Ghiocei de Martie-Aprilie***263***

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Am sunat-o eu pe directoare caci stateam ca pe ghimbi. Mi-a zis ca David a mai plans cate un pic, dar cum faceau copiii ceva interesant se linistea. Acum se pregateau de serbare si el era tare fascinat de cum cantau copilasii. Eu zic ca suntem pe drumul cel bun, caci nu a fcaut nici o criza de plans pana acum

Anaan pai ieri am vrut sa te "sperii" un pic O sa mai bag o tura de shopinguiala, caci ieri nu am gasit mare lucru

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Floric

Oli, pentru David. Ce baiat mare ai...spre deosebire de noi (glumesc). Sa ii prieasca gradinita. Si vezi ce bine te vei simti si tu cateva ore singurica pe zi.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Multumesc

Sincer, si eu cred ca o sama simt bine singura cateva ore pe zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Anaan pai ieri am vrut sa te "sperii" un pic O sa mai bag o tura de shopinguiala, caci ieri nu am gasit mare lucru

Aha, deci tu de de-astea te tii!Sa o fi auzit, tufete, avea un ton, incat primul meu gand a fost ca nu mi-oi fi platit vreo rata:)))...dupa aia am reusit sa procesez si eu informatia (mai incet, ardeleneste) si m-am dumirit ca-i Oli a noastra!
Ei, nu-i bai, cand gasesti ceva fain e ok; de intrebat, nici nu ma mai intreba, am incredere 100% in gusturile tale

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Olishka, multam de info. Pare ok descrierea si ma gandesc sa ii fac si eu o vizita.

Copilu' asta al meu imita tot ce fac. M-a vazut ca ma demachiam si a luat si el niste discuri demachiante si isi da cu ele pe ochi.
Acum vad ca isi da si cu crema pe fata:))

Iar cu vorbitul sta bine de tot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

La multi ani Luca(Aris)si Luca al meu..ca azi e Sf Luca

Comorile noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrisimo28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Floric
pentru ce simptome i-a dat Cefalexim lui Dragos?

to ptr ce are si rares

dragastoasa de Dragos

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

Olishka, multam de info. Pare ok descrierea si ma gandesc sa ii fac si eu o vizita.

Copilu' asta al meu imita tot ce fac. M-a vazut ca ma demachiam si a luat si el niste discuri demachiante si isi da cu ele pe ochi.
Acum vad ca isi da si cu crema pe fata:))

Iar cu vorbitul sta bine de tot

Super!!! Sa stii ca si directoarea este ff ok. La aceasta gradinita mai imi place ca este amenajata la parterul unui bloc si nu sunt scari. Am vizitat mai multe gradinite si toate erau la casa si aveau scari, care pe mine ca cam speriau sincera sa fiu. Unele nici nu aveau gardut. Si mai imi place ca au incalzire in pardoseala

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui petrean

La multi ani Luca(Aris)si Luca al meu..ca azi e Sf Luca

Daca ar fi sa o iau maine de la capat, nu as schimba nimic la viata mea!
Comorile noastre

LA MULTI ANI si de la noi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrisimo28 spune:

Citat:
O sa mai bag o tura de shopinguiala, caci ieri nu am gasit mare lucru

unde mergi?

dragastoasa de Dragos

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adrisimo28

Citat:
O sa mai bag o tura de shopinguiala, caci ieri nu am gasit mare lucru

unde mergi?

dragastoasa de Dragos

Nu stiu inca...cred ca ma duc astazi la Carrefour, unde este si mall. Trebuie sa gasesc neaparat manuale si am de luat pampersi, detergent etc. Vrei sa-ti iau ceva?

Eu mai am o problema...stiti ca am avut ceva de carat inca de cand am nascut, caci fii-meu este baiat cu greutate, asa ca mi-a aparut la incheietura un fel de galma, ca un oscior asa, care ma doare f tare si in ultima vreme ma folosesc cu greu de aceasta mana. Vreau sa merg la dr, intrebarea este: la ce fel de doctor?

Fug sa o iau pe Chiti de la scoala.

Mergi la inceput