Floricele de Liliac mai - iunie 2010 (28)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Crissy_C spune:

Citat:
citat din mesajul lui maribell

aha.....ei eu clar o sa-l bag la frigider pt ca nu am cum sa ajung asa de repede la spital.....

MARIA SUPER FERICITA cu ANDREEA ANTONIA 06.06.2010

GALERIA ZAMBETELOR

mie mi-au zis sa nu o tin la frigi, s-o duc imediat, ca se poate ca urocultura sa iasa fals pozitiva si ea de fapt sa nu aiba nimic... Acuma ma rog, si la ei dureaza pana ajunge in laborator, mai trec niste ore pana o analizeaza, deci nu stiu ce sa-ti zic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maribell spune:

CRISSY bubitele sunt ca muscaturile de tantar......sunt un grup pe un picior si un alt grup pe celalalt picior.....

GALERIA ZAMBETELOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crissy_C spune:

Citat:
citat din mesajul lui nikolett2445

Cristina,baiatul mi-a facut intoleranta la lapte la 8 luni in urma unei laringite apoi enterocolita de care nu mai scapam ,dupa 2 sapt de antibiotic si regim special din spital,b dulce,orez cu lapte,lapte f lactoza copilul nu si-a revenit,facea kk dupa fiecare masa de doua trei ori,cu mucus,iar la doua sapt a aparut si sange firicele pe ici pe colo,am plecat la Bucuresti cu el,a fost pe regim total fara nimic din lapte,chiar si biscuiti cu posibile urme de lapte ii faceau probleme ,a durat mult si-a revenit greu in 6 luni,ma impacasem cu ideea ca toata viata nu v-a manca nimic cu lapte,si-a revenit apoi,a mai patit in urma unei raceli la care luase augumentin,si-a revenit intr-o luna
baiatul nu lua in greutate in toata aceasta perioada,iar regimul a fost strict lapte de soia si alimentatie conform varstei,morcovul ne-a pus pe picioare,pasta de morcovel

acum fata are de cand s-a nasut aceasta problema nu stiu din ce cauza....ii dau dicoflor 30 probiotic,10 zile pe luna,protectis tot probiotic 5 picaturi pe zi,daca le opresc in trei zile o luam de la capat,poate o sa-si revina nu stiu daca este dobandita sau daca e permanenta aceasta intoleranta la ea,ii merge bine cu pasta de morcov si ei,cereale fara lapte de la milupa ,i-am bagat si un pic de usturoi o jumatate de sambure mic ,crezand ca are giardia si nu se vede la analize,a inceput sa manance ff bine de la acel usturoi pus in piureul de legume,e recomandat de la 8 luni

Nikol ANTONIA MARIA(06 MAI 2010)
DAVID(15 MAI 2006)

Nikol, multumesc de explicatii Ce bine ca la David nu a fost decat ceva trecator, a scapat rpd in 6 luni, am citit ca majoritatea dupa 3 ani scapa de intoleranta, unii niciodata... Si Antoniei tot lapte din soia ii dai?
Probioticul pt ce este, mai exact? Adica daca ii dai lapte special, tot mai are pb?

La noi simptomele nu sunt deloc asa severe cum povestesti la David, ea are 2-3 scaune pe zi, mai lichide, nu stiu daca o fi diaree, habar n-am, asa a facut tot timpul si nu m-am ingrijorat ca stiam k daca alaptez, scaunele pot fi oricum... Mucus are uneori, prima oara cand a avut am dat fuga sa-i fac analizele si tipa de la laborator a zis k e normal, sa nu ma ingrijorez de culoare si consistenta, k se mai intampla... Abia vreo luna mai tarziu a inceput sa nu mai pape bine dar poate sa fi fost de la faptul ca mi-a scazut mie productia... sau o fi fost invers cercul vicios... Apoi cand i-am dat lp, la vreo 8-9 zile in care a mancat zilnic macar 30 ml de LP, a facut o urticarie pe fatza si atunci dr-ita a zis ca e intoleranta, in rest nu avem alte simptome... Ma rog, uneori e mai nervoasa la san, dar cred ca-i tot din cauza ca nu curge lapticul...
Prin urmare, nu sunt prea convinsa ca asta e, ea nu varsa, rareori regurgiteaza putin, si nici alte simptome nu are... Om vedea cum ii merge laptele asta, daca are intoleranta, ar trebui sa se agraveze ma gandesc, dar pana acum totul a devurs normal...
Iar legat de pofta de mancare, in seara asta, dupa tzitzi, a mai ras si vreo 150 ml de lp fara sa comenteze....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aly_ spune:

Salutare,

Da ce spor aveti la scris ,fetele

Noi avem maine programarea la dr ,facem si vaccin brrr data trecuta asa a plans ,mi s-a rupt inima de mila ei asa ca mi-e o groaza pt maine

CARLA Imi pare rau sa aud de baietelul prietenei tale ,sper din inima sa se rezolve problema

TATIANA Casa de piatra si fericitari pt increstinare

MARIBELL Petrecere frumoasa ( cu sau fara traditii) si casa de piatra

mami de fetita dulce ELIZA ALEXIA
09.06.2010

Mergi la inceput

Recuperez din urma si revin

09.06.2010

Mergi la inceput

nikolett cu dusul cu lumina stinsa si usa deschisa, tare faza

asa da

09.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maribell spune:

ALY pupici dulci...merci mult

GALERIA ZAMBETELOR

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Vivela

Citat:
citat din mesajul lui nikolett2445

Citat:
citat din mesajul lui ck_29

gabitza ce copii frumosi ai!!

Mda...e complicat cu unul...cu doi nici nu vreau sa ma gandesc cum este...

fericita mamica de bebita Teodora 15.06.2010

la al doilea deja sti multe de la primul ....eu zic ca e chiar mai usor....ma gandesc la al treilea dar nu cred ca ma lasa tensiunea arteriala marita ,deci curaj

Nikol ANTONIA MARIA(06 MAI 2010)
DAVID(15 MAI 2006)

corect, cu unele mici exceptii, cand ii apuca nemultumirea pe amandoi si te depasesc numeric . eu cel putin, intru in panica si nu reusesc sa ma decid pe care sa linistesc primul. ca sa nu zic ca cel mare, cand plange si incepe si cel mic, se supara: "taaaci tu, acum plang eu!" .
partea buna a lucrurilor e ca toate satisfactiile sunt la dublu .

Traiesc in Orasul Alandala

VIVELA CE TARE PITICOTUL abia astept sa aud si perlele galustei cand o creste

09.06.2010

Mergi la inceput

DIENUTZA Legat de pusul in fundulet ,eu am inceput acum vreo doua zile pt ca am vazut ca e pregatita( nu cade ca o leguma ):Azi am fost la o prietena unde erau doi copii,ai gazdei o fetita de 2 ani si baietelul altei prietene de un an; cei doi se jucau si am pus-o pe Eliza sprijinita de perne ca sa aiba vizibilitate.Nu va spun ce fericire pe capul ei ,cum ii urmarea cu privirea si chiotea de zor

THEO Felicitari pentru cumnata ta ,sarcina usoare si un bebe sanatos

09.06.2010

Mergi la inceput

Bat si eu in retragere ca trage soata de mine sa merg in pat

noapte buna

09.06.2010

Mergi la inceput