La Dovlecelu' Vesel (10) La multi ani Santo !!
Raspunsuri - Pagina 20
happy_uka spune:
...ati auzit tunetul? cum era aia ? a tunat si ...
e clar, ma lasa memoria !
she is my baby ...she is my all ! _ Nihil Sine Deo
techila spune:
neata dragelor
cu ploaia ma-sii ca mi-a plouat in casa si stau ca oropsitii si matur apa din balcon
bai nene, sambata imi vine bucataria cea noo...nu mai am rabdare, imi tremura dejtele cand ma gandesc. bine, tot sambata vine si soacra-mea, ceea ce nu e la fel de placut, dar bucuria sosirii bucatariei face si din asta o veste tolerabila
dar acuma ca ne-am mutat la dracu-n praznic in fundul subiectelor si topicurilor, as putea sa va mai povestesc despre soacra-mea, ca banuiesc eu ca aici nu ar putea sa-mi deie de urma
Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze
Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc, * * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti în orice loc.* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank">afacerea lui david
raluk16 spune:
Hai mai ca eu iar vin cu propunerea unui forum privat, sa nu ne gaseasca soacra techilei . Problema e ca atunci nu ar putea sa citeasca si altele subiectele, sa mai compare topicurile
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13
happy_uka spune:
Alex..te pup dulce! nu prea stiu ce sa-ti raspund, la noi e cam haos, in sensul ca are zile cand se trezeste la 7, altele (mai multe) cand se trezeste la 9.30-10.30 ...
-ii dau lp (240-260ml) la trezire
-apoi pe la 12-1 inainte de somn ii dau fructe cu branza
doarme pana pe la 3
-la 3-4 papa 2 feluri - ciorba&stuff
apoi pe la 6 o gustare din fructe (gen jumatate de mar) dar f putin, nu mai vrea iaurt, nimic, deci nu se poate considera masa a 4a zic eu
-apoi la culcare lp ..
cateodata mai bea 1 bibe noaptea, altadata nu
(si intre mese, zahar, mult zahar!!) stiu ca nu te poti supara pe mine!!
happy_uka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui techila neata dragelor cu ploaia ma-sii ca mi-a plouat in casa si stau ca oropsitii si matur apa din balcon bai nene, sambata imi vine bucataria cea noo...nu mai am rabdare, imi tremura dejtele cand ma gandesc. bine, tot sambata vine si soacra-mea, ceea ce nu e la fel de placut, dar bucuria sosirii bucatariei face si din asta o veste tolerabila dar acuma ca ne-am mutat la dracu-n praznic in fundul subiectelor si topicurilor, as putea sa va mai povestesc despre soacra-mea, ca banuiesc eu ca aici nu ar putea sa-mi deie de urma Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia nasterea a doua putze Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste Si nu ne certam deloc, * * * * * * * * * * Si ne mangaie duios, Si suntem tacuti la masa,* * * * * * * * * Iara seara ne citeste Si cuminti în orice loc.* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos. www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank">afacerea lui david |
ah ce rusine mi-a fost sa citesc
haide baga cu soacra ..ah ca iar am mancarimi la deste da io nu-s asa sigura ca tine ca e safe zone
iulia0807 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui happy_uka
ah ce rusine mi-a fost sa citesc haide baga cu soacra ..ah ca iar am mancarimi la deste da io nu-s asa sigura ca tine ca e safe zone she is my baby ...she is my all ! _ Nihil Sine Deo |
Pot incepe eu? plizzzzzzzzzzzzzzz?nu cred ca se exista pe pamantul acesta specimene ca ale mele!dar va mai tin in suspans .va pup
A,si altceva,n-am vrut sub nici o forma sa fac vreo gafa cu citictul ,intrebatul,etc.A fost o simpla greseala de exprimare si s-a inteles gresit.Nu sufar de intrebat,etc,mai ales ca pe mine ardea camasa!Era peste puterile mele de intelegere sa ma gandesc daca intreaba lumea sau nu de bebele meu.Eu nu vreau sa creez discutii.Scuze daca m-am exprimat ca o cizma.se poate intampla tuturor
Vrusei sa spun ca oricum stiu ca v-ati gandit la noi chiar daca nu ati scris asta de fiecare data.Dar hai sa nu facem ca la topicul celalalt si sa trebuiasca sa pierdem timpul cu justificari.urasc asta.va pup inca odata.
LA MULTI ANI,SANTO!
Iulia-mamica lui Ucu 29.09.2009
Bebe voios de mami Iulia
http://bebevoios.blogspot.com/
happy_uka spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui iulia0807
Pot incepe eu? plizzzzzzzzzzzzzzz?nu cred ca se exista pe pamantul acesta specimene ca ale mele!dar va mai tin in suspans .va pup A,si altceva,n-am vrut sub nici o forma sa fac vreo gafa cu citictul ,intrebatul,etc.A fost o simpla greseala de exprimare si s-a inteles gresit.Nu sufar de intrebat,etc,mai ales ca pe mine ardea camasa!Era peste puterile mele de intelegere sa ma gandesc daca intreaba lumea sau nu de bebele meu.Eu nu vreau sa creez discutii.Scuze daca m-am exprimat ca o cizma.se poate intampla tuturor Vrusei sa spun ca oricum stiu ca v-ati gandit la noi chiar daca nu ati scris asta de fiecare data.Dar hai sa nu facem ca la topicul celalalt si sa trebuiasca sa pierdem timpul cu justificari.urasc asta.va pup inca odata. LA MULTI ANI,SANTO! Iulia-mamica lui Ucu 29.09.2009 Bebe voios de mami Iulia http://bebevoios.blogspot.com/ |
ce face uku miku? sunteti bine?
auzi? da tu cate soacre ai ? ca m-a luat asa pe sirea spinarii
liliac1 spune:
iulia esti stresata, soro!!!
Mesajul era cam asta: noi am intrebat de tine dar tu n-ai de unde sa stii pentru ca n-ai apucat sa citesti pentru ca tu ai avut o gramada de probleme...si noi te pupam si te imbratisam
Acum este mai clar???
Anomis Cum e, fata mea, si cu mers la uzina si cu bebe figurant??
Zici tu ca nici al tau n-a mai mers dupa 3 zile?? Al meu a alergat 2 saptamani si dintr-o data...parca n-are nici macar echilibru.
Eu ma gandeam sa nu aiba o problema cu urechea interna daca tot a fost terminat de raceala si de aici sa aiba vreo chestie mai complicata. Are sens oare ce spun??
Va pupacesc...ma intorc la trebi
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
liliac1 spune:
La Multi Ani, Santo!!!!
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
aricelul spune:
Buna fetelor !
LA MULTI ANI SANTO, multa sanatate si numai bine !!!
Si daca tot ne-a invatat Uka
_
Maria (28.08.2009)