Fluturasi de martie-aprilie 2011 (50)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui danielle02

ne primiti si pe noi la voi in grup?

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Daniela,mami de Ebonee (02.10.2007),Melissa (23.07.2009) si cu Benjamin (23.03.2011)
Melissa...from the Greek word for "honey bee".Always on the go,she can turn her hand to anything.
A truly versatile lady.
pozici

Da, sigur ca da! Bine ai venit la odiseea fluturasilor, sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos si la termen!

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monas

Deea: multumesc mult. Da , incerc sa ma abtin sa-i raspund , numai de dragul sotului si pt ca mama mi-a atras mereu atentia sa nu fiu obraznica. dar as avea pe buze sa-i spun destule. Drept pedeapsa o pun sa-mi faca piure in seara asta s8i snitel de pui

14+

Esti super haioasa! burtica si cele doua minunatii care stau cuibarite acolo!

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

gata, am terminat si eu de mancat ...ghici ce? zacusca ca deh, daca am facut asa multa tre sa o si mananc , nu ? inca mai am multa, nu stiu ce a fost in capul meu de am facut asa multa , cred ca pana la sfarsitul saptamanii tot am sa mananc , daca nu se acreste dimineata , pranz si cina eu tot cu zacusca

Monas, "super faina" replica soacrei, cred ca o luam repede pe sus , i-auzi, dar ce voia ea, 2 baieti sau cum ? de ce mamele de baieti cred ca fetele nu-s bune? dar ea ce este ??

danielle, bun venit in clubul nostru si sa ai o sarcina usoara si la termen, sa vina Benjamin sa aiba grija de printese am vazut pozicile , doamne ce frumusele sunt amandoua, ti-au mostenit ochii vad, superbi Inca nu ati inghetat acolo la voi in Durham..bbrrr... aici e frig si bate vantu, d`apoi la tine "sus la munte " cred ca te-ai saturat de atata ploaie si frig ...bbrrrr

Alina, hai la mine la o cafea daca tot ploua afara si e frig ?

Deea tu nu vii la o zacusca? promit ca nu are mult colesterol, nu am pus mult ulei ca nici mie nu imi place sa fie grasa , numai eu sunt grasa si frumoasa dar pe mine nu poti sa ma mananci, asa-i ?

BB on board!!! 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Buna fete.
Roxy, da sunt acasa,mai am doar maine, Matei doarme...una peste alta mi-a facut si conjunctivita la un ochi. Dar nu tot el a fost cu voma saptamina trecuta...ci baiatul cel mare Tre sa fim mereu in priza...asta-i anotimpul meu preferat
Deea, nu stiu sincer dc se merita atitia bani, pana la urma cu lista de la Madutza si atentie la ce papi se rezolva...Pana la urma greul tot tu il duci (Ma refer la faptul ca trebui sa te abtii de la unele alimente) Asta o faci si cu bani si fara bani....deci mai bine varianta 2.. Sanatate multa!
Danielle bine ai venit la noi in grupul vesel!
Strumpfi si la noi se raceste de joi.. Macar sa nu mai ploua atita ca prefer frugul umezelii asteia neplacute...

Nici nu stiu ce sa maninc, nici nu mi-e pofta de nimic, ma simt cit vaca....apropos, am 63 de kgNu stiu cum am reusit....si abia am intrat in 21...sa-mi schimb si semnatura cu aceasta ocazie..

Simona, mami de baieti David si Matei si 19+
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Simona draga, vezi ca deja titlul de vaca Lola este atribuit mie deci tu nu mai ai cum sa fii asa , ne-am inteles?
Cat despre copilasi bolnaviori, awww... asa mi-e mila de ei saracutii ... eu inca stau si ma gandesc cum am sa fac fata la bebe mic cand o veni, habar nu am, am sa invat, eu cu ingerii mei pazitori si Dumnezeu inainte... mama e departeeeee... soacra la 300 km , deci eu cu mine si barbatu` cand o fi pe acasa

La discutii generale a deschis o burtica de la noi de la odisee, ina.click, o dicutie tare interesanta, sa trageti un ochi sa vedeti si voi ce si cum. Eu deja am inceput sa fac lista cate mii de lire o sa ma coste toate

Ina.click, mai treci si pe la noi draga burtica si mai stai de vorba si cu noi si ne mai spui una alta despre baietel

BB on board!!! 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

deea, eu tot zic sa incerci cu un nutritionist..uite inearca la cel care zice strumfi, nu te da batuta cu una cu doua..tu trebuie sa le spui clar ce sfaturi ai nevoie, pt diminuare colesterol in sarcina..si nu alte minuni gen slabit acum ca nu e cazul..
monas, nu pune la suflet comentariile soacrei..eu inca mai astept felicitarile, cred ca n-o sa le primesc nici cand nasc..la noi singurul comentariu a fost ca trebuie sa fie tot baiat ca doar n-o sa mai cheltui atat si cu al doilea.. pe mine ma amuza preocuparile lor..
strumphi, si eu am avut aceleasi simptome dupa ce m-am indopat cu zacusca proaspat facuta de mama..n-am dormit toata noaptea de arsuri..de atunci n-am mai pus gura..ai grija sa nu se repete simptomele ca acum in sarcina arsurile sunt mult mai frecvente/puternice..
danielle, bine ai venit la noi la odisee si felicitari
simonacip, multa sanatate puiutului mic matei

mami de Vlad 09.04.2009 si 20+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

revin cu rugamintea mea..cine zicea de OMEGA 3 naturala in sarcina ? de la ce firma era ? nu mai imi aduc aminte..HELP!!! am terminat flaconul si trebuie sa-mi comand si nu stiu de care...

mami de Vlad 09.04.2009 si 20+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monas spune:

strumphita: da..ea a fost intotdeauna cu baietii, fata a facut-o la insistentele socrului meu si se vede clar ca face diferente intre baieti si fata. la fel a facut si mama ei la randul ei si ar fi trebuit sa invete ceva insa...spre final a incercat sa dreaga busuiocul spunind ca fetele sunt mai chinuite. insa mie nu-mi trec dracii ca a trebuit sa tac. ca i-as fi spus ca parerea mea este alta. eh..astea-s soacrele, noi sa fim sanatosi.

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

strumphitza si eu am mancat o felie de paine cu zacusca. na, asa. ce, numa; tu sa mananci? si am mancat si niste salam de biscuiti.

S-a intamplat minunea mult asteptata21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

shtrumphi, bun subiect a deshis ina.click! tare complicat e cand le pui pe toate pe hartie si vezi cum se aduna...cred ca pana nasc o sa ma dau cu capul de pereti

s 16, in asteptarea baietelului nostru minunat

Mergi la inceput