Floricele de Liliac mai - iunie 2010 (28)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

neata
Laura ideea este ca daca o scot afara nu se mai vede nimic pe fata obrajii devin asa de "limpezi"
Mony, acum ii dau cu Fucidin!pare sa functioneze!

de o ora juma se tot cearta cu degeteleam in cap numai :AAAAAAA...OEIIOAAAA....HIIIIIIII AEIAAAAA,cooooooooo
Tatyana , casa de piatra!

ALE fericita de printesa Karinutza Scorpiutza (01.06.2010)
multumesc Doamne pentru aceasta minune sanatoasa!

Are mama o fetita frumusica foc, are mama o fetita cat un ghemotoc!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Maria sa fie intr-un ceas bun.

Tatyana casa de piatra, sa va traiasca mica crestina.

Monyca curaj fata mea. Ieri mi-am luat consoarta in suturi. Deja ma duc cu nervii. Nu mai stiu pe care copil sa pun mana, mai ales cand e rost de plecdare, acum pe iarna sa imbraci 3 copii, el sta cu mainile in buzunar si se uita la mine. Plus ca noi plecam la fiecare sf de sapt din bucuresti, iar impachetatul si pregatitul copiilor este cosmar. el nu are nici o greata, asteapta sa fie gata toate la usa sa le duca jos. nu mai zic, ca, casa vesnic este un cos de gunoi, ma simt ultima servitoare, numai buna de crescut copii, de maturat, spalat, imbracat, sters la k si toate cele, iar el e atat de pasiv si de calm, incat sunt zile cand vb ta imi vine sa ma sinucid. Ma gandesc, ca vor creste si copiii astia si vom intra intr-o normalitate. Cat inca mai respir suntem pe drumul cel bun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

si sa va dau si una rece asa de pranz
am auzit de dim la tv, mai exact pe antena 3, ca sapt viit cand vor venii iar cei de la FMI se vor discuta despre indemnizatiile mamicilor si nu ca sa le mareasca ci ca sa mai scada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronicach spune:

Citat:
citat din mesajul lui aleesicoo

am auzit de dim la tv, mai exact pe antena 3, ca sapt viit cand vor venii iar cei de la FMI se vor discuta despre indemnizatiile mamicilor si nu ca sa le mareasca ci ca sa mai scada

pai ar fi cazul...caci parca prea mari sunt...

mamica fericita de cuminte Matei Sebastian
10.05.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu30 spune:

Neata !
O sa scriu din amintiri asa :
Theo felicitari pt cumnata ta , sa-i dea DD o sarcina usoara si un bb sanatos.
Cei ca mine (care m-am luptat cu infertilitatea 3 ani ) stiu cel mai bine ce bucurie de nedescris e acum in sufletul ei
Tatyana felicitari pt micuta crestina si casa de piatra !
Maribell spor la cocaturi
T_Ioana sa ne spui ce ti-a zis Miu ca sunt si eu curioasa.
Si eu am vrut sa ma programez la el mai demult dar nu stiam daca mai consulta ca stiu ca a avut probleme personale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Citat:
citat din mesajul lui aleesicoo

of, si eu care vroiam sa fac si pe bb3 in ideea de a sta acasa ca o putoare si de a manca banii statului .

Traiesc in Orasul Alandala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onana spune:

Neatza!

Off, intru si eu in categoria bebei care nu dorm bine noaptea!
Tudoras al meu, cu care ma laudam ca noaptea se culca la 10 si se trezea direct la 7, de vreo 3 nopti se maraie, plange din ora-n ora, sta numai cu suzi-n gura, desi el n-o voia pana acum...ce mai, azi-noapte l-am luat in pat cu noi sa pot sa-l linistesc..Sunt zombie

Laura, da, am fost la circul Globus, un spectacol vazut a 3-a oara si nici nu mi-a prea placut, dar Matei ff incantat, mai ales ca e un spectacol cu multa muzica si el a cantat non stop la baterie (era fascinat de baterist); picioarele mele erau si ele parte din baterie, toata lumea din jur se uita la noi amuzata
Culmea e ca desaptamana viitoare cica se schimba spectacolul, daca stiam mai amanam si mergeam la asta nou..in fine..o sa-l vedem si pe-asta oricum!

