Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (72)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irene26 spune:

Vladi, multumesc mult pt sfaturi, asa este, trebuie sa mananc bine, azi eu zic ca am avut ceva pofta de mancare.
Spitalele sunt un "fiasco" total, adica sunt foarte bine doatate, dar medicii habar n-au cu ce se "mananca" medicina. Si sunt medici de toate nationalitatile, dar tot degeaba! Cand vad ca le pun intrebari incomode, incearca sa scape de mine cat mai repede cu putinta.
Eu tin legatura cu medicul pediatru din State, dar s-a intamplat ca sa fie plecata la un congres exact in aceasta saptamana. Aah, corespondez si cu doctora mea ginecolog, ca eu nu pun nicio baza pe vreun medic de aici, daca m-as lasa pe mainile lor, as muri cu zile. Pe bune!
Ma bucur ca puiul tau a crescut si nu mai trebuie sa se chinuie cand are gaze sau are scaune. Eu cu Diana nu prea am avut probleme, spre norocul meu.

Poze

Irene, mami de Diana

It's not good how good you are, it's how good you want to be.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Cat de dulci sunt copilasii la varsta asta!

Am vazut-o pe Maya, dar l-am revazut si pe Robin si pe Maria si pe Silvana. Sunt asa scumpi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

sanzi daca iti permiti sa alaptezi la toate mesele, bravo! Mi se pare excelent!
(eu recunosc ca mi-am si dorit sa ma eliberez din alaptat non-stop pt ca trebuie sa mai plec de acasa si am inlocuit masa de LM cu altceva cu 1 saptamina inainte de 6 luni)
Zic sa-i dai si ceva carne rosie, sau legume bogate in fier, sau un pic de galbenus - stiu ca sint niste nutriente care ar trebui suplimentate fata de LM acum, la o virsta mai mare...

eu cunosc pe cineva care a alaptat pina la 3 ani - jos palaria! eu am toata admiratia pt mamele care alapteaza constiincios si dupa 6 luni, ca stiu ce sacrificii trebuie sa faca !!

honeybaby de mult voiam sa-ti spun, eu cred ca meriti statuie cum ai crescut-o asa frumos pe Maya (cred care are dimensiuni perfecte pt virsta ei) doar cu LM, chinuindu-te atita vreme cu pompa. Bravo tie!!
(by the way, mi-a placut tare mult maya cu geaca aia alba umflata - e f frumoasa!

DAYANARA - Ivanei (mi-a placut tare re-botezarea asta, chiar e f misto numele, poate i-ar placea si lui Ivan s-o strigati asa?:)) ii sta extraordinar de bine in culori foarte deschise, alb, roz f pal, crem - asa am observat eu :))

Mergi la inceput

Denisa, am uitat sa scriu ca am vazut-o pe Maya cea vorbareata, silaba favorita este "na-na", nu? Am ras de nu se poate, i-am aratat-o si sotului, lui i se pare ca are o voce apropiata cu a Dianei. Imi place rau de tot de Maya! Si vreau sa-ti spun ca petele nu prea se mai vad, sunt aproape invizibile, Doamne ajuta sa dispara cat mai curand!

Poze

Irene, mami de Diana

It's not how good you are, it's how good you want to be.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

erina multa sanatate copiilor!!! Of, mititeii de ei, fac aerosoli... stiu cum e... si mi-e mila si de tine, ca stiu ca ti se rupe inima de mila sa le impui ceva ce nu le place...

Floricica iar a inceput cu muci, si iar a inceput sa tuseasca... Of, nu e usor cu u copil de gradinita in casa! Deocamdata nu are nimic la git sau plamini, ii curat doar nasul cu ser, dar parca vad ca incep acusi iar circul...

Cind ma linistesc o sa vorbesc cu barbatul sa-l operam pe Vladimir de polipi - ne-a recomandat un ORL=ist f bun asta, ca am mers cu el la control - din primavara si pina acum a avut doar citeva saptamini izolate in care nu era plin de muci... Cica dupe ce scoti polipii racesti mai rar, iar cind racesti, tine mai putin. Cred asta, pt ca vegetatiile nazale intretin infectia,,, Iar o prietena de-a mea si-a operat copilul acum vreo 3-4 ani si de atunci a racit f rar cica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

VLADI, Daria isi tine singura mascuta (pe la doi ani era musai sa ii citesc cartea preferata, acum e suficient sa ii pun Cenusareasa sau altceva) iar David e foarte cooperant. E rau acum ca le pun cite 1 ml de ACC si e rau dar la Clenil nu zicea nici pis.

Sper sa ramina Florian doar la muci.
Cit despre operatie cred ca si la Daria vom ajunge acolo.
Chiar saptamina trecuta o prietena de la grupul Dariei a operat fetita de polipi si amigdale si a avut o recuperare foarte usoara si rapida. E fantastic ce putere de refacere au copiii.
Daca medicul recomanda pentru Vladimir atunci cu siguranta e necesar.

Te rog pastreaza numarul de contact poate o sa am nevoie pentru Daria (la ea deja amigdalele sunt modificare au aspect de mura).

-------------------------------

mamica Dariei si a lui David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Amami di più quando lo merito di meno perché sarà quando ne ho più bisogno

Mergi la inceput

Erina, multa sanatate copiilor! Pup frumosii!
Happyjoy, si tie iti urez insanatosire grabnica!

