Ghiocei de Martie-Aprilie***263***

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gaza22

Acu problema 2:

Draga mea Anaan avand in vedere cererea deosebit de curtenitoare care ne-a fost adresata, dar si situatia delicata in care se afla cei doi protagonisti (nu sunt inca elucidata daca noi suntem cu Bogdanel de Petra Tudor sau nu, eu stiam ca ni l-a suflat cineva drept de sub nas, desi noi eram deacord, Ilinca poate stie mai bine), propun urmatoarele: Pana cand vor aparea cele doua potentiale soacre, Doranna si Petra Tudor, sa nu le rapim copiilor bucuria de a avea alaturi un partener alaturi de care sa imparta bucuriile si greutatile vietii asadar aceptam sa oferim mana Gazei noastre, lui Dei-Dei in vederea unui parteneriat fie el si de scurta durata.
Familia Gazelor pupa cu drag proaspetii cuscrii.

Daca si viitoarea cuscra e de acord, fetelor dam de baut.

Gaza + Dei-Dei

Mami de Gazii mica si frumoasa Primul Anisor

Da, da si-inca-o data da!!!! A fost grea asteptarea, dar a meritat! Multumim, Katherina, pentru onoarea pe care ne-o faci!Promitem sentimente alese si rezistenta la scatoalce ( daca o fi cazul!)!Onor cuscra, desigur ca nu ne mai ramane decat SA BEM, SA BEM, SA BEM!!! Poftiti la petrecere!

In plus, beau pentru prima zi de gradi a lui David; pentru ghioceii numiti, atat de frumos, Luca; pentru Gige care si-a gasit serviciu; pentru Olga indelung rabdatoare in cutreierarea magazinelor; pentru Simplyana de care mi-a fost dor; pentru bunicii care stiu sa fie bunici si pentru cei care, speram, vor invata sa fie...si- chiar nu se poate altfel!- pentru canapeaua cea noua a Madalinei!

P.S: Drept e ca si-a gasit fiu-meu logodnica pe cinste?!

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

M-as zbengui si eu sambata seara cu fetele insa cre' ca o sa fiu la Sibiu.

In cazul in care nu plec la Sibiu,il las pe pitic la mama si vin si eu. Dar in proportie de 80% voi fi acolo.

Mergi la inceput

Noi, sambata sau duminica, mergem la Deva la intalnire cu Novus&Alexandra&Pisi...de-abia astept!

Fug la imbaiat proaspatul ginerica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Io am o stare de kko, nu stiu de la ce, probabil de la oboseala si de la faptul ca am devenit ipohondra dupa ultima aventura a Pisilincai, asa ca azi am fost tare stresata sa nu cumva sa mai faca vreo febra la gradi, ca a fost tare cuminte, nu a plins mai deloc, nu ma asteptam deloc la asa ceva dupa lunga pauza pe care a facut-o. Cred ca s-a gindit saraca, ca e mai bine la gradi decit la spital...

Felicitari si din partea noastra ghioceilor cu numele de Luca (de la voi am aflat, habar n-aveam ca azi e sarbatoare), felicitari proaspetei incuscriri, noii canapele, revenirii Simplyanei, jobului lui Gige si primei zi de gradi a lui David.
Si multa sanatate Rareshelului de Floric. Nu te-am mai intrebat, Floric, ai mai ajuns la medicul ala de ti-am dat MP atunci?

In alta ordine de idei, am senzatia ca m-am exprimat insuficient de clar cind am povestit cum am scapat noi de problema aruncatului jucariilor in capul oamenilor, dar nu mai revin pentru ca...nu mai revin. Oricum, in familia noastra nici macar nu se ridica tonul (adica io si Motanul), asa ca nu pot decit sa va asigur ca "disciplinarea" nu a fost violenta si in consecinta nici nu a stirnit violenta. Oricum, fiecare isi cunoaste mai bine copilul si propriile limite de toleranta fata de faptele acestuia si sint convinsa ca ceea ce pentru noi este acceptabil pentru altii este un mare NU, in timp ce ceea ce altii considera ok poate fi absolut intolerabil din punctul nostru de vedere (ca familie).

Daca are cineva timp, as vrea si eu un MP cu linkul cu jucariile de lemn, ca l-am ratat si nici nu stiu unde sa il caut.

In rest, numai bine tuturor si pupici "fara numar, fara numar".

