Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008!!(456)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Ramo, ce sa zic, incercam sa trecem de necaz. Acum e greu pentru Paul pentru ca revede accidentul de cate ori inchide ochii. Toata lumea se cruceste de cum a putut sa iasa din fiarele alea intreg! Din masina a ramas doar motorul, efectiv! Cum a zis Gudinde, din moment ce Dumnezeu l-a lasat in viata din asa accident, e clar ca mai are ceva de facut aici. Deocamdata, o luam usurel, e fericit sa-si imbratiseze copiii si sa ne tina in brate. Acum imi zice ca nu are liniste pana nu-mi face masinuta, desi i-am zis de la inceput ca asta nu ma intereseaza, important e ca el a scapat cu bine din asta. In fine, o sa treaca...

Stelutz, si la Rebecca somnul de dupa-amiaza este sfant, nu l-am sarit niciodata. Si cu siguranta nervozitatea se trage de la oboseala. O vad pe Rebi dimineata este calma, linistita si pe masura ce trec orele se agita din ce in ce. Apoi dupa somnul de dupa-amiaza iar este calma cateva ore pana spre 21. De culcat seara si noi cam depasim ora, uneori o apuca aproape orele 23 pana doarme efectiv.
Am vazut brunetica in poze si filmulete, este superba. Si se vede ca-i naravasa!

L-am vazut si pe Adrian americanul, ce mare si frumos este!

Tuchi, casa ta este minunata , asa aerisita si spatioasa, m-am uitat de multe ori la poze cu mare drag. Sa o stapaniti sanatosi, este o imensa realizare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

fetelor !

a fost cineva in Slovacia la ski?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

La multi ani, Luca, oriunde ai fi

Vad ca vorbiti de somnul de pranz, si sasa le mai sare in weekend, dar nu il sacaim, ca rezista bine fara.

Am vazut poze cu casa de Tuchi
Sa va fie tzapanoaga si sa traiti in ea toate cele bune! de copii nu mai zic, ce zambaciosi si frumosi

Olgu, imi pare rau ca va chinuiti asa cu tatelu... Va doresc sa treceti cu bine de amaraciune. M-am uitat la tikerul tau si vad ca mai ai mai putin de o luna!

Miha, ce bine ca te-ai scos de la frig! de acum, numai la caldurica!

Am mai vazut Adrianul Adriatic ce fortos e in poza asta http://family.webshots.com/photo/2650087430106037094bfzODr hihi

Am admirat coditata Stelei

Blanka vaz ca are dor de duca :) -La noi va merge sotul singur, cel mult. (nu stiu cum e in slovacia)

aaa, si am balit pe tortul Valentinei si v-am admirat cazemata din carti!

Am citit vesti despre Luny... Doamne ajuta sa revina acasa sanatosi si sa nu se mai repete1

Azi pe sasa l-am trimis la gradi asa racit, ca nu puteam sa stau si cu el, si cu ana cu febra 39.7 . Dar am sunat, si ziceau ca e ok. Abia astept sa imi vina Omul acasa. Asa virusat, tot e bun

sanatate tuturor!

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara[b]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

iar m-a luat raceala, rau de tot, am muci , nas infundat la maxim, ma dor toate, sunt very dizzy, parca sunt beata, si toate astea dintr-o data, imi vine sa ma impusc.

Poate ii dau si lui Alex, sper sa fie mai fortzos ca mine, ca eu se pare ca sunt tare kakacioasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Olgutz, imi pare rau ca esti necajita, nu-i tocmai o perioada buna. Sa treaca repede supararea...o sa vina Alexandru si o s-o tineti tot intr-o fericire, da??

Sovi, sanatate puilor.

Lyvy, si tu? Aveti grija de voi.

Multa sanatate tuturor bolnaviorilor , mari si mici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

Le urez LA MULTI ANI fericiti tuturor Luca de pe crenguta! Sa fiti fericiti si sanatosi!

Sanatate multa tuturor bolnaviorilor, si lui Stefan al meu! Care are se pare un virus la stomac. A mers la medic si i-a facut eco abdominala, totul pare ok, doar ceva mai multa activitate in zona... probabil va urma o diaree ceva...

Acum dorm amandoi copiii, nu stiu ce-o fi la noapte... A vine tarziu... eu sunt cam obosita... dar macar nu mai ploua!

Va pup, mai trec pe-aici in seara asta.

