Sept-Oct.2010! Felicitari Dana! (189)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns K.A.T. spune:

Citat:
citat din mesajul lui botosel452

La operatie am pierdut cam mult sange si am facut o anemie destul de puternica care a dat ceva la inima si i-am speriat pe toti doctorii de acolo. Am stat dupa operatie la terapie intensiva, apoi am fost mutata la reanimare a 2-a zi. Operatia nu se vindeca chiar conform asteptarilor+ca am apucat si week-end-ul si uite asa m-a prins aproape saptamana.
Am o punga de vitamine de luat acum....

Valentina, mami de Alexandra

Off, Valentina, refacere rapida!

_
Kristina, happy mama & Tessa May 50% mommy + 50% daddy = 100% love
Our baby girl so cuddly and sweet, our hearts filled with joy, our lives made complete. K+A=T

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andr33aaa spune:

multumesc zoze pt raspuns. noduli am de doua saptamani jumate. am trecut prin 12 zile de antibiotic + antiinflamator, fara rezultat. acum, astept sa vad cum se aranjeaza lucrurile. important e ca bebe a inceput sa traga mai bine. si n-am mai facut febra. eu sunt inca foarte optimista.
pup fetele.
nu ma uitati cu parola de la bebei, pleeease.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns K.A.T. spune:

Citat:
citat din mesajul lui zozela
Cum ati nascut mai voi,fara ?

Chiar asa. Am lipsit vreo zi si cand intru, a nascut deja Paticut. Si eu n-am fost pe faza sa scot galeria la inaintare.
dar bine ca sunt bine amandoi si bebe are greutate buna. Abia astept sa-l vadem in poze.

_
Kristina, happy mama & Tessa May 50% mommy + 50% daddy = 100% love
Our baby girl so cuddly and sweet, our hearts filled with joy, our lives made complete. K+A=T

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana_23 spune:

zozela , eu ti-am raspuns despre Luciana. Nu a nascut, o sa incerc sa anunt eu cand naste ..asta daca nu suntem amandoua prin spital in acelasi timp.

sorana 38+ cu Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andr33aaa spune:

am intrat in albumul de bebei sunt atat de scumpici!!!! vad ca toti au ceva in comun: cea mai buna pozitie e in brate la mami
am pus cateva poze noi, ca sa ne laudam si noi.
pup fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguta28 spune:

Da, io beau cafea. Doua lingurite de cafea decofeinizata si una cu cofeina. Aia mica nu este nici agitata, nici caraita, doarme de rupe cate 3 ore intre mese.

Citat:
citat din mesajul lui Klarisse

De vreo doua zile salivez dupa o cafea cu cofeina, mirosul ala, gustul..imi vine sa ma urc pe pereti..insa nu vreau sa ii fac belele astuia mic..sa-l agit..ca deja nu prea doarme in timpul zilei..
Bea vreouna dintre voi cafea?

Klarisse mami fericita de Matei

uta28 este mamica de Mara Elena (10.10.2010)
------------------------------------------------
www.micaevents.ro" target="_blank"> Fotografii de botez pentru puiutul tau. Enjoy!

Mergi la inceput

KAT, e dulce foc Tess. Ce bonetica are!

Botosel, bine ai venit acasa si refacere rapida!

www.micaevents.ro" target="_blank"> Fotografii de botez pentru puiutul tau. Enjoy!

Mergi la inceput

Avem poze si noi cateva poze la "peleul" gol in albumul bebelusilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Felicitari Danaisa!

Tina, de Mihai Alexandru si Iulia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Vesti de la Maricicutz: de ieri sunt acasa, bebe e bine,doarme, papa biberon caci "e puturos si nu trage de la san".

Tina, de Mihai Alexandru si Iulia Maria

Mergi la inceput