Rimel bun??
Raspunsuri - Pagina 2
emaaimee spune:
da, ala e.
depinde si de cat de scurtute ai genele. io le am lungute, dar neintoarse. si nu imi place altul, se vede diferenta daca ma dau cu altul( chiar si Rimmel) sau cu iubitul meu YSL. io am rimeluri de la Rimmel gratis si tot nu imi plac
ligia1112 spune:
Eu caut unul de seara-club care incarca mult genele, teatral... Ati vazut asa ceva?
Si ca sa fiu on-topic, dintre toate marcile care produc mascara, cred Estee Lauder a prins ideea cel mai bine: separare, alungire, volum, care nu cade de pe gene si nu iti face ochi de panda.
nikole spune:
Cel mai bun din cate am incercat ptr mine a fost Hypnose de la Lancome, merita toti banii, le da volum, le alungeste, dar nu le incarca...
ma tine cam 4 luni folosit zilnic, sau la doua zile sa zic...
rimel chiar nu as lua ceva scump fara sa incerc in prealabil, e ff posibil sa nu se potriveasca...genelor tale
intre rimelari, ungele cu ulei de ricin, s-ar putea sa-ti placa rezultatul, se indesesc , cresc mai lungute, au un luciu natural, frumos, si cand mai pui si rimel
rall spune:
Sa stiti ca am incercat majoritatea rimelurilor mentionate (YSL, Diorshow, Hypnose-ul si multe altele) si tot pe Max Factor-ul asta Masterpiece merg. A fost o revelatie (sau poate doar mi se potriveste mie perfect, se poate si asta, desi am citit multe review-uri asemanatoare cu al meu).
mychydutza spune:
eu imi cumpar numai de la Maybeline. sunt foarte multumita.....acu am varianta galbena, volum express sau asa ceva...
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!!
musso17 spune:
si eu am avut de la YSL,pentru genele mele blonde,subtiri a facut minuni..le-a ingrosat si putin alungit,nu incarca si nu curgea,ba chiar il scoteam cam greu dupa gene sau cu gene...probabil ca as gasi si de la alt brand si cu sigranta muuuult mai ieftin..stiu ca produsele de la max factor sunt bune si accesibile, chiar mai ieftine ca l'oreal sau pe acolo.
iulix spune:
Multumesc frumos de raspunsuri. Pana la urma sunt multumita si de rimelul de la Rimmel, mi le face lungi si cat de cat grosute, dar nu trebuie sa apas f. rau pe periuta cand ma dau.
Nikole multam frumos de sfatul cu uleiul de ricin.
Ema nu le am f. scurte, dar la unele rimeluri raman cat sunt ele si nici macar nu au volum.
Si inca ceva: e normal sa iti cada genele atunci cand te demachiezi de rimel? Adica pe langa faptul ca imi cad ca se regenereaza, cateodata ma mai trezesc si cu gene pe discheta dupa ce iau rimelul.
alexa1986 spune:
Buna,
Eu folosesc rimel de la Maybeline, sunt foarte multumita de ele.Am mai avut si un rimel de la Bourjois care la fel super bun dar cam scump.
D-zeu ne iubeste!!!
ralucutza77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iulix Si inca ceva: e normal sa iti cada genele atunci cand te demachiezi de rimel? Adica pe langa faptul ca imi cad ca se regenereaza, cateodata ma mai trezesc si cu gene pe discheta dupa ce iau rimelul.Only me |
http://picasaweb.google.com/grigore.raluca/ConcediuLaVienaSiBudapesta#