Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (89)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

http://www.youtube.com/watch?v=LUAB-_V2xMg&feature=player_embedded#!

ia uitati ce misto e clipul l-am gasit la fetele de noiem-decembrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita42 spune:

Citat:
citat din mesajul lui babyleeks

fetele am si eu o rugaminte ..stie cineva sa interpreteze rezultatu la analizele astea

1. Examen secretie vaginala:
Frotiu direct
-moderat frecvente PMN, frecvente celule epiteliale,foarte frecventi bacili Gram pozitivi lungi , grosi , cu capete drepte .

Examen bacteriologic - culturi
-necrescute la 48 ORE
Examen micologic
-levuri necrescute la 5 zile
Trichomonas absent

2. Examen secretie col uterin
Frotiu
-rare PMN , rare celule epiteliale , prezenta fibrina rari bacili Gram pozitivi cu capete drepte , foarte rari coci Gram pozitivi rotunzi in diplo
Examen bacteriologic -culturi
necrescute la 48 ore
Examen micologic
Levuri necrescute la 5 zile
Trichomonas absent
-

24 + Claudiu

Babyleeks, ma bag si eu in seama vis a vis de analizele de mai sus Mie mi se par ok. Nu ai microorganisme gen candida vezi unde scrie ´´levuri necrescute´´ si nu ai nici infectie cu Trichomonas! Bacilii aia gram pozitivi aparuti la tine sunt din grupa Lactobacillus, bacterii normale in secretia unei femei sanatoase. Cocii gram pozitivi sunt de asemenea prezenti in mod normal in vagin, iar la tine in plus sunt si´´rari´´ Restul chestiilor mentionate pe acolo sunt normale, din ce stiu eu. Repeta insa secretia daca doctorul tau de acolo crede ca e cazul.

Salutari tuturor fetelor!
Lumi 30+

Mergi la inceput

neata buburuzelor haideti la cafeluta,ceai,ciocolata calda
,eu azi o sa cam dispar ca se apuca al meu sa dea cu lavabil ,si apoi de curatenie,cred ca nu o sa am cum sa mai intru pana diseara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns de_ea spune:

buna dimineata burtici.
multumim dj laura.
am fost ieri la morfologie,bebelusa mea este bine,au iesit toate masuratorile bine,are 550 de grame,a fost tare rusinoasa k nu a vrut sa ia manutele de la fata,dar a reusit totusi sa masoare nasucul si sa se uite la gurita.pe la sfarsitul ecografiei nu a mai vrut sa se miste si a apasat cam tare doctorul pe burta incercand sa o trezeasca incat ma doare si acum burtica cam ca la menstruatie.nu mi-a facut cd,dar mi-a dat 4 poze dintre care una draguta.imprimanta e la mama,cand ajung la ea poate reusesc sa o scanez sa o v-o arat.
o duminica frumoasa.

Andreea 22+ cu Medeea

Mergi la inceput

de_ea neata ma bucur ca bebelina ta e bn ,cat despre rusine al meu a stat numai cu spatele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns de_ea spune:

multumesc laura.si nu a reusit sa il intoarca?

Andreea 23+ cu Medeea

Mergi la inceput

a reusit dar sa chinuit dr si ia facut poza cand sa intors,avea un botic ,ceva de genul dc ma deranjati??am ras cu al meu sot si cu dr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

neata burtici!!!

am aparut si eu pe aici

deea felicitari pt bebelina grasuna. asteptam pozici

Laura

sa aveti o duminica frumoasa si linistita

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 28+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

neata burtici....dau si eu o cacao cu laptesi croissant
abia m-am trezit si fug la dus si cred ca plec putin prin oras...cu toate ca e o vremeeee... asta vara nu mai puteam de cald..acum nu mai sapam de ploaie si vreme inchisa
duminica placuta

Angie+24

bebe jucaus

Mergi la inceput

neata bebelu

Mergi la inceput