Fluturasi de martie-aprilie 2011 (50)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns koko_1 spune:

Buna dimineata!

Din pacate dr-ul meu a avut aseara o nastere si nu a mai ajuns la cabinet (el vine de la Cernavoda in Constanta) asa ca astazi trebuie sa sun sa ma reprogramez.

Felicitari fetelor care au aflat ce comori se ascund in burtica

Sunt cam chiauna de somn ca Cezar s-a trezit la 12 si-a vomat, are muci la greu...la 6 mi-a dat trezirea si n-am mai putut adormi.

Ma duc sa bag o cafelutza si revin.

----------------------------------------------------------------------
mami de Cezar - 22 aprilie 2009 si 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Deea99

Neatza burtici!
nu v-am mai citit de mult sunt tare in urma cu cap,.... si nici de scris nu mai zic....mi-a mers netul f greu la sf. saptamanii trecute
sper doar ca sunteti bine
si cele care ati mers la dr. ati aflat ce ascundeti in burtica, iar pt asta va felicit!!1

eu nu sunt bine de loc
sunt deprimata sunt frustrata. de miecuri de cand am fost la doctor ....ma macina rau colesterolul....de asta nu prea imi era frica asa..dar mi-a crescut si tensiunea ieri a ajuns la 14/5 5-ul e ff aiurea..iar pulsul l-am avut 100

nu stiu ce sa manac ....ce e mai degrasat nu pot manca....daca inainte nu aveam pofte de nici un fel , acum as mancat de toate si tot ce am interzis...visez ciocolata noaptea.......simt ca o iau pe campii
cantarul nu imi arata mai mult de 64-64,5-65kg....acum am avut iar 64,5..dar ieri am mancat 2 portocale dimineata, la prazn defapt era 14.30 o cutie de branzica de casa covalact (6%grasime)si aseara o feliuta de tort nu cred ca era mai groasa de 1,5cm...dar am fost la cumnatul ca era ziua lui si daca am refuzat sa mergem la restaurant am zis macar sa nu-l jignesc si sa gust din tortulet...apoi pe la 21 o para
de cateva seri am reusit sa imi inving foamnea care ma ia seara noaptea...dar nu stiu pt cat timp.....
nu ma gadisem la asa regim....nu imi doream sa ajung balena....nu eram nici deacord cu Anaxena si Yasmi cu numaratul caloriilor, dar iata ca am ajuns mai rau
si in loc sa fiu mai calma sunt un pachet de nervi
am citit despre tensiunea in sracina....nasol rau...de aceea imi e frica
am citit despre insomnii....si mai nasol ca de aici mi se trage stresul care imi creste colesterolul si tensiunea
azi-noape m-am tot foit...m-am trezit si de vreo4 ori..nu m-am mai uitat la ceas ca al-am acoperit...am adormit ceva mai repede nu ca seara trecuta de am stat vreo 3h , iar de la 2si ceva la 5 si....la tv.....dar nu sunt odihnita
defapt eu nu mai simt acea oboseala sunt parca intr-o transa...ar fi bine daca as dormi ziua

bebe nu mi-a mai miscat cred ca de lunea trecuta....nici macar o flutureala ceva...la eco nu l-am vazut daca se zbenguia ca nu mi-a indreptat monitorul spre mine ca se uita fiimea....am zis ca nu o mai iau la eco cu mine....dar i-am auzi inimioara....dar ma tot intrb de ce nu mai da nici un semn.....nici noaprea cand stau pe stanga....nici aici cand stau la calculator

fetelor va doresc sa nu treceti prin starile mele...nu stiu cum am sa mai ies din pasa asta proasta....am scris aici mai mult , pt ca daca am inceput sa vb tot mai des despre asta cu sotul , ma enerveaza si el mai mult....nu mai pov cat ma cet si cu el...
aseara am ctit despre insomnii si scria ca nu am voie exercitii fizice seara pt ca cresc adrenalina si iar nu dorm....acum ii zic ca nu am dormit....a pai fa si tu macar 15 minute pe bicicleta sa te ia somnul...ii zic ca nu am voi sa imi cresc adrenalina si incepe...da prostii ...cine ti-a bagat asta in cap....sunt inventiile tale sa nu faci nimic....
i-am citit si un articol in care se spunea despre colesterol si povestea si o bolnava care tinuse regim de ajunsese piele si os si nu putuse sa scada colesterolul din alimentatie si el vai te ei dupa tot prostii
eu sigur am colesterol genetic ,pe ca am si urmat tratament si regim strict si nu am reusit sa il scad..... dar el nu crede.....i-am si spus ca nu ma mai intereseaza daca are vreo problema....eu l-am sustinut pe el cand a avut probleme....ba l-am ajutat sa slabeasca in 3 luni 10kg....uneori nu stiu ce sa mai cred...pt ca imi spune cred ca de vreo 50 de ori pe zi ca ma iubeste si ma pupa tot timpul....a inceput si asta sa ma enerveze si il evit....este exact ca vaca aia care da 10l de lapte si la final da cu piciorul si varsa galeata

va pup si sa aveti grija de voi si de burtici
azi am facut 19s cronologic
a, ieri a fost doctora mea la kanald...la emisiunea medicii...mi-a parut rau ca nu am prins decat sfarsitul ca vedeam si eu cam cum gandeste....ce am prins vb de anestezia in cezariana si ea merge ff mult pe rahie anestezie...o sa ma interesez despre asta ...ca eu ma gandeam tot la anestezie totala sa nu vad sa nu aud nimic