Tatyana, casa de piatra si felicitari pt crstinarea piticei!

Monyca, off..e de rasu-plansu si la voi! Eu desi am 2 baieti, cred ca am o viata mai usoara, Matei al meu e mai cuminte si intelegator, iar sotul din dotare ma ajuta si ma sustine 100% in TOT! Nu se da in laturi sa-i schimbe, sa le dea sa pape, sa-i spele, sa se joace cu ei, nu e nici microbist, deci am maaare noroc, ca nici eu nu-s calmul in persoana..felicitari pt rabdarea ta si curaj, o sa vina si vremuri mai bune

Vivela, deci si la voi nebunie..Deci, eu mi-am luat 2 carti de psihologia copilului, simt ca am nevoie tot la cel mare, o sa-ti povestesc ce si cum, macar sa fie ceva care ajuta!

Mira, wellcome back!

Sabina, te inteleg perfect cu imbracatul copiilor iarna, e de groaza, mai ales ca nici unuia din baietii mei nu le place, iese mereu scandal. De bagaje nici nu mai zic, si mie imi e groaza ca am tot plecat vara asta si ma saturasem de impachetat, pana la Craciun nu cred ca mai plecam pe undeva cu copiii..Poate un we mai prindem, fara ei (asta e doar un plan, inca nu i-am anuntat pe bunici)

Cris, sanatate tie si lui Sebi bebi!

Nu stiu ce cui mai voiam sa zic, acu tre sa fug la dr sa las niste kk de Matei pt analize..

Ah, nu ca ar interesa pe cineva, dar azi am implinit 3 saptamani de cand sunt la dieta si am -4 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

Salutare mamici si bebici !

Nico, Theo, Cris, July, Laura, Vivela, Sorana, Marilena, Alina, Steliana, Ioana, Sabina, Gabi, Ruxi, Vero, Maria, Mary, va multumesc din suflet pentru urarile de "la multi ani", sa imi fie cu iertare daca am uitat pe cineva! Multi si multe

Gabi
cu scuze pentru intarziere

bebeii din 18

Nana, mamica de ubirice dulce , Adelina Ioana - 11 mai 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

Vero, am si eu aceiasi dilema ca si tine, in legatura cu diversificarea. Adelina e de ceva vreme grozav de interesata de papica, nu-si dezlipeste ochii de pe noi numai daca ne vede mestecand, fara sa fie si mancare in cadru! Nu mai pot sa o tin cu noi in bucatarie cand mancam si ne ferim de ea sa nu ne vada nici macar band apa, ca saracuta se uita la noi si intinde manutele ca un catelus pofticios si inghite in sec cu niste ochisori maaari de ti-e mai mare mila... Dimineata ii fac o porcarie cu 4 ml gripe water de pharco (din aia dulce sa acopere cumva gustul oribil) o tableta de calciu lactic pisata, cinci picuri de vitamina c, paispe picuri de fier, si suge siringa de nurofen cu disperare, cu toata oribilitatea aia dinauntru! Sta cu gurita cascata cumintica si plescaie dupa fiecare picatura de vigantol... Cu greu ma abtin sa nu-i dau ceva de papica... pediatra ne-a zis sa incepem cel mai repede la cinci luni si trei saptamani, dar mai bine totusi la sase. Oare ce sa fac? Tu cum vrei sa procedezi?

Nana, mamica de ubirice dulce , Adelina Ioana - 11 mai 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronicach spune:

:)) nana pai cred ca ar trebui sa profitam de perioada asta sa le dam tratament fara sa comenteze
nu as incepe pana la 6 luni...mai sunt 3 saptamani...daca pediatra ti-a recomandat, atunci sa o ascultam
nu am luat o decizie finala dar 80% as astepta
Matei are 8 kg e ditamai baietelul...

mamica fericita de cuminte Matei Sebastian
10.05.2010

Mergi la inceput