Rimel bun??

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RHYANNA spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralucutza77

Citat:
citat din mesajul lui iulix

Si inca ceva: e normal sa iti cada genele atunci cand te demachiezi de rimel? Adica pe langa faptul ca imi cad ca se regenereaza, cateodata ma mai trezesc si cu gene pe discheta dupa ce iau rimelul.

Only me

Eu am observat ca imi cad genele cand folosesc rimel rezistent la apa.

13+

Poze:
http://picasaweb.google.com/grigore.raluca/ConcediuLaVienaSiBudapesta#

exact feriti-va de waterproof se demachiaza f greu
sfatul meu rimel de la YVES ROCHER
MACAR STII CA FOLOSESTI PRODUSE NATURALE NU CHIMICE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulix spune:

Raluca, Rhyanna eu nu folosc rimel waterproof. Poate e normal sa iti cada si exagerez eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Eu am unul de la Deborah si sunt foarte multumita. Am genele cam scurte si caut mereu mascara pt alungire, nu ma intereseaza volumul. Mai interesant e ca dupa ce s-a mai consumat am pus o picatura de ulei de ricin in el si acum imi place si mai mult, e mai usor, tot alungeste si unde mai pui ca e si mai sanatos. Nu suport sa am genele incarcate, mai bine il mai subtiez cu ulei.

Fetele mele

Iremediabil indragostita de CANADA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulix spune:

Dana foarte interesant pontul cu uleiul de ricin amestecat cu rimel!!! Nu stiam ca se poate mai ales ca la mine dupa ce trece un timp parca se ingroasa rimelul si imi incarca prea mult genele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina.click spune:

Eu am adunat o tona, subscriu si eu pt YSL. L'Oreal e cam hit'n miss, produsele lor sunt atat de diferite ca textura si calitate.

Iti recomand sa testezi cat poti de multe inainte sa cumperi. Cu mascara e fix cum e si cu sampoanele; cel care ii este senzational prietenei tale poate sa nu iti priasca tie deloc. Depinde mult de textura genelor tale.

Incearca cat poti de multe testere etc.
Nu uita ca peste 50% din treaba o face de fapt periuta, deci nu arunca o periuta de la un rimel folosit, se poate curata si refolosi la alt rimel cu o periuta mai naspa.

22 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

rimelul waterproof nu iese la demachiat dar curge la plans

recomand: dior show diorshow extase, dior iconic, Hypnose Drama, estee lauder- turbolash si double wear

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina.click spune:

Nici eu nu prea inteleg waterproof mascaras.

In peste 10 ani de cand ma machiez cred ca m-a prins ploaia torentiala de vreo...3 ori maxim.
Nici nu tin minte sa ma fi aruncat machiata in apa marii sau piscina sau mai stiu eu ce.

In schimb tin minte in ce hal ma usturau ochii pentru ca rimelul ala nu e waterproof....e demachiant-proof!

22 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delyutz spune:

Nikole, cum adica intre rimelari? adica ca si tratament seara? sau te dai o data cu rimel, apoi cu ulei si imediat cu al doilea strat de rimel (nu e prea uleios? prinde rimelul) ?

Citat:
citat din mesajul lui nikole

Cel mai bun din cate am incercat ptr mine a fost Hypnose de la Lancome, merita toti banii, le da volum, le alungeste, dar nu le incarca...
ma tine cam 4 luni folosit zilnic, sau la doua zile sa zic...

rimel chiar nu as lua ceva scump fara sa incerc in prealabil, e ff posibil sa nu se potriveasca...genelor tale
intre rimelari, ungele cu ulei de ricin, s-ar putea sa-ti placa rezultatul, se indesesc , cresc mai lungute, au un luciu natural, frumos, si cand mai pui si rimel

Nikole, mami de Albastrel si Albastrica

And I saw the river
Over which every soul must pass
To reach the kingdom of heaven
And the name of the river was suffering –
And I saw the boat
Which carries souls across the river
And the name of that boat was
Love.

---Saint John of the Cross

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Cred ca Nikole a vrut sa spuna sa te dai seara, inainte de culcare. Din cand in cand. Nu cred ca te poti da cu rimel pe gene date cu ulei de ricin.

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

BazarGeneral

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

Eu nu cred ca rimelul ala in care ai pus ulei de ricin mai sta pe gene!! il si vad curgand la vale impreuna cu uleiul, eu nu recomand!

Mergi la inceput