FIV la Sibiu (19)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crudiutalida spune:

Persi,nu m-am ascuns...doar ca nu am vesti
Nu am nici un fel de simptome,ceva mici dureri de burtica....in rest sunt ok...
Ar trebui sa fac beta vineri dar eu l-as face maine,ce zici o fi prea devrva pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuripica spune:

salut, fetelor
luni mi-am luat si eu puiutii acasa.
Asta noapte nu am visat decat valori de beta.(unele mai mici, altele mai mari)

Mergi la inceput

Felicitari tuturor celor cu beta mare! Ma bucur tare mult pentru voi.
Venim si noi din urma.
Sa dea DD sa avem si noi beta mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeva73 spune:

Sara buna fete dragi,

Ce ma bucur, Doamne cate vesti bune!!!

lemurica felicitari sa-ti creasca puii mari pana la 40 de saptamani.

oria pup fata gravidoasa. Ia spune de cat timp iti doresti "aceste" greturi? Las' ca or trece ele si atunci vin altele... creste burta, doare spatele se umfla picioarele. Insa toate sunt spre binele pruncului si deaia is mai usor de suportat

monaramona is cu gandul la tine, ai sa reusesti de data asta. Copilul tau traba sa aibe frati, ii foarte greu singur la parinti iti spun din experienta.

talida fi linistita acum si fa caldura in cuib sa de prinda pruncii. Si te asteptam cu beta mare.

ciuripica foarte bine ca i-ai luat acasa, acuma ai grija sa-i ti acolo 9 luni.

Despre mine ce sa va mai zic... daca n-am obtinut inca banii de FIV m-am apucat de dieta + miscare + masaj anticelulitic. Am inceput de luni si deja is cu 3 kile mai slaba. Astept sa ma felicitati pentru pierderea suferita.

A, era sa uit... danaisa asteptam sa-ti revi si sa ne povestesti despre marele eveniment. Cum ii bebelina? Plange?

persi, bonsai absolut toate fetele va puuuup.

Domnu' Bunu ne intoarce binele cu bine si mare va fi rasplata Lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaisa20 spune:

Felicitari Lemurica!
Asta da o saptamana productiva!
Ploua cu gravidoase!
Cred ca ar tb sa facem "Clubul gravidutelor/mamicilor prin FIV de la Polisano"...As vrea sa mai ramanem mult timp impreuna, de aici incolo! Ne-am fost apoape la greu si ar trebui sa ramanem aproape si la bucurie!

Deeva, promit sa scriu! /mai am nevoie de cateva zile sa ma asez binisor in cubul meu.
Maruta mea e bunutza. Papa doarme si nu plange decat de foame. Noaptea e mai greu ca as adormi cu tata in gura ei, dar ne obisnuim. Acum il mai am pe sot inca o saptamana acasa cu noi, dar dupa...om vedea cum ne descurcam noi doua ca fetele.

Bafta Ciuripica!
fivoasele si gravidoasele!

dana, mamica fericita de gargaritza Mara

Mergi la inceput

Slutari,
fetele care au facut ET: Sunt speriata. Nu mai am nicio durere, niciun simptom, sanii nu ma mai dor asa cum ma dureau inainte de ET. O fi de bine sau nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lemurica spune:

Buna, fetelor!

Multumesc mult pentru urari, sunteti niste scumpe, ca de obicei.

Ciupirica, nu te panica...daca nu ai nici un simptom, nu e problema. Tu stai linistita la caldurica, si ai grija de pui. Sa papi sanatos si sa nu ridici greutati...in rest, stiu ei cum sa se lipeasca cat mai bine si sa fie cu tine pt 9 luni. Mult succes. Cand faci beta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lemurica spune:

Scuze, te-am botezat Ciuripica; raman datoare cu un miel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaramona spune:

fetelor sunt si eu pe aici..am fost la eco si endometrul meu e de 11 si sambata ma duc sa imi iau puiutii acasa..sper sa fie lipiciosi de data asta..poate ma intalnesc cu vreuna dintr-e voi pe acolo..mai merge cineva sambata la sibiu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MYHAT spune:

Fetelor, stiti cumva ,dupa ETA , beta se face tot in ziua a 10-a .Cred ca dr. C mi-a zis dar de emotii am uitat .

Mergi la inceput