------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99)
in asteptarea unei (sper ) alte fitzoase 18+

deea, eu zic sa te mobilizezi si sa te gandesti doar la bebe, el trebuie sa-ti aduca fericirea si linistea..eu zic sa mananci sanatos, adica hranitor chiar daca de regim ( gratare, salata, iaurturi, fructe , etc ), putin si des ( nu cum ai facut ieri ca nu mi s-a parut masa) si totul o sa fie in regula..colesterolul nu are legatura cu kg, nici vorba..eu cunosc persoane slabe slabe care au colesterolul f mare si n-au reusit sa-l scada pt ca e de la mama natura..deci, poti discuta cu un nutritionist daca simti nevoia, o consultatie la o clinica privata nu-ti face rau. plus ca eu credca sunt si pastile naturiste care se pot da in sarcina sa tii colesterolul in frau ( silimarina poate ? )..oricum trebuie intrebat un doctor. tensiunea e intradevar o problema mare insa trebuie urmarita pe parcursul unei zile din cate stiu eu..eu zic ca o discutie cu un medic te-ar ajuta sa iesi din starea asta..daca nu resusesti cu medicul tau, incearca la medicul de familie ( despre tensiune si colesterol in sarcina au si ei cunostinte ) daca nu dute te rog la o clinica particulara la un medic bun si stai de vorba, spune-i toate nelinistile tale si gasiti o solutie..eu zic ca nu e bine sa stai asa

mami de Vlad 09.04.2009 si 20+ cu

Mergi la inceput

Deea99 incearca sa gandesti pozitiv, este foarte important, stiu ca e greu dar stresul trebuie eliminat. Ai incercat sa consulti un homeopat? Eu de cand ma stiu aveam niste migrene cumplite si cand am ramas prima data insarcinata eram disperata ca nu aveam voie sa iau nimic pentru dureri de cap, dar am ajuns la un dr. homeopat si tratamentul pe care mi l-a dat a facut minuni...nu numai ca mi-au trecut durerile dar am devenit calma, linistita, optimista si noptile am inceput sa dorm mai bine.
Sanatate multa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

ce liniste pe aici.....

mamica fericita de printesa si baietzoi 21+

Mergi la inceput

anaxena te simti mai bine???

roxy inca la nani??

andreea ce mai "coci" azi??

simo, asa scurt azi??

koko multa sanatate la puisor!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

ce liniste pe aici.....

Daaa...acum cand ma lasa si pe mine mucosu' meu la calculator...da' ne tinem una alteia de urat pana se trezesc burticutzele.

Aaaa, in legatura cu vitaminele, eu iau Ogestan. Cica sunt bune ca au ulei de peste,acid folic, vitamina D3, vitamina E.

Mergi la inceput

koko si alina.n parca ia ogestan. mie mi s au parut prea "sarace" la compozitie pe langa elevit, materna, etc.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

koko si alina.n parca ia ogestan. mie mi s au parut prea "sarace" la compozitie pe langa elevit, materna, etc.

La Cezar, medicul pe care l-am avut, mi-a recomandat materna din luna a 6-a, cica nu aveam nevoie de alte suplimente. Acum, noul doctor, mi-a spus ca sa iau Ogestan pana ne intalnim din nou. Fiecare medic cu ale lui.
Offf am sunat mai devreme asistenta si m-a reprogramat abia vineri la 20.30 :( ...deci mai am de asteptat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

'Neata fetele!

in dimineata asta sunt mult mai fericita decat ieri.
Am fost si mi-am vazut "falcoasa", moamaaa nu ma asteptam sa fie asa grasuta , are 490 de grame . Placenta e ok, are gradul I de maturatie la fel cat avea si la Cristi la varsta asta, colul este inchis si are 3.71 cm. Este dezvoltata normal, s-a uitat ff mult si atent la inimioara si creieras si toate sunt normale. Fata de eco de la cristi la asta mi-a spus si dimensiunea rinichilor bebelusului: 20mm
Mai pe dupa amiaza va pun si o pozica cu nasucul fetei

offf, e asa bine sa fie baiatul acasa, parca e asa armonie si casa plina cand e acasa

deea, caut si iti trimit pe PM alimentele care tb consumat in cazul colesterolului marit. Sotul meu a avut probleme si a tb sa tina mult timp regim. Ceea ce ai mancat tu ieri nu este bine nici pentru colesterol nici pentru sarcina

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 22+ cu

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

mada felicitari pt vestile bune!!! asteptam pozica cu printesa!

Mergi la inceput