Buna seara! I-am luat copilei mele cizme lungi din piele, in doua nuante de mov. Intrebarea mea este: stie cineva cum pot fi ele ingrijite? Cu ce fel de "unguente" le putem da si de unde?
Multumesc anticipat!
Sunt tot felul de produse pt curatat,atat pt piele intoarsa(aici sunt chiar niste kituri speciale care au si o perie pt piele intoarsa) cat si pt piele normala.Daca sunt din piele normala sunt produse..incolore,adica le fac sa luceasca si ingrijesc pielea.
In general se gasesc in hipermarketuri si chiar si in magazinele mari de incaltaminte.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar pt copilasi speciali!.
Eu pe incaltamintea/posetele de piele dau cu crema de maini si apoi lustruiesc cu o carpa moale.
Am avut si un fel de crema incolora, dar n-am fost foarte multumita - parca matuia materialul, nu mai stralucea.
Eu dau cu o crema incolora luata de la Bata.Lustruieste foarte frumos incaltamintea si parca nu se mai prafuieste asa tare.
Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.
Multumesc pentru sfaturi!
Le-am dat cu crema de maini si le-am lustruit cu carpa (cum spunea Mediajust) si arata foarte bine. Voi cauta si crema incolora, iar pana atunci folosim crema de maini (sunt chiar incantata de rezultat)