La Dovlecelu' Vesel (10) La multi ani Santo !!
Raspunsuri - Pagina 14

Iulika29 spune:
Anomis mie tare dor la tine a fost.Dinutzu, dar Dinutu ce mai face.Dor si de el mult si de niste poze, ceva.
Iuliana, mami de cretulin Bruculin(14.08) si 20+ cu
cu fundita

raluk16 spune:
Conversatie pe mess:
"techila: noroc cu tine ca ai fost la gilau...nici nu stiam daca e reala localitatea aia de are autostrada
Raluca: =))
techila: cand ti-am vazut ;pozele m-am ras numai de treaba asta
Raluca: deci e faimoasa?
Raluca: :))))
techila: ma gandeam "uite ma, raluk a vazut autostrada"
Raluca: nuuuuuu
Raluca: nu am vazut-o :))))
techila: pai s-a ras mult pe aici pe la noi
techila: nu?????
techila: ai fost la gilau si nu ai vazut autostrada???
Raluca: nuuuu :))))
Raluca: hai mai ca il trezesc imediat
Raluca: :)))
techila: daca ai fi vazut autostrada nu ai fi riscat acum sa trezesti baietul
techila: tu esti de vina
Raluca: :))))
Raluca: ma lasi sa copiez conversatia cu autostrada pe forum? :))) sa mai faca si altele pipi pe ele
techila: sa dai drepturi de autoare
techila: :D
Raluca: absolut!"
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13

raluk16 spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui happy_uka
...ah ce bine ca-mi pusesem sapca si ochelarii, sper sa nu ma recunoasteti ![]() ![]() she is my baby ...she is my all ! _ Nihil Sine Deo |

eu am crezut ca e Fragutza

Iulika29 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui raluk16 Conversatie pe mess: "techila: noroc cu tine ca ai fost la gilau...nici nu stiam daca e reala localitatea aia de are autostrada Raluca: =)) techila: cand ti-am vazut ;pozele m-am ras numai de treaba asta Raluca: deci e faimoasa? Raluca: :)))) techila: ma gandeam "uite ma, raluk a vazut autostrada" Raluca: nuuuuuu Raluca: nu am vazut-o :)))) techila: pai s-a ras mult pe aici pe la noi techila: nu????? techila: ai fost la gilau si nu ai vazut autostrada??? Raluca: nuuuu :)))) Raluca: =)) Raluca: hai mai ca il trezesc imediat Raluca: :))) techila: daca ai fi vazut autostrada nu ai fi riscat acum sa trezesti baietul Raluca: =)) techila: tu esti de vina Raluca: :)))) Raluca: ma lasi sa copiez conversatia cu autostrada pe forum? :))) sa mai faca si altele pipi pe ele techila: sa dai drepturi de autoare techila: :D Raluca: absolut!" Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009) "As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13 |

Oricum eu fac pipi pe mine si daca trimiteai numai semnele astea: =)) :)))
Iuliana, mami de cretulin Bruculin(14.08) si

raluk16 spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui Iulika29![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Si pentru asta ies. ![]() ![]() ![]() Iuliana, mami de cretulin Bruculin(14.08) si ![]() ![]() ![]() |
ahhh sper ca nu!

Iulika29 spune:
Uka noapte buna si pupa fata cu casa de la mine.Aaa si verifica mami bine casa aia poate a mai ramas cineva pe acolo in ea, la cate fete si-au inchiriat camera in casuta aia fainå.
Iuliana, mami de cretulin Bruculin(14.08) si 20+ cu
cu fundita

raluk16 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Iulika29
![]() ![]() ![]() ![]() Oricum eu fac pipi pe mine si daca trimiteai numai semnele astea: =)) :))) Iuliana, mami de cretulin Bruculin(14.08) si ![]() ![]() ![]() |

Ei, uite ca am ramas doar noi pipicioasele

suede spune:
Buna seara,
Doar nu ati crezut ca m-am suparat .
Cum as putea eu sa ma supar pe prietena mea Uka,mentorul acestui topic?
Recunosc ca am facut un mic test si am vrut sa vad ce se intampla cand exista pareri contradictorii.
Interesant este ca topicele au fost animate ...,deci tot am reusit ceva!
Laura fericita de puiut scump norocos
Mihnea Costin 12.10.2009

Fragutza spune:
citat din mesajul lui suede Buna seara, Doar nu ati crezut ca m-am suparat ![]() Cum as putea eu sa ma supar pe prietena mea Uka,mentorul acestui topic? ![]() Recunosc ca am facut un mic test si am vrut sa vad ce se intampla cand exista pareri contradictorii. Interesant este ca topicele au fost animate ... ![]() ![]() Laura ![]() ![]() |
Mda...de parca mai era nevoie

Pentru puiul tau

Iulika29 spune:
citat din mesajul lui suede Buna seara, Doar nu ati crezut ca m-am suparat ![]() Cum as putea eu sa ma supar pe prietena mea Uka,mentorul acestui topic? ![]() Recunosc ca am facut un mic test si am vrut sa vad ce se intampla cand exista pareri contradictorii. Interesant este ca topicele au fost animate ... ![]() ![]() Laura ![]() ![]() |
Test de sarcinå?!!!!
Iuliana, mami de cretulin Bruculin(14.08) si