Prietene la bine si la greu - 64

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

iupiii.....luaram si turta fetii (ala de se sterge pe frunte)
A fost super frumos. Desi am fost doar 8 pers ne-am simtit suuperrr

Stiu ca Licurici este de meniul meu, n-am vrut sa ma mai complic (asa cum planuiam saptamana trecuta) si am facut:1. platouri cu racituri, 2. friptura cu piure si muraturi facute de mine , si 3. placinta de mere + pateuri si miniprajiturele de la cofetarie....+ bautura (s-a baut mai mult vin) si alune/biscuiti/rontanele

Acum, poate ca nu-i tocmai meniul perfect, da invitatilor mei le-a placut mancare (am fost laudata), placinta mi-au cerut si la pachet...deci, m-am descurcat

Fata a ales de pe tava:
1.chei de masina
2.bani
3.foarfeca
Aveti aici cateva poze

Si ca alta noutate, ce nu v-am spus, este faptul ca de 4 zile a inceput sa faca pasi prin casa

De citit, nu v-am mai citit de la ziua fetii,nici nu-mi fac sperante sa recuperez din urma, dar macar cap trecut sper sa-l citesc maine, ca acum sunt franta de oboseala

Noapte buna tuturor!

fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Simina, chiar ca eram . Asa ma gandeam si eu la meniu pt ziua fetei. Platouri bogate de aperitive, salata vinete/beouf, si o friptura cu muraturi(fara alte garnituri bre ca is putoare mare)
Saratele, crontanele, ceva fursecuri proaspete+tortul comandat al cofetarie si gata.
Plus ca noi o sarbatorim in timpul saptamanii, fix de ziua ei, si nasii ei pot veni abia dupa ora 5 seara..Deci nu e timp de intins prea mult mese, mizez pe asta

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

si hai ca bag si eu cornul in perna
G.N.F.W.Y.A.

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angi_san spune:

Buna seara, fete dragi!
Inainte sa ma tarasc si eu spre patul conjugal, vreau neaparat sa felicit piticutii mergareti, Andra, Rares si Maya, la multi pasi!
Felicitari si pentru prima (parca asa e, nu?)turta rupta! Si noi vom avea tot 8 persoane invitate: parinti, nasi si fini.
Sper maine sa citesc in continuare numai vesti bune, tot sa-ti incepi asa saptamana.
Pentru Laura/Licurici: tare mi-au placut picturile si sa stii ca si sotului meu! Iar in ceea ce priveste cauciucurile de pereti, Ana Maria cum a ajuns la ele le-a facut praf (si eu le-am pus fix deasupra patutului).
Sar'na inca odata pentru comentarii si aprecieri. Toate sunteti niste super dragute.
toate fetele.

Angi de bebe Ana Maria (03.12.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

UAU , felicitari Andra, Maya, Rares pt primii pasi!!!

Simina, foarte frumoase pozele de la turta. Deci sa inteleg ca Maya va fi un hair stylist, cu o masina marfa si multi bani, nu? O ca e tare frumusica.

Licurici, imi pare rau ca nu toti stiu sa-ti aprecieze munca. eee, dar ce mai conteaza? Important e ca ai talent cu caru'

Lavi, e fericit sotul dupa meciul din seara asta? Al meu e negru de suparare.

Lyly, sa-ti traiasca Alexutu frumos. Peste o luna sa te tii chef...

Noi am fost in seara asta la niste prieteni care au o fetita de 6 ani si 2 baieti de 3 ani. Mamaa ce veselie pe Zburly Alerga de colo-colo, se lasa smotocita

Plec la nani. NB.

Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009

www.webshots.com/user/floricik0805" target="_blank">noi 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Buna dimineata,
Nu pot sa cred ca sunt prima, am baut cafeaua lasata de Lyly si am facut alta pe care o las, si ceva briose.
O saptamana faina va doresc, vremea este......urata, cel putin in Buc.

mami de Vlad (29.10.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Neata!

reimprospatez ua, chiar daca v-a lasat si Many (), caci dupa cum arata vremea, este mare nevoie de ea.
luniversatilor de astazi:

Amalia de mami Natalia

Mateo de mami Mihamora

Rares de mami Magda

si Alexului meu

Many, masina am vazut-o la Cora Pantelimon sambata

aah, si Ava, sa stapaniti sanatosi masina cea noua!

Simina, pupam ranjita cu turta rupta!

Lili, mami de Alexandru (18nov'09)
poz(n)e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Alexandru & Amalia & Tudor & Rares multi la ultima luniversare

neatza +

Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cory_B spune:

Neata Asa..pe repede inainte ca se trezeste piticu:i-am luat motul ieriA ales ,fara nicio ezitare, pe rand: banii,cheia de la masina si...fluierul!!!(fluierul pus de taticul lui care este arbitru de fotbal) Va imaginati ce fericire si extaz pe tati de AndreiA fost frumos,restrans si Andrei super de gasca,se plimba printre picioarele invitatilor si ii tragea de pantaloni/fusta-dupa cazrevinCea mai fericita mamica de Andrei Nicolas (21.10.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Fetele din Buc. a intrat indemnizatia? A scos cineva banutii?

Cory si pozele, pozele unde sunt?

mami de Vlad (29.10.2009)

Mergi la inceput