-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Sara buna!
La multi ani Lucutilor
Nu inteleg de ce nu o lasa pe Luny acasa, daca are branula Mufy de ce trebuie sa stea acolo fara febra, fara nimic? Doamnelor doctorese, va rog explicati-mi
Sanatate multa si Iuliei si celorlalti bolnaviori compatroti si expatrioti
Sper ca George si-a revenit deja, sa fi fost numai oboseala si stresul
Un suflu de energie si pentru Olgu care tace si le duce
O mare imbratisare si pentru Iana care nu voie cutit si pentru familia ClauClau cea zguduita si reunita
Bafta multa Miha la job 2 si 3
Stela, nazdravana codana e mortala merita iertata
Blanka, eu n-as da Austria pe nimic la schi...de ce sa risti? Altfel nu stiu nimic de Slovacia dar nici n-as vrea sa stiu pana nu se tocesc Alpii austrieci
Nici nu stiu ce sa va mai zic...eu am redescoperit ieri dovleacul copt pt cupil Am descoperit asa de mult ca azi in toata lenea am gasit si nitica energie de-o placinta (reteta made by bucatars, care de la o vreme e cap de afis la gugaleala , bravo Oana )
Va las ca se termina Tom si Geiii si vine energeaizaru' !

Simona,mamica de Teo (17 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

La multi ani si de la mine Lucilor!
Noi ceva mai bine, a mai fost febra azi-noapte, a mers din fericire cu supo de nurofen, azi a mancat binisor si nu a mai tusit, sa speram ca a fost o forma usoara si gata. Si ca nu-i mai car eu ceva de pe la spital...unde e ceva inimaginabil, TOTI sunt raciti cobza, behaie de tuse si abia respira-medici, asistente, pacienti, pacienti noi care racesc de la vecinii de salon mai vechi, etc. Un adevarat focar infectios autointretinut dinauntru si dinafara
Mimo, ca sa-ti raspund la intrebare, banuiesc ca Mufa e retinut pt ca boala s-a manifestat cu bronhospasm si asta mai ales la copii e ff periculos, fara supraveghere risca o agravare, Doamne fereste!
Urez si eu sanatate bolnavilor si bolnaviorilor; pt Olgu , cu o intelegere speciala a situatiei; asemenea lui Clau -de la una care s-a rasturnat cu masina, a crezut cateva secunde ca moare, si-a vazut viata prin fata ochilor si, nu dupa mult timp, soarta i-a dovedit ca nu fusese pe degeaba ci era o noua sansa un nou inceput. Asa va doresc si voua!
Si gata, ma retrag ca...viata mea multumesc Cerului nu e neagra dar e taaare grea in ultimul timp si mie tare greu imi e sa vorbesc despre asta...Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Iote ca nu dorm...m-am incapatanat sa nu adorm langa Dudu, mi-e capul plin de kkturi de la servici dar si de griji doomestice...
Si pentru ca eu n-am intrebari d-astea SF gen "daca ai vostri mananca singuri" (auzi la ea, io zic merci ca mananca cum necum...stil pasat si indopat ) vin cu una mai puturoasa asa
1)Mai face vreun copil kk sub forma de "cacaieze", ca oaia asa? Tot timpul tot timpul...fara sa fie constipat Zici ca are intestinul gros precum coloana infinitului
2) Tendinta de a apuca toate cele cu stanga, de a intinde mana stanga, de a scrie/pipeptana/spala de dinti cu mana stanga e o faza trecatoare sau sa ma astept sa scrie arabeste pe caiet ?
3) Mai e vreun copil care-si aduce aminte de Mosu'??? Ca asta m-a innebunit cu mosu' ala...mosu'n sus si mosu'n jos fix din clipa in care am zis ca e frig afara si el a completat serios : "fig, iana, vantu', manusi, Mosuuuuu" Si apoi mi-a servit tacam complet: Mosu' jucaii, badu' Azi m-a intrebat : de se , mami, poua? R: Ca asa e toamna, ploua! El: Hmmm, poua...vine mosu'?
4) Daca pune verbele in propozitie la sfarsit inseamna ca intr-o alta viata o fi fost neamt? Exemplu: unde mami te duci?
Gata cu intrebarile, doar o constatare mai am: e dulce dulce dulce rau cand zice mami dupa toate cele : de se, mami? unde, mami? uite, mami! cand , mami?
Si o urare: cele rele sa se spele, cele bune sa se adune !
Si cafea pentru dimineata ca maine trebuie sa plec cu doua ore mai devreme ca sa nu patesc ca azi : DOUA ORE am facut pana la servici, DOUA ORE

Simona,mamica de Teo (17 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Sanatate tuturor-pici,mamici,tatici!

Mimo-idem 2,3,4!

Si-cu intarziere-

La multi ani,Lucutzilor!!

si

Vladic al Cristinei!

sI..BACK TO TZITZIII

Mamica lui Mihai si a Mariei
Siluan trebuie sa traiasca!!