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Pisigri, iaca linku' http://www.jucariata.ro/turnul-babel-activitati-p-152.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

luca ; sa cresteti mari si frumosi si sanatosi.
Davidutul "gradinarel". pai e super daca i-a placut si a mai si facut nanita de buna voie acolo; sa nu mai zic de masa luata. bravo, sa fie tot asa de acum inainte si sa se tina departe "carcalacii de gradi" de baiat!!!!
eu am indopat mutzuniciul cu piure de cartofi cu chiftelute de curcan la teflon, i-am facut baita si l-am parcat in 5 minute la somnic; era rupt, ca azi a dormit de pranz de la 11 la 1;
azi a fost de mare exceptie puiul meu, adica a stat si s-a jucat cu tati vreo 2 ore jumate cat am bucatarit eu la greu; asa ma bucur ca deja 3 feluri sunt gata, mai am doar ciorbita lui de curcan pe foc, dar o termin si pe aia in 20 de minute; asa ca am scapat de gatitul de noapte azi
aveti idee, a intrat indemnizatia luna asta? ca la cate greve au fost la finante... ma astept sa nu intre asa usor. daca a intrat ma duc sa-mi fac aprovizionarea si sa incep o cura zdravana ca sa scap de vreo 3-4 kile urgent, sa ma obisnuiesc cu mancarea putina si la ore cat de cat fixe, si dupa aia sa o iau iarasi incet la vale cu nenea monti; nu de alta, dar cum nu am iesit din treninguri de cand am nascut... am realizat ca garderoba mea este zeroooooooo (putin spus... de fapt tinde spre minus, ca dupa ce pleaca surioara de la mine cu hainele... am beli.-o rau de tot!!!!)
si la dimensiunile astea eu nu-mi cumpar haine de la zoo, raionul elefanti!!!

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
MINUNEA MEA in OCTOMBRIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Citat:
citat din mesajul lui Gaza22

Acu problema 2:

Draga mea Anaan avand in vedere cererea deosebit de curtenitoare care ne-a fost adresata, dar si situatia delicata in care se afla cei doi protagonisti (nu sunt inca elucidata daca noi suntem cu Bogdanel de Petra Tudor sau nu, eu stiam ca ni l-a suflat cineva drept de sub nas, desi noi eram deacord, Ilinca poate stie mai bine), propun urmatoarele: Pana cand vor aparea cele doua potentiale soacre, Doranna si Petra Tudor, sa nu le rapim copiilor bucuria de a avea alaturi un partener alaturi de care sa imparta bucuriile si greutatile vietii asadar aceptam sa oferim mana Gazei noastre, lui Dei-Dei in vederea unui parteneriat fie el si de scurta durata.
Familia Gazelor pupa cu drag proaspetii cuscrii.

Daca si viitoarea cuscra e de acord, fetelor dam de baut.

Gaza + Dei-Dei

Mami de Gazii mica si frumoasa Primul Anisor

Da, da si-inca-o data da!!!! A fost grea asteptarea, dar a meritat! Multumim, Katherina, pentru onoarea pe care ne-o faci!Promitem sentimente alese si rezistenta la scatoalce ( daca o fi cazul!)!Onor cuscra, desigur ca nu ne mai ramane decat SA BEM, SA BEM, SA BEM!!! Poftiti la petrecere!

In plus, beau pentru prima zi de gradi a lui David; pentru ghioceii numiti, atat de frumos, Luca; pentru Gige care si-a gasit serviciu; pentru Olga indelung rabdatoare in cutreierarea magazinelor; pentru Simplyana de care mi-a fost dor; pentru bunicii care stiu sa fie bunici si pentru cei care, speram, vor invata sa fie...si- chiar nu se poate altfel!- pentru canapeaua cea noua a Madalinei!

P.S: Drept e ca si-a gasit fiu-meu logodnica pe cinste?!

Oooo cate motive de petrecere avem!!! Atunci sa bem

Eu mai am un motiv sa beau de fericire: fii-meu a adormit!!! Va vine sa credeti? Este abia 10 fara un sfert

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

www.gandul.info/news/stenograma-i-sov-mi-am-scos-ostile-regulate-din-cazarmi-poporul-asta-s-a-tampit-de-a-dreptul-inca-tine-cu-imbecilul-sa-i-degajam-prostimea-7490464" target="_blank">Dezamagire

Aveti rabdare sa cititi tot??

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Noi, sambata sau duminica, mergem la Deva la intalnire cu Novus&Alexandra&Pisi...de-abia astept!

Fug la imbaiat proaspatul ginerica!

SUPER!!!!

Cand mai mergem pe la Deva veniti sa ne vedeti si pe noi, nu?

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Hello !!!

Ma pun la citit da' pana ajung la zi spuneti-mi la muci grosi ce punem ? ca s-au facuti densi mucii nostri conform scenariului cunoscut de noi, gingiile sunt umflate rau si baleste la greu deci clar sunt dintii
Am fost azi la pediatra ca sa fiu sigura ca e ok gatul, i-am luat si sirop de tuse ca presimteam eu ca de la muci iar o apuca tusea si asa e, s-a inecat saracuta acum in somn si atusit pana sa vomite aproape
Azi nu a dormit deloc la pranz si a rezistat eroic pana acum, nu se culca nici acum daca nu trageam eu de ea

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput