Floricele de Liliac mai - iunie 2010 (28)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

Nikol,tre sa fii super curajoasa pe bebe3,eu nici la al 2lea nu ma gand

ALE fericita de printesa Karinutza Scorpiutza (01.06.2010)
multumesc Doamne pentru aceasta minune sanatoasa!

Are mama o fetita frumusica foc, are mama o fetita cat un ghemotoc!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

hello tuturor

Nana, sa fie bine prietena ta si bebe

iar am citit in fuga, din motivele zise de voi...

noi am reusit sa luminam casa in weekend si acum mai imi ramane sa o intretin; si avem in fiecare samb/dum cate o tura de invitati;
si-au facut baietii de cap si au luat tot felul de chestii de halloween si cum eu am zis ca nu vreau cranii si fantome in casa le-a rezolvat tati un alt spatiu de decorat; asa ca am facut invitatii la noul loc de joaca

tuturor ca ma striga chiuveta plinaaaa

Ioana & Arturicii'S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ck_29 spune:

eu deja ma gandesc la al doilea...il bombardez deja pe sot cu acest lucru

eu am 2 frati si a fost super...nu vreau ca fata mea sa ramana singura pe lume...cand noi nu vom mai fi...prin preajma

imi dau seama ca o sa fie super greu...

fericita mamica de bebita Teodora 15.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Citat:
citat din mesajul lui nikolett2445

Citat:
citat din mesajul lui ck_29

gabitza ce copii frumosi ai!!

Mda...e complicat cu unul...cu doi nici nu vreau sa ma gandesc cum este...

fericita mamica de bebita Teodora 15.06.2010

la al doilea deja sti multe de la primul ....eu zic ca e chiar mai usor....ma gandesc la al treilea dar nu cred ca ma lasa tensiunea arteriala marita ,deci curaj

Nikol ANTONIA MARIA(06 MAI 2010)
DAVID(15 MAI 2006)

corect, cu unele mici exceptii, cand ii apuca nemultumirea pe amandoi si te depasesc numeric . eu cel putin, intru in panica si nu reusesc sa ma decid pe care sa linistesc primul. ca sa nu zic ca cel mare, cand plange si incepe si cel mic, se supara: "taaaci tu, acum plang eu!" .
partea buna a lucrurilor e ca toate satisfactiile sunt la dublu .

Traiesc in Orasul Alandala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

ck29,sincera sa fiu mi-ar placea sa am 2 copilasi,dar nu mi permit nici din pct d vedere $
si oricum asta poate se va intampla peste 5ani

ALE fericita de printesa Karinutza Scorpiutza (01.06.2010)
multumesc Doamne pentru aceasta minune sanatoasa!

Are mama o fetita frumusica foc, are mama o fetita cat un ghemotoc!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolett2445 spune:

Citat:
citat din mesajul lui arturicii

hello tuturor

Nana, sa fie bine prietena ta si bebe

iar am citit in fuga, din motivele zise de voi...

noi am reusit sa luminam casa in weekend si acum mai imi ramane sa o intretin; si avem in fiecare samb/dum cate o tura de invitati;
si-au facut baietii de cap si au luat tot felul de chestii de halloween si cum eu am zis ca nu vreau cranii si fantome in casa le-a rezolvat tati un alt spatiu de decorat; asa ca am facut invitatii la noul loc de joaca

tuturor ca ma striga chiuveta plinaaaa

Ioana & Arturicii'S

cand e hallowen??
sa aveti petrecere frumoasa ,noi o sa mergem in weekend la tara sa scobim dovleci le facem dinti si ii aprindem seara prin sat

DAVID(15 MAI 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolett2445 spune:

Artu am gasit 31 octombrie,ce greu a fost

DAVID(15 MAI 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Nikol, pe 31 oct; dar aici e adevarata "sarbatoare"; de la case decorate interior/exterior pana la mersul copiilor la Trick or Treat; merg costumati pe la casele care au lumina afara deschisa si suna/bat iar gazda (costumata si ea) le deschide si le imparte dulciuri; si acum mai am o punga de dulciuri de anul trecut....

Ioana & Arturicii'S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns remy_mv spune:

Vivela, Nikolett, imi permit "luxul" pentru ca, spre deosebire de voi, nu am decat unul...dar bine ca mi-ati spus...o sa fac antrenamente sa dobor recordul

Eu am una bucata copil marait rau, cel mai probabil pe motiv de dintisori. Voi folositi ceva solutii? Evident ca nu o satisfac inelele gingivale...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Eheee,ce viteza ati avut!!
Am sunat la pediatra,mi-a zis sa nu depasim 5 zile de siropele,dupa, sa o sunam chiar daca suntem bn chiar dc nu.M-a felicitat pentru initiativa de ai pune supozitor,si mi-a zis sa o contactez si pe mobil in caz de ceva.E o persoana foarte schimbatoare,dupa cum bate vantul,dupa ce data trecuta mi-a facut 1000 de spume acum a fost tare draguta.Asta e..cu ea defilam
Vero,Nana eu am decis sa testam si alte alimente si in principal cereala pentru ca Sebi bebi nu e tocmai un voinic,nu am cantar special dar pe ala de baie imi arata 6250 gr,acum la 5 luni,plus ca el mananca 90 ml/o masa+-10 ml,suntem pe forumla,nu mai e acelasi lucru ca sanul si am vrut sa-i dau sa guste putin cate putin,ca la 6 luni sa manance de'adevaratelea(daca se poate spune asa)
Asta am considerat eu ca ni se potriveste,fiecare face cum crede
Indemnizatie...nici nu vreau sa ma gandesc...te poti astepta la orice in zilele astea,chiar si la al treilea razboi mondial,ca tot se zvoneste
Nu mai stiu despre ce ati mai vb..mai citesc si revin

Cristina,mamica implinita de sufletel mic Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)

Mergi la inceput