Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (72)
Raspunsuri - Pagina 6
Ramy77 spune:
ROXI, eu nu pun avocado intr-o combinatie anume. Am pus la dovleac si ou, la morcov cu telina si toate celelalte etc etc...
dayanara spune:
rammy pui unul intreg la o portie?
mie mi-a iesit destul de mult cu orez, dar nici nu poate fi pastrat pt a doua zi, oricum a iesit foarte puternic la gust
si dupa el la o ora a bagat un iaurt intreg!
maine o cantaresc sa vad cum i.a mers cu diversificarea, mie nu mi s.a parut ca a mancat mult, dar imi rupe mana
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
honeybaby spune:
Citat: |
citat din mesajul lui irinabobe denisa superba ivana, superbe geaca si ghetutele. arata ca o papusica. |
Mama ce combinatie. Acum eu ma duc la Roxi s-o iau pe Ivana, dar care e ? Lasa ca-i iau pe amandoi sa fiu sigura.
Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna
dayanara spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui honeybaby
Mama ce combinatie. Acum eu ma duc la Roxi s-o iau pe Ivana, dar care e ? Lasa ca-i iau pe amandoi sa fiu sigura. Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010) Doamne ajuta sa fim sanatoase ! Poze & Filmulete Bebeluna |
e sora-sa lui silvanu`
:))))))
POZE
dayanara spune:
silvana a mancat si nu poate sa doarma ca am musafiri! de aia imi zis ca.mi rupe spatele! stau nesimtiti astia de azi dimineata aproape! nu pot sa culc copilul, in magazine n.am fost!
doamne eu nu pricep , mai vine omu` dar mai si pleaca...fierb nu mai pot
POZE
honeybaby spune:
Roxana - pune-i sa faca liniste si dute cu ea in alta camera sa faca nani
Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna
Ramy77 spune:
citat din mesajul lui dayanara rammy pui unul intreg la o portie? mie mi-a iesit destul de mult cu orez, dar nici nu poate fi pastrat pt a doua zi, oricum a iesit foarte puternic la gust si dupa el la o ora a bagat un iaurt intreg! maine o cantaresc sa vad cum i.a mers cu diversificarea, mie nu mi s.a parut ca a mancat mult, dar imi rupe mana roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006) "De medico, poeta y loco todos tenemos un poco" POZE |
Nu, de obicei pun jumatate si cealalta jumatate o folosesc a doua zi.
child spune:
Buna si de la noi, astazi am fost plecati la bunici.
IOANA28, REBIANA maine trimit pachetele, sper sa gasesc ceva in care sa le ambalez.
Meniul de azi:
- cereale cu lapte
- piure legume (dovlecel, morcov, telina, brocoli, ceapa) cu carnita curcan
- mere cu branzica, dar nu le-a mancat.
Pentru noi, meniul de ieri:
- salau cu cartofi natur
- snitel carpatian.
Astazi am mancat ce a gatit soacra.
OANA eu am luat covoras puzzle din metro.
Scaunel de baie am vazut si eu in carre4, dar aveau doar pe mov.
child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)
sanzi spune:
Buna! Am fost la tara, tare obositor a fost pe drum, Mara a plans jumatate de ora la intoarcere sa o iau in brate, eu m-am incapatanat sa stea in scaun, ea s-a enervat mai tare... In fine, acum am facut baita, ne-am jucat, m-a iertat...
Am vazut pozele cu Codrin si tati, intr-adevar, seamana cu amandoi si e un frumos. Am vazut si filmuletul cu Eric cel jucaus, poze cu Silvana imbracata foarte frumos, cu Maya inconjurata de ratuste in cadita... Nu mai stiu daca mai era ceva, o sa mai intru pe contul comun.
Clarette, bine ai venit!
Roxi, cum rezisti? Imi amintesc ca scriai tu ca nu iti plac vizitele?!
Ramy, felicitari pentru dintisorul Brianei!
Denisa, de ce te ingrijoreaza ca e pufoasa? Si Mara e asa, la maini si picioare mai ales.
Child, multumesc mult, iti trimit PM>
cristina30 spune:
citat din mesajul lui child Buna si de la noi, astazi am fost plecati la bunici. IOANA28, REBIANA maine trimit pachetele, sper sa gasesc ceva in care sa le ambalez. Meniul de azi: - cereale cu lapte - piure legume (dovlecel, morcov, telina, brocoli, ceapa) cu carnita curcan - mere cu branzica, dar nu le-a mancat. Pentru noi, meniul de ieri: - salau cu cartofi natur - snitel carpatian. Astazi am mancat ce a gatit soacra. OANA eu am luat covoras puzzle din metro. Scaunel de baie am vazut si eu in carre4, dar aveau doar pe mov. child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010) |
Hi,
cum e snitelul carpatian? cum se face?
Cristina Ingrid Evelina(20.03.2010) si Magnus Tiberius (7.04.2006)