva de genul: "macar de-ar tine si ea sarcina asta!!!!". M-a deranjat fff tare. E o sarcina obtinuta dupa vreo 3 ani. N-am ramas niciodata insarcinata, n-am fost pe la medicul de familie decat o data, de doua ori pe an. Poate sunt eu irascibila ca-s gravida, dar mi s-a parut deplasat comentariul, mai ales in situatia in care si eu eram disperata, si soacra-mea la fel (ca si ei saracii asteptau ca si noi...) Asa ca, acum imi caut un alt mesic de familie!

12+
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Citat:
citat din mesajul lui medeea76nou

Bine v-am regasit, fetele! Ne-am intors din concediu, ne-am relaxat, dar ne-a fost tare dor de piticele noastre.
Se pare ca bebe mic e tot fetita, dar nu ne treceti inca pe listuta caruciorul, caci mai asteptam o ecografie.
Va rog frumos, spuneti-mi unde gasesc un ecograf astazi in Bucuresti, deci urgent, daca stiti.
Va pup pe toate si sper sa citesc tot din urma, desi sunteti vitezomane rau.

Mamica de Tea (2006) si de Ana (2008), din nou 16+

Hehe, lasa mami ca si la noi e tot baiat...Dar poate la voi va fi altfel...Sa fie cum va doriti. Eu am fost la Medical city _dna alina ursuleanu parca o chema. Era locuri libere, nu a fost nevoie de programare inainte. Lunea avea cabinet ...Incearca si vezi poate gasesti liber.
http://www.medicalcity.ro/

Simona, mami de baieti David si Matei si 19+
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput