Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008!!(456)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

salut!!!

sanatate tuturor si sper ca Mufaeste mai bine
Zanutasanatate multa si sa nu fie nimic grav

mimo-Andru mananca singur ,sta la masa pe scaun de om mare,cu picioarele sub el...aici m-a mostenit pentru ca mie imi place sa stau asa,nicidecum cu picioarele sub masa...
-a incercat sa manance/foloseasca mana stanga dar l-am corectat mai tot timpul,dar are inclinatie de a fi stangaci ,cand joaca fotbal suteaza cu stangu' si numai cu stangu'... sa-l laud si eu putin:stie care-i stanga ,care-i dreapta..e asa haios cum zice si cum arata
-cu Mosu',stie ca aduce jucalii si tine minte unde am avut bradutul anul trecut...a avut o perioada cand a tot vorbit de Mosu' dar acum s-a potolit
-si Andru face ghiulele dar nu tot timpul
-despre verbe si toate cele ,le combina intr-un mare fel..e tare haios cum vorbeste si cum le stalceste...

naty daca te ajuta cu ceva descarca-te pe crenguta

inca o zi de plansete si sugrumat de gat,nu se dezlipea de mine sub nici o forma,imi zicea intruna ca el vea a tati,sta cu tati a tasa lui... pana la urma a venit bucatareasa si l-a luat in brate ,l-a dus la WC ca zicea intruna ca face "tata"...

ca tot suntem la capitolul intrebari:ai vostrii cum incearca sa scape dintr-o chestie care nu le face placere?

Andru ,de ex, incearca sa scape de a merge la gradi sau a ramane la gradi ,sau sa nu faca nani sau sa nu manance...prin mersul sa faca pishu si kk..ma zapaceste..."fat pishu,fat kk" si pana nu-l pun nu tace ,chiar si dupa ce-l pun tot mai zice...

si la noi zi ploioasa si friguroasa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleme spune:

Salutare! Cine tb sa iasa pe vremea asta sublima cu copilul dupa ea la cumparaturi? Eu... offf mama ei de viata!
Mimo Diana e dreptace, de la inceput a fost asa, dar daca ar fi fost stangace as fi lasat-o asa. Pana la urma care e pb?
Gecko nici eu nu stiam ca banana e recomandata in constipatie, faza e ca Diana daca mananca se constipa de la ea, am patit-o de cateva ori si de atunci ii dau mai rar.
Stela nasol cu somnul, te inteleg foarte bine, am avut si noi o perioada in vara in care Diana sarea somnul de pranz si tare rau era. Acum vad ca si-a revenit, partea rea e ca nu se culca mai devreme de 16.00 si seara nu se culca mai devreme de 23.30.
Cat despre Mos s-a apucat Lucian sa-i spuna acum vreo 2 saaptamani sa-i zica de el si de atunci o tine lant, are o papusica cu care vb "daca nu esti cuminte nu vine Mosul la tine".
Simo , sa treceti cat mai repede peste toate necazurile.
Olga multa sanatate tatalui tau si wow, ce putin mai ai pana la nastere.
Naty si sa scape Iulia de pb.
Clau si asa face si Diana, hai sa povestim, bine ea vb continuu, canta, danseaza... cel mai tare e cand reproduce conversatii pe care le avem noi cu ea
la toata lumea si multa sanatate bolnaviorilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Cleme mai povesteste-ne de voi, ce ma faceti, cum mai e cu planurile?

Mami si Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Cleme, daaa, asa este cu vorbaria .Si Rebi vorbeste cu papusile ei cum vorbesc eu cu ea! Este asa de haioasa.

Kya, sanatate Zanei, sa nu se complice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kya

Vreau spre sfarsitul saptamanii sa vad neaparat "Eat Pray Love" - http://www.imdb.com/video/imdb/vi2996176409/
Tenteaza pe cineva o iesire de fete la film?

Mami si Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Daaa... Dar sambata dupa 6 sau duminica oricand..
A plecat capitanu'?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Vecinik,eu as vrea sa reusesc sa-mi aloc 3 ore sa merg la:
http://www.hmultiplex.ro/filme/eva-7447159 sau
http://www.hmultiplex.ro/filme/iubiri-din-trecut-7064409 ..astea m-au pocnit..
Ramo

mami de TEA

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Matei zice dimineata: Beau suc de portocale si de mere. Amandoua sunt suci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Mimo, noi bifam doar la 1, dar nici nu-i de mirare la cat de rau mananca in continuare, doar uscaturi, rar fructe si deloc legume, laptele e baza inca.
Cu stanga nu mi-as face griji ca in cel mai rau caz va scrie urat si se face coleg cu Tuchi si-ai vazut ce casa frumoasa au doctorii. Asta in paranteza ca tot nu apucasem sa o felicit pentru casuta. Dupa poze asa are un aer de "nu din Romania", foarte frumoasa
Cu verbele nu ne facem griji, ca le ocolim cu gratie.
Ma bate si pe mine asa un chef de-un film si ma tenta Inception. L-a vazut careva?
In rest, stresul momentului e tunsul copilului. Nu stiu cand voi reusi , dar nu ma las, ii tai o suvita pe zi. Pana il termin in fatza, creste la loc in spate cred.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Ralu, da , merita vazut Inception! Mie mi-a placut mult.

Kya, eu as vrea sambata sau duminica sa-l duc pe Razvanici la "Galapagos". Cica-i foarte placut pentru copii, se distreaza si incearca sa prinda animalutele din apa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluca2107

In rest, stresul momentului e tunsul copilului. Nu stiu cand voi reusi , dar nu ma las, ii tai o suvita pe zi. Pana il termin in fatza, creste la loc in spate cred.

Raluca mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)

ha, in sfrsit...nu sunt singura. Cum aflu de frizeria cu tuns sub anestezie genereala cum te anunt

Mai, si eu am stiut de chestia cu bananele si constipatia. De aia m-a si surprins cand mi-au fost recomandate. Dar am mai citit pe ici pe colo si vedese treaba ca da...contin fibre...si ar fi normal sa ajute in constipatie. Patrick baga la greu orez, banane...si nu il constipa. Singurul lucru care il constipa e olita.

Ramo, m-ai distrat cu
Citat:
a incercat sa manance/foloseasca mana stanga dar l-am corectat mai tot timpul,

A folosi stanga nu e o boala, nici un obicei prost...nu trebuie corectata. Dar ce bun fotbalist va fi el cat va sut si cu dreptul si cu stangul

Mergi la inceput