cafeneaua noastra vesela !!!-2

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DanaAlex spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lali_mete

Si ca sa fiu in asentimentul Danei cu "Fara zahar"

daaa, eu sunt fan "fara zahar", cassa loco, hi-Q(ma bucur maxim ca s-a intors Dana) shi il iubesc pe Pavel Stratan...
mai sunt catziva...margineanu, taxi, clasicii...
ascult acum...www.youtube.com/watch?v=Rhmnn8_dQZM" target="_blank">aici shi www.youtube.com/watch?v=qaMLfetRebE&feature=related" target="_blank">aici...concluzia:imi place shi Daniel Iancu

plus Wolfgang Amadeus Mozart shi Ludwig van Beethoven... se shtie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Si eu am gusturi atat de amestecate in materie de muzica de ma mir si eu !
Imi plac de la www.youtube.com/watch?v=plkBohYS6cg&feature=related" target="_blank">Richard Clayderman ,www.youtube.com/watch?v=ZKSg4JuWIBA&feature=fvst" target="_blank">Aishwaria Ray,www.youtube.com/watch?v=JKcUbYqXHIg&feature=related" target="_blank">Taxi,www.youtube.com/watch?v=vJGRD4UQ4_s&feature=related" target="_blank">Spitalul de urgenta ,www.youtube.com/watch?v=0M0A5W2LIMI" target="_blank">Voltaj,www.youtube.com/watch?v=yFmOj-WqO1w&feature=related" target="_blank">Guess who pana lawww.youtube.com/watch?v=rywUS-ohqeE" target="_blank">Alicia Keys ,www.youtube.com/watch?v=h8VGQTtENSs" target="_blank">iar Bonnie Tayler este preferata mea de cand eram mica. Si ar mai fi muulti altii,la fel de diferiti unii de altii.

Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; maria_rubi

Mergi la inceput

uite acum ascult o lista de 40 de cantece cu un adevarat cantaretz ...imi plac playlist-urile astea de pe YT...se deruleaza www.youtube.com/watch?v=GLvi3evF0Fs&feature=list_related&a=GxdCwVVULXep9SpzR9OzPWN38d_Cz9AR&list=ML&playnext=1" target="_blank">muzica buna la pachet

in curand, ma bag la ...pe maine dimineatza !
o noua zi, aceiashi veselie....se shtie!!!

Mergi la inceput

am zis ca ma bag la somn...nu shtiu cum shi in ce fel, dar am dat peste ceva...dementzial, total, maxim...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamsadamy spune:

Buna dimi!!!!

Azi am recuperat de la pag 8, fara cafea si fara ceai.

Sunt tare -tare mahnita. De dupa ce am venit de la Deva, nu m-am mai cantarit. Acum m-am urcat pe cantar si-mi vine sa-l arunc pe geam. Mai fetelor m-am ingrashat, nu gluma si voi vorbiti doar de baclavale si chestii deastea siropoase? Ca sa nu va mai spun ca mi-e o lene sa citesc-recuperez si de la cafenea si de la gasca. Cat de curand o sa ma bag numai la una, sau o sa-mi trag un co de vreo doua luni sa am timp de amandoua. Oricum mi-am programat lunile decembrie si ianuarie sa nu prestez sevici..

Cat despre cafeau de maine particip bucuroasa, o sa si mananc bunuri, si apoi fac pauza pana la motz.
Fixat motz pe data de 20 noi, sambata la casutza suceveana. Oooo, dar inainte de 20 este data de 8 noiembrie, zi de mare sarbatoare in a mea casa. Cred ca ma las serios de cura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamsadamy spune:

Cat despre Hi-q imi pare tare tare bine ca s-au reintregit. Pacat de timpul cat au fost despartiti.

Mergi la inceput

Madamooo,bine ai revenit de la /deva!Eu iti zic ca s-a stricat cantarul mai,nu avea cum sa te ingrasi.Si mai ales,baclavalele nu ingrasa,sa o intrebi pe Dana! Hai poate ne vedem maine la Dana,ca parca noi nu ne-am vazut si fata in fata.
Cafeaua e pe foc,cum de nu ai vazut-o?

Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; maria_rubi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryd spune:

Buna dimineata si de la noi!

Vreau si eu cafea sin aia de pe foc. Am mai baut una dar mai merge.

Dana am ras de m-am tavalit citind topicul pus de tine. Tare de tot .

Abia asteptam cheful de maine cu tot cu baclavale, cafele si alte dulcegarii.

O zi minunata sa aveti.

Dana, mami de Loredana Georgiana (06.11.2008)
POZE LORY

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 13diana79 spune:

Buna dimi!!!
Ce cafea minunata am gasit

Dana, sa-ti traiasca mama cu numele!!!Maine ,in drum spre tine o "pescuiesc" si pe Ely de la Casa de Cultura si venim impreuna

Lali, pe la ce ora vrei sa mergi maine la Dana ? Nici noi doua nu ne-am vazut face-too-face si poate "coincidenta" face sa ne nimerim la aceeasi ora

Am fugit sa ma pregatesc de sala. Apropo , Madam,nu ai timp dimineata sa ni te alaturi la sala?

Pupici

Mergi la inceput

Diana eu am zis ca in jur de ora 14,ca Paul doarme de pe la ora asta ( acum doar ce a adormit) pana pe la 12.30-13 si cu tot cu imbracat si drum pe la 14 am ajunge. Voi? Ca daca nu,decalam noi ora,numai sa ne vedem mai multe!

Mergi la inceput