Floricele de Liliac mai - iunie 2010 (28)
Raspunsuri - Pagina 9
cris_09 spune:
Citesc ca majoritatea bebelusilor sunt maraiti,poate ca nu e o coincidenta,avand cam aceiasi varsta,o fi de la dintisori totusi
Cristina,mamica implinita de sufletel mic Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)
Crissy_C spune:
Buna dragelor,
Prind si eu cateva momente libere ca doarme pitica si am reusit chiar sa si mananc in liniste si sa fac un pic de ordine Vai, deci nu stiu cum va descurcati voi cu cate 2 copii si mai faceti si de mancare, zau ca simt ca-mi mai trebuie vreo 2 maini pe putin.... Maimutzica mea doarme ziua 3 maxim 4 reprize de juma de ora in mod normal, si mai e si maraita, nu sta prea mult singurica, doar de vreo 3 zile de cand am inceput un tratament homeopat parca doarme ceva mai mult, da nu vreau sa zic hop
Zic si eu ce mai tin minte din ce-am citit , sper sa nu incurc borcanele pe aici ca-s cam zombie de somn:
Monica, of, tare greu cred ca-ti mai e, cred ca ti-ar prinde bine si tie un tratament homeopat pt a trece mai usor de stresul zilnic, banuiesc ca pe fond nervos ti-au aparut petele alea... iar pentru sot ca nu te ajuta mai mult cu copiii
Theo, felicitari pt cumnata!
Maria, sa ai o nunta si un botez de vis! Ati facut testele de urina? Si noi am fost 'suspecte' de infectie urinara pt ca tot asa, nu ia bine in greutate Patricia si mai are si o dilatatie la un rinichiut din nastere, dar la noi a iesit negativa urocultura. Doar ca va trebui sa repetam lunar analizele , cred ca ma duc cu capul ca prima oara mi-au trebuit vreo 5 pungute ca sa reusesc sa colectez urina, sper sa ma specializez ca nu stiu ce ma fac Si vezi ca ar trebui dusa proba in max 2 ore de la colectare...
Tatyana casa de piatra!
Nana, Vero, eu nu cred ca trebuie sa va cramponati de varsta de 6 luni pt diversificare, fiecare copil e unic, iar daca ai vostri sunt mai pofticiosi si mai pregatiti, de ce sa mai asteptti x zile/saptamani pana la fix 6 luni? Zic si eu, nu dati cu pietre, eu cred ca sunteti niste norocoase ca aveti bebei pofticiosi
Nana, felicitari pt prietena ta, sper ca a nascut cu bine!
Mira, bine ati revenit! Si felicitari pt dintzisori!!!!!!
Multumim Vivela, Alina si Roxanici pt remediile homeopate.
Trimit ca s-a trezit
Crissy_C spune:
Asaaa
cu noi lucrurile sunt cam incurcate
Suntem in continuare pe san + completare, am fost la 3 medici, fiecare cu alta parere, nici nu stiu pe care sa-l mai cred
O dr-ita de la Medlife ne-a pus minunatul diagnostic de intoleranta la proteina din laptele de vaca, ceea ce practic inseamna alergie la lapte , asta pt ca refuza sanul + nu ia bine in greutate + are scaune lichide (ea asa le are dintotdeauna...) + la vreo sapt dupa ce am introdus NAN a facut o usoara urticarie in jurul guritei dupa ce a baut lapte... La analizele de alergii nu iese ca ar avea asa ceva, dar cica se poate sa aiba aceasta intoleranta si fara sa faca anticorpi, deci se poate ca analizele sa iasa ok si ea sa aiba totusi alergie
Asa ca m-a pus sa exclud orice lactate din alimentatie si ne-a recomandat un LP care costa 80 de lei cutia Nu mai spun ca fara lactate, productia mea anemica de lapte s-a cam dus pe apa sambetei...
Apoi am fost la un homeopat, care nu m-a impresionat cine stie ce, mi-a dat calcarea carbonica pt lactatie, dar a avut efect 0 in 5 zile... ba mai rau ca nu ai voie menta cand iei trat homeopat, iar ceaiurile de lactatie de la Fares au menta si deci le-am oprit si pe alea, iar s-a dus productie in balarii...
El ne-a recomandat lapte din soia, dar nu crede ca e alergie la lapte... Si i-a dat si Patriciei un trat inainte si dupa vaccin pt a reduce efectele negative (THUJA CH 200) si pt somnic mai bun ziua si pofta de mancare (SILICEA). sa vedem ce sfaraiala facem si cu asta, n-am apucat sa luam decat primul remediu, al doilea peste o saptamana...
