Cind sint reduceri la...

Cind sint reduceri la... | Autor: dulcetica

Link direct la acest mesaj

Cind sint reduceri la Musette.Mi-a ramas gindul la mai multe perechi de pantofi si as astepta reducerile,dar nu stiu cit?!
Are idee cineva?Cind sint reduceri cam care e cuantumul?Se gasesc marimi 36,37 sau au numai extremele?
Noi n-avem magazin in oras dar as trage o fuga cind imi le samnalati ca e momentul.
Mai indicati si alte reduceri ,la care aveti boala voi.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

In general in vara-toamna(aug-sept)..si iarna,ian-febr.Cred ca acum a inceput sa vina marfa de iarna si in general nu au fost reduceri in oct-nov,pt ca prin sept-oct incepe sa vina colectia noua.
Si marimile mici se dau in general in perioada normala,rar mai raman marimi mici..in perioada reducerilor.
Daca perechile de pantofi vazute fac parte din noua colectie reducerile vor incepe prin ianuarie..Daca te intereseaza f mult,ia un nr de tel de la un magazin si suna fetele.Sau si mai bine,daca esti client fidel,de obicei se anunta prin telefon,se primesc carduri de 10% reducere..
Reducerile incep de la 30% si ajung la maxim 50%...
pup.

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar pt copilasi speciali!.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulix spune:

Reducerile sunt de obicei sunt cand se termina un sezon, dar am trecut de curand pe langa un magazin Musette si nu aveau nici o reducere anuntata sau afisata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Leditia

,daca esti client fidel,de obicei se anunta prin telefon,se primesc carduri de 10% reducere..
Reducerile incep de la 30% si ajung la maxim 50%...
pup.

POZE CU NOI
de David Christian

[

Cardurile astea in ce circumstante se acorda?Nici 10% nu-i rau cind iei mai multe perechi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

In general le dadeam clientilor fideli,care cumparau destul de des si de mult.Acum nu mai stiu in ce conditii se dau...ca eu sunt in CIC.

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar pt copilasi speciali!.

Mergi la inceput

I-am luat pe astia ,dar culoarea neagra,ca gri nu mai aveau ,pagina 18 ,pe canapeau rosie:
http://musettegroup.ro/collection/winter2010/index.html
Am mai pus ochii pe astia de la pagina 14-15 .
Mi s-au parut groaznic de scumpi la 560 lei si ca sa-mi recuperez investitia, trebuie sa si dorm cu ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunnyday07 spune:

Cel mai probabil dupa 1 ianuarie cu 10-30% reducere, si dupa 1 februarie si mai mult.

In principiu gasesti toate numerele cand incep reducerile, ba chiar in ultimii ani mi-am luat cate o pereche de cizme care cred ca au fost facute pentru reduceri (adica nu le-am vazut inainte de reduceri).

Dar cine stie, poate vor lua si ei modelul englezesc (marks&spencer, debenhams) care la diverse ocazii au cateva zile de reduceri (sf.nicolae, etc).

Daca nu uit iti dau eu un pm cand incep reducerile.

de vanzare http://picasaweb.google.com/101768051715188015201/DeVanzare?authkey=Gv1sRgCKfyneHV7fSBIw#

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sunnyday07

Daca nu uit iti dau eu un pm cand incep reducerile.

de vanzare http://picasaweb.google.com/101768051715188015201/DeVanzare?authkey=Gv1sRgCKfyneHV7fSBIw#

Astept!

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunnyday07 spune:

Reducerile au venit!

30-40-50% - cel putin asta scrie pe geam. Si scuze pentru intarziere, cred ca sunt de vreo saptamana!!!

De vanzare

Mergi la inceput

Merci!
Miine ma duc. Sper sa nu mai aiba pantofii pe care am dat deja 560 lei ,redusi la vreo 250 ,ca pling pe acolo de suparare. Am pus ochii pe niste cizme.Va anunt daca mi-a iesit pasienta.

Mergi la inceput