La Dovlecelu' Vesel (10) La multi ani Santo !!
Raspunsuri - Pagina 21
aricelul spune:
Aseara n-am putut sa adorm, m-am invartit cand pe o parte cand pe alta ...pana dupa vreo 2 .... si azi cand am citit forumul ...am facut legatura ... fratele meu era cu "pisicul" la pamant din cauza lui Nero ... Raluk sa ma ti la curent cu starea de spirit a lui ...ca daca nu dorm nici in noaptea asta VIN SA-L SALVEZ !!!
_
Maria (28.08.2009)
aricelul spune:
Iulia multa sanatate lui Raducu. Sper sa nu mai treceti niciodata prin asa ceva .
Vorbiti de soacre ....hmmm...incerc sa ma abtin...
_
Maria (28.08.2009)
happy_uka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aricelul Aseara n-am putut sa adorm, m-am invartit cand pe o parte cand pe alta ...pana dupa vreo 2 .... si azi cand am citit forumul ...am facut legatura ... fratele meu era cu "pisicul" la pamant din cauza lui Nero ... Raluk sa ma ti la curent cu starea de spirit a lui ...ca daca nu dorm nici in noaptea asta VIN SA-L SALVEZ !!! _ Maria (28.08.2009) |
eu te-am cautat ..dar nu te-am gasit
nu te abtine, spune
she is my baby ...she is my all ! _ Nihil Sine Deo
liliac1 spune:
Va zic io de-astea cu soacra. Iulika, nu citi decat primul paragraf, da?! Promiti?
Cand aveam DOAR fetita vreau sa zic ca soacra-mi era acra si nasoala. Chiar ne-am ignorat o perioada sau discutam discutii, reci, seci, de complezenta...
De cand sunt SI mama de baiat eu chiar am invatat sa-mi iubesc soacra . O sun sa o inteb de sanatate, sa ma sfatuiasca ce sa fac cu fata in anumite situatii (este invatatoare), sa o mai intreb una alta de diverse. Chiar stam si povestim [oalala]
De cand o iubesc, a inceput si ea sa ma iubeasca (ce aiurea suna!!) si-mi trimite crema de zahar ars , supa de pui de tara cu taitei de casa, chiftelute, snitelase . Adica de-astea de care eu nu fac. Pai cum sa n-o iubesc??
In plus, s-a oferit ca la dezmotarea lui Fat-Frumos sa aduca ea friptura facuta la jar, in curte, ca eu la coltul blocului n-am cum sa ma destrabalez.
Deci, azi daca ma intrebati...o sa spun numai de bine!!
Sa va pove cum maica-mea ii pune pachetel cu buburuze lu' frate-miu??? La 30'j de ani?? Asta in compensare cu faptul ca pe mine ma ajuta cu copiii ?
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
happy_uka spune:
Noi iesim pe afara! La intoarcere, poate prind un crocodil, sa-i fac o friptura carinei .. am auzit ca are carne frageda! si, evident, cu zahar e un deliciu !!
she is my baby ...she is my all ! _ Nihil Sine Deo
iulia0807 spune:
citat din mesajul lui liliac1 iulia esti stresata, soro!!! Mesajul era cam asta: noi am intrebat de tine dar tu n-ai de unde sa stii pentru ca n-ai apucat sa citesti pentru ca tu ai avut o gramada de probleme...si noi te pupam si te imbratisam Acum este mai clar??? |
Buna!
Sunt madame si stresata ca am voie,nu?Hai s-o lasam draq balta ca facem ca celelalte.te pup
Iulia-mamica lui Ucu 29.09.2009
Bebe voios de mami Iulia
http://bebevoios.blogspot.com/
alex25 spune:
Se vede foarte clar ca se citeste intens ce se scrie dincolo si e clar ca nu mai e nevoie sa repet mesajul meu si aici, ca tocmai ma apucasem si as fi penibila.
Va pup pe toate.
----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
iulia0807 spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui happy_uka
ce face uku miku? sunteti bine? auzi? da tu cate soacre ai ? ca m-a luat asa pe sirea spinarii she is my baby ...she is my all ! _ Nihil Sine Deo |
Una,manca-v-as gura da buna!Eu zisei specimene ca nici socru-meu nu-i mai breaz!Acum cand eram in spital am avut ultimile atacuri iar acum vorba Liliacului ,ne ignoram.Sa vedem cat ne tine,ca tare-i bine.
Bebe voios de mami Iulia
iulia0807 spune:
citat din mesajul lui alex25 Se vede foarte clar ca se citeste intens ce se scrie dincolo si e clar ca nu mai e nevoie sa repet mesajul meu si aici, ca tocmai ma apucasem si as fi penibila. Va pup pe toate. ---------------------------------------------- Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009) Da Doamne sa fim sanatoase! |
Daca te referi la mine,ai gresit-o!Probleme acolo au fost demult,or fi si acum habar n-am.Cum nici timp sa citesc si acolo in aceste zile n-am.Nici aici n-am recuperat nimic de altfel.te pup si pe tine si pe Zeina.Virtual desigur sa nu va virusam
L.e.Am mers si am citit ultimile pagini dincolo sa vad la ce faci aluzie.S-a inrautatit treaba...nasol.Fiecare doarme cum isi asterne.Atunci cand cauti zazanie,aia gasesti.urat
Bebe voios de mami Iulia
iulia0807 spune:
citat din mesajul lui aricelul Iulia multa sanatate lui Raducu. Sper sa nu mai treceti niciodata prin asa ceva . Vorbiti de soacre ....hmmm...incerc sa ma abtin... _ Maria (28.08.2009) |
Multumim mult!va pupam
Bebe voios de mami Iulia