FIV la Sibiu (19)
Raspunsuri - Pagina 18
MariaIrina28 spune:
Buna dragelor,
Nu am mai vorbit de mult cu voi, dar v-am urmarit. Pe 15.10. am facut ET si azi ar trebui sa fac beta dar aici nu pot ptr. ca nu am unde. Credeti ca un test de sarcina s ar pozitiva acum? nu e prea devreme? Nu stiu ce sa fac imi vine sa ma urc pe pereti.
Va rog, imi spuneti si mie o parere
blegita spune:
buna,sunt din sibiu si acum am inceput preg pt icsi la dr chicea daca vreti va rog sa-mi spuneti ce stiti despre aceasta procedura,imi este frica de un esec dar dr ma asigurat ca totul va fi bine.mult succes la toate si multi bebei
danaisa20 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui racheel Buna seara fetelor.Felicitari proaspat gravidutelor si mult succces celor care ati facut FET. Vreau sa va intreb si eu de doctor I.daca face operatie de desfundare de trompe, daca da unde face si cat costa? Eu ar fi trebuit sa fac operatia la Giulesti dar, din motive tehnice nu se poate.Nu vreau sa mai astept inca o luna, si as vrea sa o fac la doctor I. si sa raman la dansul ca pacienta. |
Racheel, Dr I face operatie pt desfundare de trompe la Sibiu. Am o prietena care s-a operat la dansul, dar nu imi mai amintesc exact pretul. Stiu ca a trebuit sa aduca adeverinta de la serviciu si i-a mai aplicat o reducere. Cu tot cu cazare (3 zile parca) , plus masa si operatia plus tratament, cred ca a juns-o in jur de 1300 ron. Sper sa nu gresesc!
Succes!
dana, mamica fericita de gargaritza Mara
danaisa20 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MYHAT Cred ca mi s-a urcat gravidenia la cap ,Am vrut sa spun dupa FET. |
Myhat, eu dupa FET nu am mai facut beta la 9 zile. Am facut FET pe 1 feb si beta pe 15. Asa mi-a zis dr.I.
Bafta multa!
danaisa20 spune:
Oria, fato, dar stiu ca ai o viata taree colorata! Asa surprize mai zic si eu! HAi, ca DD a avut grija de sufletelul tau! SI ti-a dat bucurei peste bucurie!
Pt mine, mamicile de gemeni sau tripleti sunt eroine!
EU ma uit cum e cu unul, dar si cata bucurie imi aduce si imi imaginez aceasta bucurie la dublu!
Cred ca Yarrina o sa iti pregateasca terenul!
sialin spune:
saluti
Stiu ca sa sa par o pisaloaga dar acum ca a deveit o certitudine fiv-ul ( in urma celor 2 operatii de extrauterina ambele cu extirpare de tompe ) nu pot sa nu va intreb in mare cam care ar fi suma de care ar trebuie sa dispunem , as vrea sa aud de la voi care ati trecut prin asta .Ma gandeam sa facem o parte din analize in Brasov , si sa mergem cu " jalba in protap " la Sibiu si cu banii la pusculita .
Programarile se fac din timp sau ............ ?
Eu abia am facut o extra operata laparoscopic si de asta intreb ca daca dureaza mult sa-mi fac deja programare .
Multam anticipat .
essperantza spune:
Felicitari Oria pentru cei doi copii !!
O adevarata minune!
Sa-ti traiasca si sa fiti fericiti!
essperantza spune:
Maria Irina cel mai indicat ar fi sa-ti faci beta HCG,deoarece testul de urina se pozitiveaza mult mai tarziu.
HCG este examenul cel mai relevant, cel mai sigur.
MariaIrina28 spune:
Stiu, ai dreptata, dar in Focsani nu se face, ar trebui sa merg la Bucuresti, ca la Sibiu e prea departe.
Oria77 spune:
Mariairina tot ce pot sa-ti spun ca la mine s-a pozitivat abia in ziua 15-16 de la ET... Dar am transferat embrioni de ziua 3. Asa ca sa nu cumva sa intri in panica daca nu iese pozitiv azi!
danaisa eu n-am obtinut nimicuta usor, fara sa ma contorsionez si sa-mi rup vreun picior pe drum! Da' de fiecare data m-am bucurat ca nu mi le-am rupt pe-amandoua! Asa si acum, cum era sa fie simplu? Multumesc cerului ca e asa dar sunt speriata binisor ca se dubleaza problemele... Cum o vrea Bunutu!
blegita vezi ca prin ultimele 3 capitole Sibiu s-a descris cu lux de amanunte ICSI! Si eu am facut tot ICSI, din punctul tau de vedere ca si pacient, e identica cu FIV-ul. Efortul celor de acolo se dubleaza, practic, trebuie sa aleaga "campionul" , sa-i taie codita si sa-l injecteze in ovul. Dar asta este exclusiv munca lor. Tu sa ai grija de tine, tratament, punctie, ET, restul e pe maini bune!
Gabitza ai perfecta dreptate, gemenii identici sunt in 99,99% din cazuri de acelasi sex.Cred ca asta a fost embrionul care in ziua 3 deja plecase spre morula, de ne miram unde a tulit-o cu asa viteza?!? Si cand colo, avea 2 pasageri!
persi dac-ai sti cu ce nod in gat - de bucurie - citeam ca ai aflat ca ai un baietel... Cred ca asa ne-am ajutat si ne-am sustinut, spunandu-ne povestea. Cred ca era oferta "toamna-iarna Ispasoiu": "cumperi" unul, primesti unul gratis! Lasand gluma, nici nu am curaj sa ma bucur cum as vrea pana la 3 luni...
essperantza
7+