Burtici de nov-dec2010 -FELICITARI CORINA !(132)
Raspunsuri - Pagina 11
anya2010 spune:

Felicitari Corina, bine ai venit bebe Patrick

nu-mi vine sa cred ca am ratat relatarea in direct, foarte frumos si emotionant
Felicitari pentru minunata familie! Pozele sunt superbe la fel si Patrick 
Rabdare in seara asta..vreo 2-3 ore o sa fie galgie pe stadionul dinamo, se aude la mine in bd. Lacul tei, imi inchipui la tine..
Acum cateva intrebari
:
- la ce dilatatie ti-au facut epidurala, ai simtit expulzia? ai putut sa colaborezi?(eu de asta as evita epidurala ca mi-e ca nu simt nimic si nu pot sa imping cand trebuie
).
- la cat timp dupa nasterea zanicului ti l-au dat sa pape la san? Ti-l lasa cu tine in camera sau se insista pe faptul ca ai nevoie de odihna?
Multam in avans
.
cristuletzul sa-ti dea DD putere sa nasti natural, asa imi doresc si eu, insa nu exclud posibilitatea unei epidurale avand in vedere ca bebe e maricel si inca creste
.
miruna
sa treaca contractiile, sper ca deja esti mai bine
sugubina
sper sa urmeze o perioada mai putin "tensionata" si Puficele sa mai stea acolo.
Ana_O ma bucur ca ai ajuns cu bine la Tg. Jiu
La Prislop am fost si eu acum ceva ani dar nu stiam de parintele Arsenie pe atunci. Intr-adevar ma cutremur cand citesc ce scrie el..In legatura cu plecarea la Timisoara, ai putea sa inchiriezi acolo un apartament in regim hotelier daca nu vrei sa stai in spital pana la momentul nasterii.
si sper sa fie totul bine!
Ana
36+ cu
Gabriel
Mult a fost putin a ramas..6 Nov e aproape!!

Minunate sunt lucrurile tale Doamne!
Minunea mea
mirunam spune:
Joy, nu nu vreau sa minimalizez riscurile, Doamne fereste, si de 0,1 % daca sunt ne putem incadra in ele si trebuie sa ne asiguram ca scapam, insa am gasit foarte multe aberatii pe net. Unele mi-au fost comunicate si de sotia dr. meu, cum ca ar da retard de crestere, moarte intrauterina, malformatii grave etc. Cum sunt patita de la prima sarcina am cerut parerea unei prietene care este medic biolog si mi-a spus exact ceea ce am scris. Tot de la ea stiu ca daca se transmite la fat in principal se manifesta ca o conjunctivita care se trateaza fara probleme. Dar stii cum e, 10 medici, 10 pareri, 10 obiceiuri si noi ne stoarcem creierii si invatam mai mult ca ei.
Mai grav este ca se poate sa nu treaca la antibiotic, asta ma sperie cel mai rau... 
Doura, grea boala cu curatenia Aia...mai ales cand nu mai poti prea multe si nimeni nu intelege ce vrei, dar lasa ca le rezolvi tu pe toate, bebelina sa fie bine! Eu cand se misca in jos am senzatia ca iese... ce respiratie ca ma apuca frica ca-l scap
. Ah, sa nu te prind ca nu anunti cand nasti ![]()
AMR 4 SAPTAMANI...
MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 36 + 
anya2010 spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui ALEXA1985 Maine mai aflu de la doctora, daca a mai luat in greutate si poate imi spune si mie ceva.
Mami de ANDREEA LAVINIA - 17 zile |
Sa dea DD sa fie totul bine si sa o iei acasa cat mai repede

