Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (89)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

angieangie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

ANgi pai abia ai scapat de raceala si acu faci dus si dupa pleci????
vezi k racoare afara, sa nu te ia iar

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 28+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

bebelu ai vazut pozele lui corina cu bebe??e frumusel foc

Mergi la inceput

daaa e asa scump

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 28+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

mi-e fomita dar nu stiu ce sa pap

aveti vreo ideee?????
parca mi-as face niste cartofi prajiti cu branzica si ou, dar dureaza cam mult

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker

Mergi la inceput

nush,ca la capitolul mancare stau si eu prost,nu am pofta de mancare,e atat de ciudat imi ghioraie matele in stomac,deschid frigiderul si mie scarba de toata mancarea

Mergi la inceput

asa sunt si eu Laura
si cu toate astea...tineti-va bine..am ajuns la 63kg de la ce..nu stiu..k nu am avut pofta de papica
offf...oare la cate kg ajung pana la final???

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

buna dimi

eu am avut o pofta uriasaaaaa de spanac cu ochi ou si cremwursti..... asa ca asta am executat de dimi..desi in plan era omleta cu ceapa, ardei, branzica si sunculita....

mamica fericita de printesa si baietzoi 21+

Mergi la inceput

bai da tantaloaica sunt si eu..am salata de beof in frigider...si eu ma gandeam ce sa pap
neuronii astia..m-au lasat de tot

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker

Mergi la inceput

tocmai ce vb de mancat si dimi eu am mancat pateu cu branza si o cana de lapte si acum am mi-am facut un ceai ,si pap cu gem poate nu mai

Mergi la inceput