Ghiocei de Martie-Aprilie***263***

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Am recuperat pe la 2 si un pic uriasul. Era odihnit si tocmai mancase un bol imens de ciorba, de mirosea a ciorba si cand a ajuns acasa Statea cuminte in brate la doamna educatoare si o punea sa deseneze (asa face si cu noi, ne da pix si foaie si ne pune sa desenam masini dupa masini, apoi trenulete etc) Cand l-am luat in brate a scos un oftat tare dragut de m-am topit toata

Oricum eu sunt tare multumita pentru ziua de astazi. Cred ca o sa se acomodeze repede.

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Gaza si Andrei felicitari!!! Sa fiti fericiti

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Yupiii, de maine ma duc la serviciu!!!

Asta inseamna ca voi fi "mama de weekend" o perioada...

Saptamana viitoare insa ma rasfat si stau cu Victor o saptamana in Bucuresti... de fapt el va sta 2 saptamani aici, caci buni se duce la bai, la Eforie Sud...Si o saptamana sta cu mine acasa si o saptamana isi ia tati concediu si ...apoi vom vedea noi...

Deci...dau de baut...

_

Gigelica ,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka
Timpul liber este mereu binevebit...in primul rand o sa fac o curatenie generala, caci cu david fac toata ziua curatenie, dar niciodata nu este curat in toata casa luna, iar acesta este unul dintre motivele mele de depresie, dezordine in casa

O,da! Si eu m-am saturat de brambureala din casa, asa ca am zis ca o data terminata operatiunea camara, sistez lucrarile pe perioada nedetrminata, sa ma pun "pe picioare" cu nervii si cu curatenia, ca nu mai suport bucatile de PAL si talashul repede intratoriu in toate orificiile... Doar ca am facut prostia sa ii spun asta si lui meshterilah si acum i-a scazut elanul... Bine, neavand masina oricum trebuie sa stam dupa masina alora ca sa ne aduca materialele.... So, acum stam...
Partea buna: ne-am luat canapea. Acum am dupa ce sa ma pitesc.
Si a-propos de meshterilah, tre sa precizez, ca sa nu ramaneti cu o impresie gresita: meshterosu'asta ultimul, asta cu mobila facuta dupa ideile mele si care asigura si babysitting, e ruda cu noi, adik mergea copilul cu unkisu' nu asa... cu mesterul.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns curea spune:

Olga felicitari pentru prima zi de gradi a lui David. Sunteti mari acum...ati facut primul pas . Felicitari.
Chiar vroiam sa te intreb la ce club te-ai gandit sa mergem? Eu nu prea am fost de multi ani in cluburi nici cu sot nici fara...preferam terase sau altele precum teeatrul...

http://family.webshots.com/album/578687175WgUzWF

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

Salutare!

Dupa ce m-ati primit ca pe fiul risipitor, vb lui ANDIARORO, m-am ratacit din nou o sapt. si ceva...
Cert e ca am nimerit in tara cu cel mai scump (v-am mai spus, 40 de euroi/luna) si CEL MAI PROST NET DIN LUME! Si nu o spun doar eu, recunosc si spaniolii. In traducere, n-am avut net. Si azi toata ziua am recuperat ce-ati mai scris...de m-am zapacit de cap!

So, La multi ani, Luca! (al meu, al lui Petrean, al lui Aris )
La multi ani tuturor sarbatoritilor de azi, care implinesc 18 luni!
Bun venit, PIKKA!
Dati-mi si mie, va roooog, parola de la mailul comun!
Am vazut pozele, toate cele cu link direct sau de la semnaturi, inafara de cele de pe mail. Asta inseamna ca EU N_AM VAZUT MICSUNICA!!! In rest, numai frumuseti, mamici, ghiocei, toti - frumosi-frumosi-frumosi.
CAMI (si nu numai, ca imi inchipui ca toti ghioceii au cucuie), pt vanatai este buna crema cu HEPARINA, gen LIOTON-GEL (mamicile de baietei, care poate au avut de a face cu vreun pui de hidrocel, il pot avea in casa), dar si gelul cu ARNICA de la Boiron, folosit asta vara pt piscaturi de tantari.
Mai vroiam sa zic o gramada...Sper sa apuc sa "send" si pe asta.

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui simplyana_m
So, La multi ani, Luca! (al meu, al lui Petrean, al lui Aris )
La multi ani tuturor sarbatoritilor de azi, care implinesc 18 luni!

La multi ani si din partea noastra!

Ana

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

Mii de scuze..La multi ani Luca al Simplyanei..stiam eu ca mai e un Luca, dar nici sa ma tai nu mi-l aminteam:((

Comorile noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

Citat:
citat din mesajul lui petrean

Mii de scuze..La multi ani Luca al Simplyanei..stiam eu ca mai e un Luca, dar nici sa ma tai nu mi-l aminteam:((

Daca ar fi sa o iau maine de la capat, nu as schimba nimic la viata mea!
Comorile noastre

Normal, ochii care nu se vad, se uita!
Asa ca pusei si poze.

Pupam blonzii mici si mari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

Citat:
citat din mesajul lui simplyana_m

Citat:
citat din mesajul lui petrean

Comorile noastre

Normal, ochii care nu se vad, se uita!
Asa ca pusei si poze.

Pupam blonzii mici si mari.

nu..nu..nicidecum..dar azi de dimi inainte sa dau send mesajului cu la multi ani..am cautat in lista, dar se pare ca asa bine am cautat..ca nu am avzut..si stiam eu sigur ca mei e un luca

Comorile noastre

Mergi la inceput