Endometrioza ne-a unit in lupta pentru bebe! (62)
Raspunsuri - Pagina 15
xdidi spune:
salutare fetelor
panseluta , te imbratisez iubita sima bucur pt tine si micutul print , e ciudat ca dupa atata chin si pareri negative, sa vezi ca ai realizat ceea ce multi dr. iti spun ca este aproape de imposibil...cred ca iti trebuie timp sa-ti resetezi tartacutza....oricum foarte tari senzatiile pe care le simti acum si vor urma si mai multe....
beatrice iubita , Dumnezeu te vegheaza asa cum te-a vegheat pana acum, ne gandim toate la tine sa fie bine
lalely faina poveste si ce creste bebe
ellyshorule, ce faci tu acolo, pregatesti ceva la "cuptor", ceva cald si proaspat????sa fie pozitiv asta iti doresc si daca testu nu iese pozitiv atunci sa-ti iasa beta
misspii mai e putin, sa ne scri dupa eco repede, ca eu pe 10 plec din tara in vacanta si sa apuc sa citesc cum sunt bebeiii tai
va puuup pe toate
ps: hei gravidutzelor, veteranele noastre(cum spunea cineva pe aici)unde sunteti??????
didi
Ellyshor spune:
Citat: |
citat din mesajul lui xdidi ellyshorule, ce faci tu acolo, pregatesti ceva la "cuptor", ceva cald si proaspat????sa fie pozitiv asta iti doresc si daca testu nu iese pozitiv atunci sa-ti iasa beta didi |
Deocamdata nu am nimic concret...dar va anunt eu daca va fi sa fie.
Mi se fac doar asa...niste pareri
Apropo...azi-noapte am visat un baietel de 3-4 ani, care statea la mine in dormitor si imi povestea ceva. Nu ma intrebati ce, ca nu mai tin minte pentru ca eram prea ocupata sa ma mir cat de mult seamana si cu mine si cu sotul meu.
Subconstientul asta isi face de cap, asa-i?!
Poooooooooooop! Sa aveti o seara frumoasa!
Sper ca Beatrice e bine si bb la fel. Doamne ajuta!
Babyboom...vino la mami...acum
xdidi spune:
ellyshor si sotul meu mi-a dezvaluit ca a visat(acu vreo 4-5 ani)ca ne vom muta in casa in care locuim acum....si ca aici vom avea un baietel...in casa ne-am mutat acum astept baietelul
asa ca poate poate , sigur iese ceva
pup si sa fie cu ochisori
didi
aditzaC spune:
salutare
panseluta felicitari nu imi aduc aminte daca am apucat sa te felicit , sa iti traiasca si sa te bucuri de el ...este minunea ta
beatrice tin pumni ca toate sa fie in regula si sa ai un bb sanatos si mancacios
missipi felicitari iubita , ai grija de tine totul va fi bine
lalely ce faci draga mea ? cum mai esti ? eu pe bb l/am simtit pe la 17/18 s ...ca un fluture
didisor , eli
noi suntem ok , de azi am intrat in prenatal ..mai avem doua luni si putin ....
fetelor endometrioza poate fi invinsa ...azi am aflat o veste minunata ...o alta fata care de multi ani impartaseste aceeasi boala si durere ca noi a reusit sa ramana gravida ....deci minunile exista nu va pierdeti speranta
va pupik pe toate si sa stiti ca nu v/am uitat ..va citesc din cand in cand
D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
aditza29+
Ellyshor spune:
Aditzaa ma intrebam ce mai faci tu si...burtica ta
2 luni au mai ramas???? Atat de rpd a trecut timpul?
Sarcina usoara in continuare si o nastere frumoasa si rapida.
Pooooop dulce!
Ellyshor spune:
Citat: |
citat din mesajul lui xdidi ellyshor si sotul meu mi-a dezvaluit ca a visat(acu vreo 4-5 ani)ca ne vom muta in casa in care locuim acum....si ca aici vom avea un baietel...in casa ne-am mutat acum astept baietelul asa ca poate poate , sigur iese ceva pup si sa fie cu ochisori didi |
Hi, hii...pai inseamna ca si baietelul este pe drum.
Uite...uite...parca-l intrezaresc!
xdidi spune:
hahahahahah ellyshor ma faci sa rad iti dai seama ca de 2 ani visez numai copii, ma gandesc cateodata ca daca pe langa endometrioza nu am si vreo boala psihica sau poate mi s-a urcat endometrioza la cap
adita ce bine ca ai mai dat si tu pe la noi.....ce frumos ai intrat in prenatal...tu esti o data cu finuta mea la sarcina ea va naste pe 27 ian.....
didi
Ellyshor spune:
Draga mea, daca n-am putea sa visam ce trista ar fi viata noastra.
Si partea cea mai frumoasa e ca daca iti doresti cu adevarat visele se transforma in realitate. Dumnezeu le face cadoul asta oamenilor buni si frumosi.
Asa ca...baietelul tau trebuie sa soseasca din clipa in clipa. Poti sa fii sigura de asta!
dana84 spune:
buna dragele mele
eu de sambata incoace sunt foarte fericita.sambata am fost iar la dr si surprizaaaa...chistul meu de 7 cm are acum 36 mm.nu imi venea sa cred ca s-a resorbit atat de repede....dar de marti de cand am aflat de chist mi-am administrat eu singura un tratament naturist ....adica dimi si seara iau tinctura de mladita de zmeura,forever multimaca,ulei de primula si vital woman de la calivita si ceai de cretisoara cate 2-3 cani pe zi...si uite ca a dat rezultate super bune.
roxy am inceput sa nu ma mai gandesc chiar asa tot timpul la copil.adica eu in general ma gandeam aproape toata ziua dar acum mai imi zboara gandul de 2-3 ori pe zi...sper sa fie bine...acum pana in februarie relaxare fara dr.te pup si iti multumesc pt gandurile bune
fetelor sa stiti ca si eu visez foarte des ca am copilas si culmea ca visele sunt atat de reale incat atunci cand ma trezesc nu-mi vine sa cred ca am visat si as vrea sa adorm inapoi si sa visez ca sunt mamica.oricum eu sunt sigura ca va veni ziua aceea pt fiecare dinre noi si atunci vom fii cele mai fericite si implinite femei de pe pamant.
va pupi pe toate
dana
aditzaC spune:
multumesc ...da putin pot spune ...si cu trecerea timpului imi este din ce in ce mai teama de cezariana
didisor eu am termen pe 13 ianuarie .... sunt cu finuta in aceeasi luna
dana bravo , un lucru bun ...chiar o minune sa dea asa de mult inapoi
D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
aditza29+