Endometrioza ne-a unit in lupta pentru bebe! (62)
Raspunsuri - Pagina 14
Ellyshor spune:
Neata!
Sa aveti un sfarsit de saptamana excelent!
Lalely scumpa ti-am trecut si tie povestioara de succes pe prima pagina. Sa ai parte de o sarcina usoara in continuare si de multa sanatate.
Nu te-am intrebat. Ai aflat ce e bb?
Pupicei dulci...stai cumintica si tine burtica la orizontala
Dana...pana la urma a fost bine, ma bucur ca ai revenit cu vesti mai bune. Stai linistita si nu te mai stresa de endometru, eu am citit de fete care au ramas si cu endometru 5.
Daca Dumnezeu vrea, orice e posibil.
Poooop dulce si bafta multa!
Eu am de cateva zile o usoara presiune care apare si dispare in partea stanga, unde am ovulat. Sper din tot sufletul ca Pregnylul sa-si fi facut treaba si sa nu ma trezesc iar cu vreun chist. Doamne fereste!
Va pupic dulce pe toate si va doresc un weekend excelent si relaxant!
Babyboom...vino la mami...acum
beatrice75 spune:
Misspii FELICITARI!
Panseluta, FELICITARI PENTRU bebica!!!
Eu ma pregatesc sa nasc luni, 1.11 prin cezariana(sper sa nu ma apuce weekendul acesta cd dr nu se afla in oras). Am placenta praevia care acopera in totalitate OCI si sunt nevoita sa fac cezariana.Practic bebe in cazul meu nu ar avea pe unde iesi. Mi-e un pic frica ca in timpul operatiei, din cauza placentei se poate declansa hemoragie si se vorbea chiar de o posibila extirpare a uteruluiInsa sper sa nu se ajunga acolo!
Mult curaj noilor venite in a invinge aceasta nemiloasa boala si asteptam vesti de la veterane care se pare ca s-au dat la fund de tot!
38+
misspii spune:
Beatrice - bafta multa luni,DD sa fie cu tine si sa fie totul bine pentru tine si pentru bebita.
Te pup si multa ,multa bafta!
Te asteptam cu vesti bune.
lalely07 spune:
Beatrice75,,daca Dumnezeu te-a ajutat sa ajungi pana aici,tot El te va ajuta si luni.O sa ne gandim la tine..Totul va fi bine si o sa-ti vezi minunea pt care ai facut atatea...Tin minte ce pesimista erai (ca si mine)..si uite ai reusit.
Te pup si mult curaj!
15+
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!
Ellyshor spune:
Buna dimineata!
Beatrice suntem cu sufletelele alaturi de tine si de puiul tau sa treceti cu bine peste momentul marii intalniri.
Sa fii curajoasa scumpa, Dumnezeu iti va fi alaturi cu siguranta ca totul sa mearga bine.
Un sfarsit de toamna minunat sa aveti dragele mele!
Sweet..sweet november...
Pe mine ma bate gandul sa fac un test miercuri sau joi...ar fi cam ziua 12-a de la Pregnyl 5000 UI, si ziua 10-11 de la ovulatie. Ce ziceti merge sa-l fac? Sau sa mai astept?
Am asa niste feelinguri
misspii spune:
Buna dimi!!!!!!
Beatrice - sunt cu gandul la tine si cum a zis si Elly - mult curaj si o sa fie bine.
Elly - multumim de urari ,nu stiu ce sa zic cu testul ca la mine nici dupa Beta 2 - testul de urina nu era pozitiv .dar medicul a zis ca se poate ca cel de urina ,la anumite specimene - cum as fi EU ,se pozitiveaza f tarziu.Oricum sa ne spui si noua.
Lalely - cum te simti ,esti OK,ai inceput munca?
Eu sunt OK .
Va pup pe toate si va doresc o saptamana frumoasa!
petrutaf spune:
elyy... eu am citit pe un site ca daca ai facut pregnyl de 5000ui trebuie sa astepti 10 zile sa se elimine, deci in cazul tau daca ai deja 12 zile eu zic ca poti sa faci testul , nu are cum sa dea rezulat fals pozitiv
lalely07 spune:
Beatrice sa ai o nastere usoara si un bebe sanatos si voinic.Ne rugam pt tine azi...
Elly nu stiu inca ce este..pe 18 nov mergem din nou la eco si atunci sigur vom afla...
Missipi..am inceput munca..incerc sa stau cat mai aplecata pe scaun..tot sa nu pun presiune pe col..
15+
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!
roxypuy spune:
hello fetele!!! am revenit si eu pe aici cu cosuri cu tot acum am mai multe decat sapt trecuta ma dau cu unguente, creme etc...dar...in fine, sper sa treaca odata si odata.
n-am mai apucat sa intru pt ca am avut mult de treaba pe la serv si vineri am avut party de Halloween - super frumos!!! ne-am costumat cu totii, i-am avut invitati pe DJ rynno & silvia...distractie maxima ce sa mai! chiar aveam nevoie de o astfel de destindere.
sambata am facut doza 4 de diphe. mai am 2 si gataaa!!! abia astept sa termin tratam si sa vad ce mai e pe akolo prin burtik
danutza, ellyshor - multumesc mult pentru sfaturi; sper sa scap de cosurile astea cat mai repede
misspii - fii si tu cumintzik putin acum si tineti poftele in frau bebeii sunt mai importanti decat sexul asa k...abstinenta totala pana nu-ti da verde dr. bafta multa la eco!
panseluta - f emotionanta povestea ta mi-au dat lacrimile si ma bucur din tot sufletul pt tine! sa-ti traiasca printul si sa te bucuri de el!
danutza - tu pune-te pe treaba pana in februarie da-le pauza la dr si da-i play sotului sa dea Dumnezeu sa te duci la dr cu o surpriza placuta data viitoare ;)
beatrice - bafta multa multa azi la cezariana! iti tin pumnii si ma rog pt tine sa fie bine si sa-ti tii in brate bebelul frumos si sanatos! te asteptam cu vesti
va pupacesc pe toate si va doresc o saptamana minunata!
Roxy
Ellyshor spune:
Citat: |
citat din mesajul lui petrutaf elyy... eu am citit pe un site ca daca ai facut pregnyl de 5000ui trebuie sa astepti 10 zile sa se elimine, deci in cazul tau daca ai deja 12 zile eu zic ca poti sa faci testul , nu are cum sa dea rezulat fals pozitiv |
Da iubito, si eu stiu ca Pregnylul poate sa dea rezultate fals pozitive, pentru ca are in componenta lui hormonul de sarcina, HCG.
Din ce am citit eu se elimina cam 1000 de unitati pe zi...iar eu am facut de 5000 UI deci...in 5 zile trebuia sa se elimine.
Cel de care zici tu e de 10.000 UI, si ala se elimina in 10 zile.
Cred ca miercuri o sa fac testul. M-am decis.
Poooop dulce gagicile!
Roxy, cosurile cel mai probabil sunt de la Dihpereline. Dupa ce termini tratamentul vor disparea.
Ma bag un pic la somnic.