Fluturasi de martie-aprilie 2011 (50)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

ia sa citesc si eu ca m-ati facut curioasa

S-a intamplat minunea mult asteptata21+

Mergi la inceput

dar unde ati citit voi, de fapt??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

hello fete!!! la apel si eu!! supi ca am fost si eu sa ma 'terapiez' la shoping si n-am gasit nimic sa imi placa ...asa ca mi-am luat o duzina de colanti si cateva bluze si gata...am zis ca asa am sa trec lunile astea...nu imi plac deloc hainele de la 'maternity' la nici un magazin...am vazut doar la magazine online,dar imi e teama sa comand ca nu-s tocmai ieftine si daca nu imi vin...
bburicul si zona din jurul lui devine din ce in ce mai sensibila ...picioarele par sa se umfle zilnic...si eu odata cu ele ...dar cum a zis 'madre' meu: "cand am sa vad printesica am sa uit de toate"...asta e..rabd

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 19+

Mergi la inceput

stefy ce colanti ai gasit? din aia speciali de gravide? din aia caut si eu si pana acum n-am gasit. bine...nici nu m-am spetit cautand, mai am atatea magazine in care n-am fost. tu cu cat i-ai luat??

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui strumphitza

zacusca mea fierbe si eu am venit sa va spun ce am facut si cum m-am taiat

pai am dat sa scot robotul din cutie, ca e nou, ieri mi l-a cumparat sotul si adun eu piesa cu piesa sa pun sa instalez sa toc ardeii si vinetele , si cand am scos din cutie cutitele robotului le-am scapat pe picorul drept, fiind noi , taie ca draku ... mi-a taiat soseata si s-a dus pana la piele si os nu stiu unde naiba imi era capu

mai mare frumusetea de taietura de vreo 4 cm , a curs sange si imi e putin amortit locul , nu am pus nimic pe el , doar l-am spalat cu apa rece sa opresc sangerarea si atat

ma duc sa pun bulionul in oala cu zacusca si sa mestec , ar cam trebui sa stau langa si sa mestec in ea mereu sa nu mi se prinda

revin

BB on board!!! 17+

ai grija!!! eu la cutite "casc" okii marii...ca tare imi e frica de taieturi... sa ai grija de rana sa nu faci buba si mai mare acum cand nu poti pune nimic acolo.

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

pfooaaa ...am obosit ... am strans rufele de afara de pe sarme si le-am pus la loc in dulapuri , plus alta tura de rufe de pus la loc in dulapuri de erau intinse pe sus pe suporturi de alea de uscat ... am urcat de cateva ori scarile pana la etajul 2 si am scos limba de-un cot afara ca un caine am mai cules niste chestii inutile de prin dulapuri si le-am pus la cosul de gunoi, tre sa fac loc pentru hainutele lui bebe si o sa trebuiasca sa imi reogranizez toate sifonierele de prin camere si deja-s pline, deci mai aruncam din ele , daca m-ar vedea soatza ce fac numai aruncat mi-ar da ehh glumesc, sunt prosoape vechi si uzate si n le mai folosim, deci de ce sa le mai tin? sau lenjerii la fel vechi si care stau si ocupa spatiul degeaba, deci la cos cu ele si am mai pus si o masina la spalat si am spalat si vasele...acum sa iau o pauza, unde mi-e cafeaua ??

Stiu ca gravidele obosesc mai repede si sangele este in cantitate mai mare dar nici chiar asa nu credeam ca o fi, zici c-am fost la razboi nu alta, nu ca am facut ceva treaba care de obicei , inainte sarcina nu imi punea deloc probleme...acum trebuie sa fac pauze

Roxy, sa iti fie de bine zacusca... facuta in casa de mamitu tau ?

miki, sigur in seara asta nu mai mananc zacusca inainte sa ma duc la nani ca stiu ce-am patit azi noapte in seara asta am comanda de la sot sa ii fac ceafa de porc la cuptor cu mirodenii asa cum numai eu stiu sa o fac si la fel piure de cartofi bun cum numai eu fac si cu muraturi eu cred ca zic pas, o sa ii fac numai lui ca mie nu imi arde de carne de porc , el e mort dupa carnea de

restul fetelor pe unde sunteti ?

Salo_sama ti-a trecut raceala? cum te mai simti cu spatele ?

dorinut@ tu nu mai treci deloc pe la noi ?

dinora ai aflat ce ascunzi in burtica? Eu zic ca baiat dupa forma burticii, sa vedem daca ghicesc faci cinste cu o bere de aia buna nemteasca ?

Iony burtica ta ce mai face? simti beblina zilnic cum da din manute si picioruse?

MsBB de mult nu ai mai trecut pe la frigi si eu tot te astept

Ruxandrada, hai mai vino pe la noi si ne mai spune ce mai face baietelul

Iulika29 a nins in Suedia? A intrat ursul in barlog ?

Ailed_dota, tu cred ca esti in romania ca spuneai ca o sa ajungi in tara pentru 2 saptamani pe la mijlocul lui octombie. sper ca sunteti bine

Felicia, ce-ti mai face ghemotoaca ?

Zuzica noastra de la Iasi, dyadya , tu ce mai spui ? Nimic nou ? Sau iar nu ai net ?

DanaMi ? Lauriciu 25 ? Stefana? Ama22? Unde sunteti fetele ?
Restul de burtici care dau mai rar pe la noi , nimic nou, nu vreti sa ne spuneti nimic de voi si de burtici?

BB on board!!! 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

roxy la discutii generale, subiectul as vrea sa economisesc!

s 16, in asteptarea baietelului nostru minunat

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

stefy ce colanti ai gasit? din aia speciali de gravide? din aia caut si eu si pana acum n-am gasit. bine...nici nu m-am spetit cautand, mai am atatea magazine in care n-am fost. tu cu cat i-ai luat??

mari colanti!! ...nu de gravide..doar marimea L si cu elasicul f moale..eu am cateva perechi vechi pe care ii port,dar nu am sa ii mai port mult timp.... i-am luat de la stradivarius cu 10 eur buc

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 20+

Mergi la inceput

strumphitza clar este facuta in casa de mama si am ajutat-o si eu, na n-ai sa ma vezi pe mine cumparand zacusca.

scrish ia sa vad daca gasesc

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danielle02

ne primiti si pe noi la voi in grup?

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Daniela,mami de Ebonee (02.10.2007),Melissa (23.07.2009) si cu Benjamin (23.03.2011)
Melissa...from the Greek word for "honey bee".Always on the go,she can turn her hand to anything.
A truly versatile lady.
pozici

bine ai venit la noi!!...sarcina usoara,bebe sanatos si nastere super easy!!!

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 20+

Mergi la inceput