Apoi am fost la medicul de fam al Patriciei, care ne-a spus sa terminam cu prostiile si sa luam NAN HA. A, si cum sa-l introduc: intai LP (90 ml) si de abia daca il bea primeste san, ca un bonus... Si zic: pai nu risc sa refuze sanul asa? la care ea: Decat sa ajungem sa avem dintr-un copil cu greutate normala unul DISTROFIC... daca nu e, nu e, nu va mai cramponati asa
Deci m-au facut cu nervii medicii astia, cred ca trebuie sa mai vedem un al patrulea, poate poate gasim 2 pareri la fel
Deocamdata am luat NAN HA si ma tot uit dupa urticarii dupa fiecare masa, desi nu sunt nici ele un semn obligatoriu in alergia la lapte... care apropo, are numai simptome vagi, care ar putea fi si de la alte chestii.
Simptome intoleranta la lapte: stagnare in greutate, lipsa poftei de mancare, iritabilitate, agitatia la/dupa masa, scaune lichide/sau cu sange/ sau verzi, cu mucus, dermatita atopica, regurgitari dese/varsaturi, uneori reactii cutanate si cam atat... Si nu neaparat pe toate, ci doar unele dintre ele...
A, si am reluat lactatele in alimentatia mea... ori la bal, ori la spital, offf, cum suna si asta
A, Rosca, mersi de pontul cu galafor, am luat si eu de azi, sper sa functioneze si la mine
nikolett2445 spune:
prin asta am trecut si noi,stiam ce are si nu am umblat prea tare prin medici decat la gastroenterologie,dr. Leseanu sef de sectie
intoleranta la lactoza nu e alergie la proteina din vaca
iti raspund dupa 21 cand culc copii
nu ti-a recomandat nici un medic PROBIOTICE care se dau si o jumatate de an in intoleranta si pt a diminua eventualele alergi
incearca si o analiza parazitologicqa,antigen giardia
Nikol ANTONIA MARIA(06 MAI 2010)
DAVID(15 MAI 2006)
taty_ana spune:
multumesc fetelor de urari
vero noi am inceput sa mancam fff bine 150ml la 4 ore uneori si 180ml....ma gandesc ca-si face efectul fierul ca era anemica si de-aia nu avea pofta de mancare
si-a mea e cam maraita,are vreo 2 umflaturi la gingie,sta numai cu mainile in gura si seara cand o iau in brate s-o adorm urla de zici c-o tai
nikolett2445 spune:
eram convinsa suta la mie ca intoleranta e doar la laptele de vaca si nu la laptele de mama,dar mi-a dat dr. cu stiinta in nas,si eu m-am chinuit sa alaptez din rasputeri,dar totusi a fost ok,mi-a luat in greutate 700g,1000g si 1200 in luna 3
nu e in regula cu scaunele mucioase si firicele de sange ,are copilul colonul iritat si e predispus la infectii
DAVID(15 MAI 2006)
discordia spune:
Acum ca Dragos doarme, iar Claudia nu e acasa am si eu timp de bantuit pe net.
Artu, esti o comoara la casa omului, daca nu imi spuneai ca tre instalat nu stiu ce la webshots, zau daca ii dadeam de cap.Poate si la tine Mary sa fie aceeasi problema?
Vad ca mai multe dintre voi aveti copilasii maraiti, Dragos al meu este asa cam de sambata, de Claudia nu mai vorbesc ca a fost plecata vreo 2 zile la mama si cand a venit nu a vrut sa o iau in brate, mi-a spus ca nu ma mai iubeste, plange fara motiv, azi noape s-a trezit de cateva ori plangand in hohote, nu stiu ce poate visa de a speriat-o in halul asta.
Mamica de doua comori: Claudia Andrada (09.04.2008) si Dragos Ovidiu (28.05.2010)
nikolett2445 spune:
Murica ,Eveline mai are noduli la sani?
Antonia are la ambi ca doua bobite de fasole se simte,inca nu au disparut.eu imi aduc aminte ca la varsta mica aveam si eu noduli la sani ,poate ca asa e normal,sa ma ingrijorez,mor cand trebuie sa merg la medici si nu stiu incotro sa o iau.
DAVID(15 MAI 2006)
discordia spune:
Si colac peste pupaza, mai suntem eu, mama si sor-mea pe de o parte in conflict cu parintii tatalui meu care s-au apucat sa ne vanda lucrurile ramase de la tata, respectiv niste utilaje agricole, fara sa ne spuna. Nu va spun ce circ a iesit, este implicata si politia, matusa mea, implicata si ea, ne-a jignit, ne-a zis ca suntem profitoare...
Mamica de doua comori: Claudia Andrada (09.04.2008) si Dragos Ovidiu (28.05.2010)
arturicii spune:
Discordia, ma bucur ca ai descoperit ce lipsea; imi pare rau de problemele din familie
O,daca ati vedea-o pe Sabina cum vorbeste cu feliuta de paine.... Mai musca din ea, mai mozoleste, mai inghite, ii mai zice vreo 2 vorbe, mai ia o firmitura, o duce in gura; sunt f incantata sa vad ca ii place sa se hraneasca singurica; se supara doar cand ii iau painea din fata
Ioana & Arturicii'S