Ghiocei de Martie-Aprilie***263***
Raspunsuri - Pagina 7
olishka spune:
Floric sanatate multa ii doresc lui Rares si sper sa scapati cat mai repede de boala. Est bine ca mai ceri parerea unui dr, daca nu esti sigura pe dr care l-a cinsultat.
Inna am vazut pozele si m-am minunat: superbe peisajele de la tara, cred ca Andrei a avut o vacanta de vis Atatea animale si plimbat cu caruta si la cules de struguri...ff frumos. Iar Andy este baiatel blondut tare tare dragalas,iar tu o mamica tanara si frumoasa
Te asteptam mai de pe-aici
Olga, mamica lui David iepurasul
Bianca2503 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui olishka Buna dimineata!!! Am dus copilul la gradi La inceput a marait un pic (dar este si cam obosit, caci l-am trezit devreme, el care de obicei se trezeste pe la 10-11), apoi si-a facut curaj si s-a dus la jucarii, dar de cate ori ma vedea incepea sa planga si venea la mine, asa ca am hotarat sa-l las acolo si sa ma sune directoare in caz de urla f tare. Va dati seama ca stau cu telefonul langa mine si mai am si un pitic pe creier: daca i-am dat din greseala alt nr de tel Sunt un pic, un pic tristuta, dar si foarte fericita ca am asa baiat mare care merge la gradinita. Sunt sigura ca o sa-i prinda f bine. Imi place ca toti copiii sunt mult mai mari si sunt atenti cu el. Nu sunt genul de copii care sa-ti smulga jucaria din mana sau sa te loveasca. Erau ff prietenosi si cumintei. Imi place tare mult si de educatoare si de directoare. Se vede ca le iubesc copiii f tare. Acum sper sa fie cumintel si sa ne adaptam repede. Olga, mamica lui David iepurasul |
Da-mi si mie te rog detaliile gradinitei la care merge David.
Ilinca_M. spune:
Floric, nu te judeca nimeni ca incerci sa faci tot ce e mei bine pentru Rares. Asculta si de Petrean ce zice, ca e trecuta prin multe, cred ca ar putea scrie un tratat de medicina. Dar e bine ca-l va vedea si medicul ala in care ai incredere. Eu sfaturi chiar ca nu-ti pot da, nici nu ma pricep nici n-am avut experiente asemanatoare.
Olishka, io mereu arunc ochii si la carucior ca de cele mai multe ori am plin de cumparaturi in plasa aia de sub el si cum nu-l bag fix in locul de joaca...trec o gramada de cersetori si alte specimene dubioase pe langa el. Of, si cate manuale au acum? E in clasa a II a sau a III a? Tin minte ca noi aveam 2 manuale, abecedarul si "matematica"
Sophiphi a dormit de aseara de la 20 (cu o pauza de supt marait pe la 21, nu stiu ce bai o avut) pana la 9.40 (bine, si cu alte fragmente de supt; pe taica-so l-am lasat in alta camera sa se poata intinde Phiphi ca o placinta si sa n-o mai ispiteasca cu cotu':))))
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
17 luni
Manole forever
Sovata
Ilinca_M. spune:
Pfoai, ce de animale cunoaste Andy!! Si ce de comertz face, ba cu pepeni, ba cu porumb, ba cu struguri:))) Mare gospodar!
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
17 luni
Manole forever
Sovata
petrean spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ilinca_M. Asculta si de Petrean ce zice, ca e trecuta prin multe, cred ca ar putea scrie un tratat de medicina. mami de Sophia-Diana (Sophiphi) 17 luni Manole forever Sovata |
din pacate.cam asa e:(
Comorile noastre
saby spune:
Neata!
Floric bine ca te duci la un medic in care ai incredere, nici noi nu avem experienta in asa ceva asa ca nu stiu ce sa spun. Sanatate lui Rares
Inna l-am vazut pe Andi cel blondut , distractie maxima pe el la tara.
Olga sa ne spui despre David cum a fost azi la gradi. Iar despre club care ca nu ma pot inscrie pt.sambata viitoare pt.ca stiu ca aveam planificat sa vina finii nostri pe la noi, dar oricum inca nu stiu sigur.
Anaan spune:
Buna dimineata!
Andy este, in mod clar, cel mai mare gospodar dintre ghiocei
Olga, merci de telefon si de shoppinguiala. La telefon , in primul moment, mi-ai parut tare oficiala, asa, ca o doamna de la banca si de-aia eram asa nauca; plus ca ma certam cu fiu-meu care tocmai aranjase un morman de jucarii peste care a turnat apa. Nu stiu de ce, dar eu cred ca o sa-i placa lui David la gradi, mai ales ca zici ca sunt copii mai mari...am vazut la Sovata ca el, ca si Andrei, prefera compania acestora ( probabil si cum a fost invatat de mic cu Chiti pe langa el).
Eu azi am o zi plina, dar tot o sa mai arunc un ochi sa vad ce faceti!
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
Anaan spune:
Floric, doua lucruri am sa-ti zic:
1. ma bucur tare, tare mult ca picioarele lui rares arata tot mai bine
2. consulta si un al doilea doctor, daca ai indoieli, insa, daca si acesta prescrie antibiotic, aplica tratamentul...zau ca nu-i sfarsitul lumii si evitati altele mai rele
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
olishka spune:
Ilinca pai am de cumparat vreo 3 manuale: religie, matematica, romana. Cand zici 3 manuale parca nu este asa mult, dar mai pui la socoteala alt ghiozdan, alte caiete, rechizite, penar, caiete ajutatoare, se aduna o suma frumusica
Nici noi nu amprezentat olita pana acum. adica i-am aratat-o de vreo 2 ori si am incercat sa-l asez pe ea, dar s-a ridicat in secunda 2. Mai astept sa mai creasca un pic si am speranta ca se va invata la gradi, vazandu-i pe ceilalti copii.
Saby poate poti sa ajungi in club, caci doar n-om merge de la 8 seara.
Bianca gradinita nu este in Bucuresti, este in Chitila intr-un complex rezidential construit de Tiriac. Mie imi convine caci fac 5 min pana acolo si este si mai ieftina caci este inafara Bucurestiului (vreo 800 RON, fata de cele din Buc unde o gradinita ok este vreo 10, 12 mil minim).
uite aici am gasit gradinita
http://www.gradinitebucuresti.ro/index.php?c=-2&s=7&g=358
Olga, mamica lui David iepurasul
Floric spune:
Oli, pentru David. Ce baiat mare ai...spre deosebire de noi (glumesc). Sa ii prieasca gradinita. Si vezi ce bine te vei simti si tu cateva ore singurica pe zi.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel