Sept-Oct.2010! Felicitari Dana! (189)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Klarisse si eu beau o cafeluta de dimineata, uneori mai slaba, alteori o cafea normala(mai tare) si e ok, uneori mai scap si cate o jumatate de snikers sau smash si nu vad ce rau poate fi in asta, deoarece pana ajunge in lapte trebuie sa treaca prin intestinul nostru, prin sange si prea putin la destinatia finala. Ca sa fii sigura ca nu ii face rau lui bebe, fa o ceasca cu cafea de dimineata si incearca sa nu o bei pe toata in juma de ora, bea-o cate putin pana la pranz.

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

http://picasaweb.google.com/102527437167244304186

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Buna si de la noi. Felicitari proaspetelor mamici, sa creasca mari bebelusii si sa va bucurati de ei.
Chichi, chiar asa mult laptic nu am , o masa sau doua ii dau lapte praf, asta noaptea. Dar o sa incerc sa-i dau numai san, poate ii va fi suficient. Cred ca s-au topit kg pt. a am mancat putin, in spital numai iaurt si paine prajita, iat acum cate un ou fiert, mai o supa, un gratar , compot si cam atata. Recunosc ca mi-e teama sa mananc mai diversificat. Stie cineva daca putem mancat ciorba, acrita cu bors si care sa aiba si bulion?
Klari, multi sa treaca repede depresia.
Eu ma simt cam vinovata ca nu reusesc sa ma ocup suficient de fata cea mare si mai mult stam cu gura pe ea , fiind foarte agitata. Si ii curge si nasul si nu o lasam langa pisica mica. Offf, sper sa fie mai bine pe viitor.
Eu ma bucur ca sotul ma ajuta mult la treburile casnice. Spalat, gatit si cu veverita mare. Si mai are o sarcina importanta, biberonul cu LP pentru cea mica.
Sa ma uit si eu pe poze sa vad bebelusi frumosi si poate in curand o sa pun si eu cu bolfoasa mea care e frumoasa foc
Va

mamica fericita de mici comori- Maria Lavinia si Elena Elisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns K.A.T. spune:

Citat:
citat din mesajul lui luy

Iunia, da, ai dreptate cu vasul cu apa pe calorifer, chiar si medicul ne-a recomandat asta. Rufe nu usuc in casa, pt ca ma feresc de mucegai, iarna trecuta mi-a aparut in cele 2 dormitoare pe peretele exterior, langa fereastra. Am zugravit acum, in vara, ( am dat si cu ceva amorsa impotriva mucegaiului ), sper sa nu mai apara, stiu ca e periculos. Iar uscatul rufelor in casa e un factor care favorizeaza aparitia.
La noi caloriferele sunt caldute doar ( desi sunt deschise la maxim ), deci nu stiu cat efect are vasul acela cu apa pe el ( dar oricum am pus ).

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )

Daca ai avut mucegai, posibil sa nu ai aer uscat in camera. Ai verificat?
Cumparati un higrometru prima data sa verificati umiditatea, apoi incercati sa umeziti aerul. Este posibil ca (,) clima din oras, sau zona, blocul, sa nu fie uscat/a si numai sa vi se para. Prima daca verificati cu un aparat si apoi incercati sa aduceti la procent normal de umiditate.

_
Kristina, happy mama & Tessa May 50% mommy + 50% daddy = 100% love
Our baby girl so cuddly and sweet, our hearts filled with joy, our lives made complete. K+A=T

Mergi la inceput

Am pus cateva poze cu Tessa de azi dimineata (incepand de aici):
Good morning, sunshine!

_
Our baby girl so cuddly and sweet, our hearts filled with joy, our lives made complete. K+A=T

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Am admirat si eu bebei "noi"! Dragalasi!
Zozela ti-am vazut comorile! Sunt niste scumpi! Te inteleg ca te topesti dupa amandoi!

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

KAT vazut printesa! A mai crescut!

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alynta27

Am mai pus restul de poze de la botez si baita de aici!

POZE

Cum a aparut Printul!

Wow, botez in toata regula! La noi copiii primesc in primul an binecuvantarea.
Ati petrecut super si ati avut multi invitati. Si ce tort fluture frumos.

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danaisa20

Felicitari Paticut! Uite ca bebe a avut o greutate buna in cele din urma!
Ei dragele mele - Sorana si Bpatricia cred ca va parasesc si eu...

Maine la prima ora am programat venirea bebelinei!
Merg din seara asta la spital! Asa ca va doresc multa bafta si voua si...sa ne auzim cu vesti bune!
Doamne ajuta!

dana 39+ cu Mara Alexa

Astea sunt pentru tine:

Hai ca va fi bine!

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui luy

Si Irina fornaie mucisori de 2 nopti . Ii curat nasul cu ser fiziologic si incerc sa scot ceva cu pompita, dar nu prea am succes.
Voi folositi batista bebelusului la copilasi asa mici ? Stiam ca e indicata dupa cateva luni...

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )

Da o folosim!

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Klarisse

M-am uitat prin albumul bebeilor, am vazut un bebe tare frumos de Fistiq si o printesica de Zoze (super tare poza cand o tine Mihai in brate).
Clabuc are Sabrina niste falcute numai bune de papat.
Kiti, super poza lui Vladut cu Miruna, sunt doi frumosi.
Numai bebelusi minunati la noi in odisee, sa fie sanatosi si sa creasca mari.
Am mai pus niste poze cu noi in albumul bebelusilor:)

De acord cu tine!
Am vazut si eu pozele noi cu bebelusii dulci numai buni de :
Alexandra de botosel
Victor Darian de Eveline
Adrian Gabriel de Ramohd
Tudor Stefan de Fistiq
Sabrina Elisa de Clabuc
Si Bogdan si Alexandra de Maitreyi
oare am ratat vreun album cu poze noi?

_

Mergi la inceput