Poze

Irene, mami de Diana

It's not how good you are, it's how good you want to be.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Ma bag ca musca-n lapte intre voi citind despre subiectul polipi si nu ma pot abtine sa va zic ca gresiti in frunte cu cel mai bun medic ORL-ist.
In loc sa umblati si sa modificati "portile de aparare naturale ale organismului", mergand pe ideea ca omul este perfect logic si cu toate ca nu avem la multe explicatii totul are o imbinare si o comunicare perfecta, mai bine ati recurge la un tratament de creste a imunitatii care cu siguranta le este de mai mare folos.

Din 2 motive am intervenit:
Eu cu Damiana am avut mari probleme 2 ani si inca mai am, dar nu atat de grave. Eu am operat-o si nu a fost de nici un folos. Si eu am primit recomandari pretioase si de la ORL-isti si de la pneumoftiziologi si din povestile cunoscutilor cu copii operati la randul lor. Nimic mai gresit! Da, n-a mai facut faringite, laringite, amigdalite a trecut direct la bronsite astmatiforme si pneumonii.
Al doilea motiv este faptul ca am lucrat mai bine de 16 ani pe specialitatea ORL (e drept ca am lucrat la cea mai grava specialitate a profilului nu la patologia asta simpla), dar tocmai pentru asta operatia de polipi este mizilic si stiu ca nu se recomanda chiar cu atata usurinta mai ales la copiii mici.
De ce am cedat si i-am facut-o Damianei cu toate ca stiam ca gresesc? Din disperare de parinte. Cand ardea toata nu mai aveam rationament personal, asteptam o minune de la altii. O vedeam ca nu mai reactioneaza la nimic si reia orice forma de boala la interval de maxim 4 zile timp de 2 ani. Asta numai in colectivitate. Ca antibioticele, antitermicele si orice medicament ajunsesera sa nu mai aiba efect decat dupa lungi administrari, mariri de doze sau combinatii. Doi medici mi-au intrat in casa in perioada cand fata era bolnava si le-am citit clar pe fata nedumerirea si incurcatura ca nu stiau ce sa ii mai dea. Nu erau medici de circa, erau ditamai oamenii de spital, recomandati si gadilati ca sa vina personal la patul copilului, da?

Fireste, ca alegeti ce-i mai bine pentru copiii vostrii, dar studiati nitel mai mult problema si cautati si alte variante optimiste. Daca nu gasiti absolut nici una in cazul copilasilor vostrii abia atunci recurgeti la operatie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Uite cum stau eu la 2 noaptea pe forum.
Maya s-a trezit la 12.30 , pana la 1.30 a papat 90 de LM si a zis pas la LP asa ca s=a culcat .

Vladi - Multumesc, nu a crescut chiar numai cu LM , mai papa si LP cam 30 % . Acum e in greva, nu vrea LP decat rar.

Erina- m-am uitat la pozele Dariei bebelus. Mi se pare ca seamana foarte bine cu fetita Daria de azi. Iar daca pana acum mi se parea ca David seamana f bine cu Daria ,acum ii vad diferiti. Oricum sunt doi ingerasi frumosi

Irene - parca Diana are vocea mai groasa putin, nu ?
Na-na a iesit acum in filmulet. Preferat este da-da-da. Mai e si ghe-ghe-aa , ghe-ghe-da

petele sunt cam la fel, depinde de starea ei. Cand e calma nu se vad. Acum ca a venit frigul sunt f vizibile afara la frig

Ma duc la nani
Noapte buna.

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Salutare fete dragi,

Am citit tot, insa nu pot sa-mi amintesc mare lucru.
Ella fata tot simpatica esti. Auzi la ea pastrama .
Dayana eu avocado i-l dau la masa de dupa amiaza in diferite combinatii cu branzica si biscuite, cu mar si biscuite si branzica, ma rog diferite combinatii, dar de fructe sau iaurt. Asa am inceput, asa am ramas. E ok si in legume, e ok si doar el si ulei de masline, insa e prea puternic. Vazut Silvana (am stat sa ma gandesc daca e Ivana, Silvana ) asa eleganta si ca un ursulet in gecuta, e o frumusete deosebita. Si are asa ochisori calzi si calmi, pare asa diferita de tine si Ivan, care sunteti plini de verva si va vad in continua agitatie, desi seamana cu Ivan

Vazut pozici, filmulete, toti niste draguti, simpatici, mancaciosi, mai cazand, mai razand, mai dansand .
Irene, glumeam evident. Da poate tansneste?????????
Sanantate multa. Doamne cum trebuie sa va chinuiti toti bolnaviori .
Vladi ai dreptate cu laptele

Si pentru idei, uite cum fac eu:
6 dimineata LM +LP (eu nu mai am suficient lapte, aproape deloc)
9.30 fructe
13 legume cu pui, out sau peste,
16 LP
19 budincuta sau iaurt cu ceva sau avocado cu........ sau etc
22 LM + LP.
Sa ai o reluare lina si fructuasa a activitatii de birou. Sanatate copiilor.

Denisa maya vorbareata. E o scumpica
<trimit ca se foieste mandra. Revin

Mergi la inceput