Floricele de Liliac mai - iunie 2010 (28)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikolett2445 spune:

Discordia mersi,sanatate si putere sa treci peste scandalul cu familia.

Nikol ANTONIA MARIA(06 MAI 2010)
DAVID(15 MAI 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onana spune:

Sabina, nu cumva ma intrebasei tu ceva zilele trecute legat de clinica Apollo? Acum, venind de la sala (probabil neuronul trezit si impulsionat de miscare) m-a strafulgerat ca parca ma intrebai de asta mai zilele trecute si eu n-am zis nimic..Deci, prietena mea il opereaza pe baietel la clinica Apollo, la dr Dan Gheorghe, costa 500 Euro interventia (scoate amigdalele). Mai era ceva?
Daca nu m-ai intrebat tu, ignora raspunsul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronicach spune:

am si eu un mini stres legat de mobilitatea lui Matei
nu vrea sa stea pe burta...si cand il pun innoata un pic, cum spunea Ruxi apoi pune capul jos si e dezarmat sau plange ca sa-l salvez
mai e vreun bebe care la 5 luni sa nu se intoarca de pe burta pe spate
el intorsul pe o parte l-a facut de mult, la fel a ajuns si pe burta dar invers nu vad nici un viitor roz
Ruxi ce exercitii ai facut cu pruncii pt asta? si au dat rezultate?
multumesc
evident cele 8 kg nu sunt un avantaj

mamica fericita de cuminte Matei Sebastian
10.05.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dienutza spune:

Veronicach, nici Eva nu prea agreeaza sa stea pe burtica. O pun, sta 5 - 10 min dupa care se enerveaza si incepe sa planga. E drept ca ea a inceput sa se intoarca si de pe burta pe spate, dar nu a facut asta decat de cateva ori. Ca exercitiu, Eva s-a intors prima data urmarind cu ochii un obiect. Am pus-o pe burtica pe pat si ii aratam o cutie de iaurt pentru care facuse o pasiune si pe care nu vroiam sa i-o dau in mana ca sa nu se murdareasca. Am luat cutia si am dus-o undeva in lateral fata de capul ei si tot incercand sa se uite dupa ea s-a intors pe spate, Poate te ajuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maribell spune:

SABINA MERCI MULT......ESTI O DULCE !!!!
RUXI .............au facut azi la ''cocaturi'' mama mama, si pt fara ciocolata
CRISSY MERCI.....ESTI SUPER DULCE!!!
iar cu pungutele pt urocultura m-am lecuit, am stricat cateva si am udat de 2 ori patul, asa ca o sa recoltez pipi-ul cu borcanelul direct.o las la putza goala si-i fac masaj pe vezica pana face pisulik.....mie dr nu mi-a zis ca trebuie dusa la spital in 2 ore....
joi ajung la spital...am cerut sfatul fetelor din buc vis-a-vis de un spital/clinica particulara, unde sa pot face si analiza si vaccinul bcg.
¿¿¿¿¿¿¿¿deci fata mea are aproape toate sintomele despre care povestesti tu....dar dr ei nu ne-a spus ca are intoleranta la lapte????????????????
SANATATE MULTA PATRICIEI SI POFTA DE MANCARE!!!!
DISCORDIA SA DEA DUMNEZEU SA SE LINISTEASCA APELE SI SA FIE TOTUL BINE!!! MERCI DE URARI...
NU VERO, NU MI-A DAT DR FIER.........ultimul aliment nu stiu ca au fost mai multe....i-am dat pe buze cu smantana sau iaurt, apoi in suculet i-am scapat grefa....habar nu am....
aaaaaaaaa....nici babaul meu mic nu sta pe burtica...se cinuie un pik si gata urla....
NICOLETT POT FII SI PURECII...MAI STII??????

¿¿¿¿¿¿¿¿intrebare: unde pot sa-i fac bcg-ul papusicii mele si sa pot lasa si urina pt analize?????????

MARIA SUPER FERICITA cu ANDREEA ANTONIA 06.06.2010

GALERIA ZAMBETELOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronicach spune:

si eu stiu de termenul de 2 ore de la recoltarea urinei daca nu a stat la rece

mamica fericita de cuminte Matei Sebastian
10.05.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maribell spune:

aha.....ei eu clar o sa-l bag la frigider pt ca nu am cum sa ajung asa de repede la spital.....

GALERIA ZAMBETELOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocurban spune:

Buna seara mamici,

N-am apucat sa citesc ultimul capitol, pentru ca azi m-am ocupat exclusiv de problema unei bune prietene a mele... despre care voiam sa va scriu si voua aici.

Prietena mea are nevoie de sprijin financiar pentru a-si opera baietelul in varsta de 2 ani si jumatate. Am povestit pe blog despre situatia ei, nu dau copy-paste pentru ca am folosit diacritice si pe forum nu se va mai intelege nimic.