Ana
36+ cu
Gabriel

Minunate sunt lucrurile tale Doamne!Minunea mea
mirunam spune:
Anya,
nu refuza din prima anestezia. Ar fi bine sa vorbesti cu dr. sa gasiti o solutie in cazul in care travaliul e prea lung sau prea dureros. Una e un travaliu de doua-trei ore alta e unul de zece. Insa, ai drepatate, daca nu ai anestezie motivatia e mult mai puternica
, stii cum te conformezi si impingi, imediat. Mai ales ca impinsul ia durerea
.
AMR 4 SAPTAMANI...
mirunam spune:
uitasem...
Corina, pe mine m-ai panicat de tot! Tu ai nascut ca mine prima data, repede si fara probleme. Acum cand am citit cat a durat m-a apucat groaza. Eu contam pe faptul ca a doua nastere e mai rapida 
AMR 4 SAPTAMANI...
BraveGirl spune:
eu nu stiu ce sa zic cu anesezia. data trecuta am simtit durere pe partea stga, unde nu prinsese, dar in timpul expulziei am simtit doar presiune, nevoia de a impinge si o vaga durere, fff suportabila.
ieri contractiile au fost mai dureroase decat la Arianna. nici nu puteam sta in pat, am facut sant prin camera. initial am zis ca vreau anestezie ca mi-e frica de expulzie, dar cd am vazut ce dor contractiile, am zis sa vina mai repede dr. anestezist.
revin...ma cheama datoria
Symo, bafta maine. poate treci sa-l vezi pe Patrick. 
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
si
37+ 
POZE CU PRINTESA
BEBE2
anya2010 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui douradoudou am un feeling ca nu mai am nici eu prea mult pana la nastere corina inca o data :FELICITARI alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009) ![]() si 35+ cu ![]() |
Ce-ti veni acum?mai ai cel putin 3 saptamani pana nasti, stiu eu..
Eu am fost in frenezia curateniei acum vreo 2 saptamani, am spalat si peretii 
Ana
37+ cu
Gabriel

MSymo spune:
Ana, nu ma smt chiar asa coplesita de emotii, mai degraba sunt nerabdatoare s'o vad.
Dar...maine am zi plina de dr si altele, marti facem curatenie si cred ca abia marti seara imi vor tremura picioarele.
Cel mai ciudat este faptul ca tot am impresia ca nu-i totul gata, parca imi mai trebuie cate ceva, parca n-am suficiente lucruri etc
Ieri am luat si produsul cel mai important: scoica auto (tati a venit acasa si s-a pus in mijlocul sufrageriei si a admirat-o, a masurat-o etc).
Apropo, offtopic: o verisoara de-a lui a nascut miercuri, la Elias, o fetita de 4160gr si 56 cm
, iar cand a ajuns acasa, mamica n-are nici o tragere de inima pt fetita. Zicea o matusa: tine copilul ala ca pe o coada de matura
Doamne, acum ma gandesc ca daca voi fi si eu atat de neputiincioasa
, dar sper sa am instincte de mama.
Symo
38+
Diana Nicole
AMR 3 ZILE
anya2010 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mirunam Anya, nu refuza din prima anestezia. Ar fi bine sa vorbesti cu dr. sa gasiti o solutie in cazul in care travaliul e prea lung sau prea dureros. Una e un travaliu de doua-trei ore alta e unul de zece. Insa, ai drepatate, daca nu ai anestezie motivatia e mult mai puternica AMR 4 SAPTAMANI... ![]() MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 36 + ![]() |
Nu refuz din prima. Am vb cu dr. si i-am zis ca vreau s-o fac cat mai tarziu posibil, sa vad mai intai daca rezist fara, daca e insuportabil, asta e fac si epidurala. Joi am consult preanestezic, sa vad ce zice si anestezistul.
Ana
37+ cu
Gabriel

pissi78ro spune:
FELICITARI; CORINA!!!!! Te-am citit aseara, am fost alaturi de voi, char daca nu am scris(conexiune f proasta la net). Dupa experienta ta, mi-ai dat mai mult curaj. Sa va traiasca mununea si sa va bucurati de ambii copii.
In rest eu ma simt mai rau psihic decat fizic. Ma streseaza tare daca am facut o alegere buna cu dr, cu operatia, daca ma voi descurca cu Ursuleatza, ce mai am de cumparat etc.
Cineva a scris ca naste la Arcadia.As fi vrut sa mai vb, dar nu mai stiu cine e.
Girls, nu am reusit sa citesc toate capitolele care le-am pierdut de cand nu prea am acces la net, de aceea vreu sa va intreb ce mai stiti de Gabriela. Nu am mai citit deloc despre ea.
30+
Roberta

ANDREEA LAVINIA - 17 zile