FIV la Sibiu (19)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ciuripica spune:

Talida, imi pare atat de rau....
Dar nu dispera. Ridica fruntea si mai incearca o data, si inca o data, si tot asa....
Celine Dion a ramas insarcinata dupa al 6-lea FIV. Am zis ca daca cumva se intampla raul si la mine, asta imi va tine moralul ridicat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oria77 spune:

Talida, scumpa mea, indraznesc sa te incurajez asa: in decembrie am descoperit un nodul pe san. Pana in ianuarie cand am reusit sa intru la Blidaru, un oncolog excelent si i-a diagnosticat structura benigna, am murit si-am inviat de multe ori. 7 luni mai tarziu, esuam cu un FIV... 9 luni dupa insa, reuseam cu altul! Nu iti povestesc toti cei 8 ani de zbucium, doar asta. Incerc sa-ti zic ca si acum, indiferent de ce va fi sa fie cu sarcina aceasta, tot nu imi pierd speranta. Niciodata, in nicio conjunctura! Si asta este tot ce pot sa iti doresc, suflete... Sa nu renunti la visele tale, oricat de anevoios e drumul!

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MYHAT spune:

Talida sfatul meu este sa speri in continuare , daca nu a aparut menstruatia nu renunta la tratament ,vb. la polisano mie mi-au zis sa repet beta cu toate ca avea val. mica 3.8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crudiutalida spune:

Fetelor mersi mult pt incurajari! Sunteti niste deosebite
E greu ,dar nu voi renunta pana nu reusesc sa am si eu un!Va pup pe toate!
Myhat activeaza PM sa vb....
Haideti sa-i uram Monei sa aiba noroc azi si sa se lase cu ochisori
Bafta multa celorlalte fete..Lola,ciuripica...va astept pe voi cu Beta mare
Weekend placut fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns johanas spune:

Salutari fetelor,vad ca multe vesti bune .Danaisa,ai reusit ,mamicuta fericita ce esti ,multe felicitari si fie ca minunea voastra sa va umple viata de bucurii,sa fie sanatoasa ,frumoasa si cu mult ,mult noroc in viata .Pup fetita ta si pe mamicuta ei.Misspii,Esperantza feliciatri si o sarcina fara probleme.Si despre tine Oria ,ce sa mai spun? ? Cineva acolo sus te iubeste.Talida pareri de rau ,dar nu lasam garda jos.

27+

Mergi la inceput

Scuze ,am uitat o proaspata graviduta Lemurica ,felicitari si tie si sarcina usoara.

27+

Mergi la inceput

Racheel ,cel mai bine suna la Polisano si intreaba .Eu am facut laparo in Sb dar nu la dr I ,ci la dr Stretean la Spitalul Public.Este un medic foarte bun cu multa experienta.Daca te pot ajuta cu mai multe informatii iti stau la dispozitie.

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns persi spune:

talida,draguta capul sus toate am trecut prin incercari grele dar am sperat si minunea a venit mai devreme sau mai tarziu.

+16

Mergi la inceput

Persi ,ce repede trece timpul ai deja 16 saptamani si ai aflat deja ce ai.

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MYHAT spune:

Fete dragi cum activez si eu PM ?

Mergi la inceput