Burtici de nov-dec2010 -FELICITARI CORINA !(131)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Miruna, cred ca Badea iti va da supozitoare Indometacin

36+
37 ecografic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona-maris spune:

Fetele, va pup pe toate sa treaca durerile si contractiile.Miruna,hai ca mai e un pic
Eu nu prea stiu ce e aia contractie, nu am avut probleme...nu am luat mai mult de 5 pastile de nos-pa toata sarcina. Doar ca ma doare stomacul,ficatul,splina,plexul...nici nu mai tiu ce ma doare..dar bebele asta al meu sta suuuuuuuuuuuuuus sus de tot, e mandru ca ma-sa
Fetele , eu m-am saturat de serviciul....sotului.NU weekenduri libere, la nastere a zis ca isi ia o zi libera.Se astepta sa il iau si in brate pt asta...Nici la ora asta nu e acasa,m-am saturat sa stau singura.Treaba in casa nu mai pot sa fac, el nu e niciodata acasa, sa ma ajute...offf!Imi pare rau ca ma plang, eu nu ajung in starea asta decat ff rar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns syl spune:

Multumesc mult de ajutor tuturor. Febra nu am facut dar ma mananca rau pe gat in jos,ma ustura. O sa incerc sa ma abtin sa mai tusesc ca Beatrice are dreptate- la placenta mea nu-i recomandat.

Corina, tin pumnii. Suntem alaturi de tine.

Syl, mami de Ati si acum 30+ Thomas Bogdan

Mergi la inceput

Simona, incearca sa ai o discutie sincera cu sotzul, spune-i exact ceea ce te deranjeaza, spune-i ca e un moment cand simti nevoia de ajutor, de sustinere si ca el, cea mai importanta fiinta pt tine(pana in momentul de fata, ca apoi vine bebe)nu se afla langa tine.

36+
37 ecografic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Simona eu nu am inteles daca cei de la servici nu il lasa sau ii place. In primul caz nu ai ce sa faci, la privat joci cum vor ei ca de reprofilat in vremurile astea mai greu. Daca e workahoolic e mai simplu ca se poate trata. E greu sa mai faci lucrurile singura si e si mai greu sa depinzi de altcineva dar nu mai e mult si scapi. Dupa ce nasti mai ai o saptamana, zece zile de recuperare si apoi gata, incepi sa revii la normal. Toate ne plangem, stai linistita

Sugubina il sun luni sa vad ce zice. Oricum cum ii zic ca ma doare spatele imi spune ca mai am putin si nasc. Pai daca o iau asa, tot nasc de o saptamana...

Si acum coltul vaicarelii...

Eu am in continuare durerea de spate care radiaza spre picior, putin, burta tare, contractie cand ma ridic si asez pe scaun... toate sunt normale, le am de o saptamana. Problema e ca il simt pe bebe din ce in ce mai jos... Voi cum / pe unde ii simtititi??? Spunea Ana ca il simte in chiloti...subscriu

Si inca o intrebare, ce considerati burta coborata? Mi-a zis o vecina ca am burta coborata si ca asa este cand incape pumnul intre sani si burta... pai la mine incap ambii pumni

AMR 4 SAPTAMANI...
MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 36 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Beatrice, Indometacinul nu era cel care ai voi doar cateva zile?

AMR 4 SAPTAMANI...
MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 36 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Miruna, si la mine incape pumnul intre sani si burta, dar rar de tot s-a intamplat sa nu-mi incapa, doar cand eram super balonata, in rest tot asa a cam fost. Mie nu mi-a zis nimeni nimic inca, sper sa stea bebelina inca vreo cateva saptamani la caldurica, ca afara e frig si ceata si mai si ploua. SI nici n-am pregatit nimic pentru ea sau pentru mine. Deci sa vorbesc cu ea frumos sa ma pasuiasca inca ceva vreme...

30+

Mergi la inceput

Da, mi-a zis ca daca il iei o perioada indelungata, devine toxic pt bebe.Dar o zi-2-3 merge...insa tre sa vb cu el!

36+
37 ecografic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Acum mi-am dat seama de ce data trecuta am cerut epidurala
VReau epidurala, vreau epidurala!
Va dati seama ca acum nu prea mai zambesc...astept sa aflu dilatatia. Dc zice tot 1 plec acasa sa ma dau cu capul de pereti in intimitatea dormitorului meu

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 37+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

yes!!! vine anestezia! Thak you God!!!!

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 37+

POZE CU PRINTESA