FIV la Sibiu (19)
Raspunsuri - Pagina 19
monaramona spune:
sialin ar trebui sa suni la sibiu si sa vb cu dr sa ii spui problema ta si iti va zice el cat trebuie sa astepti si cand se face programarea..nici eu nu am trompe de 10 ani si acum ma chinui cu fivul asta dar eu am un copil si maine mai pun 2 care daca nu se prind am sa ii iau la bataie..iti dorim succes
MYHAT spune:
Multumesc Danaisa ca intotdeauna esti o draguta .Azi sunt in a 4-a zi de la FET si am avut usoare dureri de burta Credeti ce este normal? ma cam sperie
bonsai spune:
oria,
m-ai dat pe spate!!!
maine merg la polisano pt eco de 7 sapt.de cateva zile am si eu aceasta idee fixa,ca imi va comunica 2 bebei prezenti!!si cand colo,chiar se poate...
vorba ta, sanatosi sa fie ,ca ne descurcam..
7+
racheel spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui danaisa20
Racheel, Dr I face operatie pt desfundare de trompe la Sibiu. Am o prietena care s-a operat la dansul, dar nu imi mai amintesc exact pretul. Stiu ca a trebuit sa aduca adeverinta de la serviciu si i-a mai aplicat o reducere. Cu tot cu cazare (3 zile parca) , plus masa si operatia plus tratament, cred ca a juns-o in jur de 1300 ron. Sper sa nu gresesc! Succes! dana, mamica fericita de gargaritza Mara |
poti sa-mi faci si mie rost de un numar de telefon?Sa sun si sa ma programez si eu.
Multumesc.
lemurica spune:
Oria, felicitari.
MariaIrina, poti incerca un test de sarcina cam in a 3a zi dupa data la care trebuia sa faci Beta, dar a 2a liniuta apare slab ... deci un rezultat slab pozitiv - oricum, e ceva...decat deloc.
Pupici si bafta multa la pozitivare. Asteptam numai vesti bune
misspii spune:
Talida - ce sa zic,este fff greu dar trebuie sa mergi mai departe ..Pana la urma o sa fie bine ,nu a fost sa fie acum dar pana la urma se va intampla.Te pup si mai vorbim!