FIV la Sibiu (19)
Raspunsuri - Pagina 14

racheel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Andrreea Lola iti doresc mult succes!Si sa ai noroc de bebe ![]() Danaisa iti tin pumnii si sa vii cu vesti bune ![]() Sper ca acest capitol sa ne aduca la toate mult noroc!! Va pup dulce pe toate !! |
Andrreea, nu stiu daca ti-ai facut histerosalpingografia.Vreau sa-ti spun ca se face la Prima Medical si costa 300 lei.Mie mi-a facut-o Aristida Georgescu care lucreaza si la spitalul regional, o doamna super si nu am simtit nicio durere.
Bafta.

persi spune:
Lemurica,felicitari draguta!!!!
Oauuu...da ce de reusite toamna asta!
Sa fie intr-un ceas bun si peste 9 luni sa va bucurati de ceea ce v-ati dorit.
Talida,con-orasanca mea,tu cand urmezi??
Tin pumnii stransi si pentru tine!!
+14

bonsai spune:
felicitari fetelor cu beta mare!!!!!
apar gravide pe banda rulanta,deci la sibiu e cu noroc!!7+

Oria77 spune:
Pupam toate proaspetele mamici si toate viitoarele proaspete mamici care cu voia lui Bunutu ne vor anunta in lunile ce vin de niste beta grasuni!!!
Se pare ca Polisano chiar a numarat boboci intr-o veselie toamna asta... Felicitari inca o data misspii, essperantza, lemurica! Va asteptam si la "Gravidute prin FIV"!
7+

misspii spune:
Lemurica - Felicitari!!!!!!!!!!!sa fie intrun ceas bun si sa fim sanatoase si cu BB sanatosi!!!!
pupici!!!!!!!

yarrina spune:
Imi place ce vad!!! Bravo fetelor!!! Ar trebui sa facem un Fan Club dr I.
fericita!! 33+
si

sialin spune:
Salut .
Am lipsit f mult dar am o scuza intemeiata si neplacuta pt mine , am o saptamana si 3 zile de la laparoscopia facuta pt cea de-a doua sacina extrauterina . Acum nu mai am nici o sansa de concepe un BB natural fiv este unica mea sansa .
Ma bucur din suflet pentru reusitele voastre si sper din suflet sa va urmez si eu . Inca nu stiu cand am voie sa incep cu demersurile pentru fiv , nu am vb cu medicii despre asta .
Va pup.

persi spune:
sialin,eu am avut trei sarcini extrauterine asa ca te inteleg...
eu ultima am eliminat-o prin operatie si a trebuit sa astept 6 luni dupa spusele dr.
laparoscopic nu stiu cat tre sa astepti dar presupun ca trebuie ceva perioada de recuperare.
iti doresc multa bafta!!!
talida,pe unde te-ai ascuns?
asteptam vestea cea mare!
multa bafta fetelor in focuri!!
+14