La Dovlecelu' Vesel (10) La multi ani Santo !!
Raspunsuri - Pagina 15
raluk16 spune:
Hmmm mi-a dat eroare la pagina 15, unde eram deja... si acum s-au mutat din mesaje la pagina 14... s-or fi sters cateva oare?
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13
raluk16 spune:
Am cautat imagini de funny raspberries dar nu am gasit nimic interesant
happy_uka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui raluk16 Am cautat imagini de funny raspberries dar nu am gasit nimic interesant Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009) "As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13 |
..daca nu stii unde sa cauti
she is my baby ...she is my all ! _ Nihil Sine Deo
Fragutza spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui happy_uka
..daca nu stii unde sa cauti she is my baby ...she is my all ! _ Nihil Sine Deo |
Vaaai, ce fata draguta! Pun pariu ca e si super amuzanta
Pentru puiul tau
happy_uka spune:
Nu mi-e jena sa recunosc, eu nu inteleg nimic din discutia de pe mess...
Inteleg ca v-ati ras.. da nu stiu de ce, ce autostrada...
Mai bine ma culcam, asa ma voi intreba toata noaptea de ce tocmai al meu e mai mic. Creierul..
Sper sa nu planga C
Si maine sa nu mai P
happy_uka spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Fragutza
Vaaai, ce fata draguta! Pun pariu ca e si super amuzanta Pentru puiul tau |
Mmm, nu prea, ma! Da bine ca are fizicu pus la punct ... asta e, nu le putem avea pe toate
raluk16 spune:
Uka
Imi scuzati lipsa, dar cateii voiau sa atace un arici, eu am fugit la ai mei sus sa pot striga la ei, ca la mine doarme puiul, nu am reusit sa-l lamuresc pe Nero, am coborat la mine, l-am trezit pe Relu sa mearga sa salveze ariciul, si ariciul va trebui sa faca doar terapie, ca a ramas traumatizat psihic... dar TRAIESTE!
Iulika29 spune:
citat din mesajul lui raluk16 Uka Imi scuzati lipsa, dar cateii voiau sa atace un arici, eu am fugit la ai mei sus sa pot striga la ei, ca la mine doarme puiul, nu am reusit sa-l lamuresc pe Nero, am coborat la mine, l-am trezit pe Relu sa mearga sa salveze ariciul, si ariciul va trebui sa faca doar terapie, ca a ramas traumatizat psihic... dar TRAIESTE! Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009) "As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13 |
In curand se va sinucide, ai så vezi!
Iuliana, mami de cretulin Bruculin(14.08) si 20+ cu cu fundita
raluk16 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Iulika29
In curand se va sinucide, ai så vezi! Iuliana, mami de cretulin Bruculin(14.08) si 20+ cu cu fundita |
ahhh ce inima am avut sa-l las singur dupa experienta asta? Pai pana maine cand deschide la psiholog e mult
happy_uka spune:
citat din mesajul lui raluk16 Uka Imi scuzati lipsa, dar cateii voiau sa atace un arici, eu am fugit la ai mei sus sa pot striga la ei, ca la mine doarme puiul, nu am reusit sa-l lamuresc pe Nero, am coborat la mine, l-am trezit pe Relu sa mearga sa salveze ariciul, si ariciul va trebui sa faca doar terapie, ca a ramas traumatizat psihic... dar TRAIESTE! Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009) "As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13 |
Moooa ce poveste!! Io ma duc s-o anunt pe aricica
Unde e, sus? Jos? Relu?
Ai ma, puteai sa zici ca ai fost la peepee si nu-mi mai puneam atatea intrebari ....