FIV la Sibiu (19)
Raspunsuri - Pagina 3
monaramona spune:
ms fetelor.si sa stiti ca si voi sunteti puternice dar nu se vede ca sta ascunsa puterea ..DD ne da cat putem duce
missipi sa dea DD SA STEA CU TINE 9 LUNI SI SA NE ANUNTI BETA CAT MAI MARE
ciuripica spune:
Salut, fetelor
eu nu am mai intrat pe forum de mult, de cand nu mi-a reusit a treia IA.
Acum sunt la mijlocul protocolului pentru FIV. Adica maine imi culege dl.dr.I outele. Cam 17 - 18 la numar.
Ce imi puteti spune de punctie? E dureroasa? Cum v-ati simtit dupa? Dupa cate ore v-ati trezit?
Mi-e groaza de ziua de maine.
Ma bucur pentru toate proaspetele viitoare mamici. Si Doamne ajuta sa reusim toate sa ne implinim visul.
lola77 spune:
multumim mult pentru gandurile bune!!
urmeaza ovitrelle astazi...cate emotii am pentru punctie..
cum oare sa stau nebauta apa pana la pranz....o sa la fiecare picatura de apa....
johanas spune:
Erika,referitor la spitalul militar din Sb,din cate stiu eu poti sa-ti faci analizele uzuale ,( astea care sunt mai ieftine),dar si acestea cred ca cu programare ca nu au fonduri suficiente.Ce-ti recomand eu cel mai bine este sa mergi la dr Maxim ,este ginecolog acolo si sa discuti cu el sa vezi ce-ti spune ,(este de nota 100 eu sunt pacienta lui).Succes.
25+
ciuripica spune:
Lola: am facut stimularea cu gonal f 262,5 ui, 9 zile
nu imi spune nimeni de punctie nimic?
ciuripica spune:
lola, gandeste-te ca e o zi de post negru. postesti pentru indeplinirea visului tau. Oricum, dupa ce te anesteziaza si pana te trezesti nu-ti e sete. Dupa aceea da. sa speram ca ne si dau sa bem. Ultima data, dupa anestezie, era sa ma usuc de sete.( anestezie pt. laparo)
johanas spune:
Ciuripica stai linistita ca anestezia de la punctie nu se compara cu cea care ai facuto pentru laparo,dupa ce te trezesti o sa fi ca noua.Hai fara frica
25+
ciuripica spune:
multumesc, Johanas
La laparo m-am dus fara frica. Am fost super informata cu tot ce mi se va intampla.
Si totusi, de asta mi-e frica. Pana la urma de asta depinde implinirea visului, nu?
Dar ridic fruntea si ma duc cu capul sus.VOI REUSI!