Ajutor pentru David

Dar va rog frumos sa cititi si, daca il puteti ajuta pe David, nu ezitati sa o faceti... Oricat de putin ii e de folos!

Sa fii mama e cea mai frumoasa meserie din lume!

Carla, mamica fericita a mazarichilor Natalia-Emilia si Sofia-Maria (25 martie 2010).

Blogul mazarichilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crissy_C spune:

Citat:
citat din mesajul lui maribell

SABINA MERCI MULT......ESTI O DULCE !!!!
RUXI .............au facut azi la ''cocaturi'' mama mama, si pt fara ciocolata
CRISSY MERCI.....ESTI SUPER DULCE!!!
iar cu pungutele pt urocultura m-am lecuit, am stricat cateva si am udat de 2 ori patul, asa ca o sa recoltez pipi-ul cu borcanelul direct.o las la putza goala si-i fac masaj pe vezica pana face pisulik.....mie dr nu mi-a zis ca trebuie dusa la spital in 2 ore....
joi ajung la spital...am cerut sfatul fetelor din buc vis-a-vis de un spital/clinica particulara, unde sa pot face si analiza si vaccinul bcg.
¿¿¿¿¿¿¿¿deci fata mea are aproape toate sintomele despre care povestesti tu....dar dr ei nu ne-a spus ca are intoleranta la lapte????????????????
SANATATE MULTA PATRICIEI SI POFTA DE MANCARE!!!!
DISCORDIA SA DEA DUMNEZEU SA SE LINISTEASCA APELE SI SA FIE TOTUL BINE!!! MERCI DE URARI...
NU VERO, NU MI-A DAT DR FIER.........ultimul aliment nu stiu ca au fost mai multe....i-am dat pe buze cu smantana sau iaurt, apoi in suculet i-am scapat grefa....habar nu am....
aaaaaaaaa....nici babaul meu mic nu sta pe burtica...se cinuie un pik si gata urla....
NICOLETT POT FII SI PURECII...MAI STII??????

¿¿¿¿¿¿¿¿intrebare: unde pot sa-i fac bcg-ul papusicii mele si sa pot lasa si urina pt analize?????????

GALERIA ZAMBETELOR

Maria iubita, bubitele seamana a urticarie? Adica pete rosii cu punctulet in mijloc, ce dispar dupa o ora sau asa ceva? Daca da, o fi alergie la ceva ce i-ai dat recent, eu sper ca nu la laptic! Dar daca aveti majoritatea simptomelor n-ar fi rau sa mai vezi un pediatru, arunca o intrebare... Intre 5 si 7% dintre copii au aceasta alergie, deci mie mi se pare destul de comuna, nu m-as fi gandit...

Eu urocultura am dus-o la Medlife, tot acolo am facut si bcg-ul, dar eu am nascut acolo si imi ramasesera datori cu vaccinul. Dar cred ca oricine il poate face.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolett2445 spune:

Cristina,baiatul mi-a facut intoleranta la lapte la 8 luni in urma unei laringite apoi enterocolita de care nu mai scapam ,dupa 2 sapt de antibiotic si regim special din spital,b dulce,orez cu lapte,lapte f lactoza copilul nu si-a revenit,facea kk dupa fiecare masa de doua trei ori,cu mucus,iar la doua sapt a aparut si sange firicele pe ici pe colo,am plecat la Bucuresti cu el,a fost pe regim total fara nimic din lapte,chiar si biscuiti cu posibile urme de lapte ii faceau probleme ,a durat mult si-a revenit greu in 6 luni,ma impacasem cu ideea ca toata viata nu v-a manca nimic cu lapte,si-a revenit apoi,a mai patit in urma unei raceli la care luase augumentin,si-a revenit intr-o luna
baiatul nu lua in greutate in toata aceasta perioada,iar regimul a fost strict lapte de soia si alimentatie conform varstei,morcovul ne-a pus pe picioare,pasta de morcovel

acum fata are de cand s-a nasut aceasta problema nu stiu din ce cauza....ii dau dicoflor 30 probiotic,10 zile pe luna,protectis tot probiotic 5 picaturi pe zi,daca le opresc in trei zile o luam de la capat,poate o sa-si revina nu stiu daca este dobandita sau daca e permanenta aceasta intoleranta la ea,ii merge bine cu pasta de morcov si ei,cereale fara lapte de la milupa ,i-am bagat si un pic de usturoi o jumatate de sambure mic ,crezand ca are giardia si nu se vede la analize,a inceput sa manance ff bine de la acel usturoi pus in piureul de legume,e recomandat de la 8 luni

Nikol ANTONIA MARIA(06 MAI 2010)
DAVID(15 MAI 2006)

Mergi la inceput