cafeneaua noastra vesela !!!-2
Raspunsuri - Pagina 19
Lali_mete spune:
Dana ce facusi mama,te-ai inrosit mamica !
Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; maria_rubi
Lali_mete spune:
vreau cafeeeaaauaaa meaaaa !
Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; maria_rubi
dadi_t spune:
Aveam de gand sa vin la tine dupa-amiaza maine...dar m-am razgandit...la cata lume vine la ora aia nu mai ,,prind,, nimic de mancare!
Heiii am glumit, ei nu ca n-as fi o gurmanda...Dar in ultimul timp(prietenii stiu de ce) nu mi-a mai priit nica!
Si pentru ca maine nu stiu dacap pot fi prezenta la cafeaua de dimineata:
Urez cu drag din drag, unei persoane dragi si deosebite: La multi ani Dana! Sa ne traiesti, sa fii sanatoasa, fericita si iubita....-cel putin cat te iubim noi,cele care cu adevarat te apreciem- si esti deja cea mai bogata persoana...in prieteni!
PS: Uite-asa vulcanica si patimasa tot te iubim!... sper ca n-am latit pagina!
<<<dadi,mami de Anduta(14 sept.) si Bibica(14 febr.)>>>
Blogul lui Mihaita
Blogul lui Bogdan
Bazar Bogdan
loryd spune:
Lali eu as vrea mai degraba ce tare doar cu putina gheata. . Am asa o stare. Dar imi revin pana maine sa fiu in forma de ziua Danei.
O seara linistita sa aveti!
Dana, mami de Loredana Georgiana (06.11.2008)
POZE LORY
13diana79 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lali_mete Diana eu am zis ca in jur de ora 14,ca Paul doarme de pe la ora asta ( acum doar ce a adormit) pana pe la 12.30-13 si cu tot cu imbracat si drum pe la 14 am ajunge. Voi? Ca daca nu,decalam noi ora,numai sa ne vedem mai multe! Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009) Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; maria_rubi |
Lali, stiu cum e sa ai pui atat de mic si cat de stresant este sa te poti incadra in timp , asa ca stai linistita si fa-ti programul in asa fel incat sa te poti relaxa si tu. Gasim noi ocazii sa ne intalnim si sa bem o cafea , maine ne focusam s-o facem pe Dana sa se simta "printzesa zilei"
DImineata vorbesc cu Ely la telefon , dupa care postez aici ora exacta cand ajungem la Dana, ok?
Pupici
13diana79 spune:
Misselor, care mergeam impreuna la sala, am o veste "proasta" pentru voi.
Astazi am vorbit cu Dina si mi-a marturisit ca nu mai poate tine sala deschisa , pentru ca suntem destul de putine la aerobic de dimineata si nu-si acopera cheltuielile cu chiria.
Deci, mai avem 2 zile de kangoo si trebuie sa ne hotaram pentru o alta sala . Astept propunerile voastre
luciaro spune:
La multi ani, Dana! Sa fii sanatoasa si sa ai parte de tot ce-i frumos in viata! Sa te bucuri de puii tai si de toti cei dragi!